İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
-Adsense kac yasinda = 2010 yada 2009 5-6 yıllık
-Adsense kac kanal bagli = 6
-Adsense bagli kac kanal spam sikayeti ile kapatildi = Önceden 1
-Adsense bagli kac kanal topluluk tirivirisi sebebi ile kapatildi = 0
-Adsense bagli kac kanal teliften kapatildi = 1
-Adsense bagli kanallarda toplam kac videonuz telif yedi = Şuan 3

Not : MAYIS ayında hiç kanalım kapanmamıştır.Adsense WEB adsense ve pinlidir.Açıkkcası bence sistemsel sorun var.Bu şekilde eğer ban yersem yuh diyeceğim.Forumda 9,10 tane kanalı kapanıp,para kazanması gidip'de ödeme alanlar var.

arkadaşlar panik yapmayın ödeme zamanı henüz bitmiş değil.. benimkide işleme girmedi 2-3 senelik adsense... sabırlı olun..

Hocam benim geçen ay web adsense işleme girmemişti. 10 gün sonra banlanmıştı :( Yüklü miktar vardı içinde.

Geçmiş olsun hocam. İnşallah öyle bir problem olmaz. Diğer hesaplara sıçrama riski var sonuçta öyle bir durumda. Hem geçen ay da 24 'ünde işleme girmişti benim hesap. O zaman tatil günlerine falan bağlamıştık konuyu ama bana kalırsa artık böyle devam edecek. Hesapların incelemeye girmesiyle, banlanmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum pek.Bu gece işleme girer hesaplar. Yarın da bizler alırız ödemeleri.

Ankete göre 98 kişi bence, o kadar kişi incelemeye alınmaz.

geçen ay 1 gün sonra işleme giren adsensem girmedi oldukça eski ve 1 kanal var içinde ;)

Bence bu gece yarısına doğru yada gece yarısından sonra herkesin hesabı işleme giricek öyle düşünüyorum

Benim 10 gün önce tüm kanallarım kapandı adsense spama düştü ama ödeme 12:44 gibi gelmiş. Geçen ayda 2-3 gün geç işleme girmişti biraz sabırlı olmakta fayda var. İnşallah ödemelerinizi sıkıntısız alırsınız..

Wn3JZq.jpg

3 pini haziranın 5 gibi onaylamıştım içinde 200 geçik para vardı o yatmadı şimdide adsense işleme girmedi. daha önce mailin erişim gitmişti. yönetici başka mail atadım. geçen ayda para kazanmalar gitmişti kanalları kapatıp açtım
işleme girme umudu var mı? daha önce bu durumda kalan var mı yani pini onaylayıp bu kadar zaman para alamayan var mı?
Umut var desin biri!

Geçen ayın ödemesi 1 haziran'da girdi işleme.
Bu ay yine işleme girmedi bekliyoruz bakalım.

Nedeni adsense kullanıcılarının dünyada çok olması olabilir:)

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:41 ----------

0-3 aylık adsense geçen ay to ve bgbg bayağım yükselmişti inşallah yatar

aynen benimde 2-3 aylık to 40 lara cıktı, işleme girmedi.

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:44 ----------

98 den 117 kişi olmuş işleme girmeyen, o zaman sıkıntı yok bekleyelim.

Her ay bişeyler oluyo yok quiz sorun kanal ülke ayarı pin geldi gelmedi para kazanmalar gidiyo onları aç güncellemeler hep bişeyler stres stres 3 adsense 2-3 partner çalışıcan böyle olamlı stresi en aza indirmeli

sorumu tekrarlayayım bide

3 pini haziranın 5 gibi onaylamıştım içinde 200 geçik para vardı o yatmadı şimdide adsense işleme girmedi. daha önce mailin erişim gitmişti. yönetici başka mail atadım. geçen ayda para kazanmalar gitmişti kanalları kapatıp açtım
işleme girme umudu var mı? daha önce bu durumda kalan var mı yani pini onaylayıp bu kadar zaman para alamayan var mı?
Umut var desin biri!
Ben devlet memuruyum alışık değilim böyle şeylere ayın 15I gece 1 dedim mi yatar para

Arkadaşlar ilk defa bukadar çok işleme girmeyen var.bence genel bi sorun yani yavaştan aldılar diyebilirim.

2 yıllık adsensem son 1 yıldır aralıksız her ay ödeme alıyorum 3-4-5 K TL şeklinde ve işleme girmedi.Allah2ın izniyle yarın işleem gier ki ! geçen ayda gördük 25 inde işleme girip 26 sında ödeme alanlar oldu...inşAllah daha erken girecek yavş yavaş....

Arkadaşlar ilk defa bukadar çok işleme girmeyen var.bence genel bi sorun yani yavaştan aldılar diyebilirim.

2 yıllık adsensem son 1 yıldır aralıksız her ay ödeme alıyorum 3-4-5 K TL şeklinde ve işleme girmedi.Allah2ın izniyle yarın işleem gier ki ! geçen ayda gördük 25 inde işleme girip 26 sında ödeme alanlar oldu...inşAllah daha erken girecek yavş yavaş....

3 pini haziranın 5 gibi onaylamıştım içinde 200 geçik para vardı o yatmadı şimdide adsense işleme girmedi. peki bu normal mı hocam 5 haziran diyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri