İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Hey hesabı işleme girmeyen 360 kişi. Bugün Bence büyük gün, Allah'ın izniyle işleme girer inşallah, haftanın son günü. Ki olmazsa bence %100 pazartesi işleme girmeler başlayacak.

30 unda yatmazsa 2 - 3 ünde işleme girer biz çektik bu ayın 2 sinde stres yapıp üzmeyin kendinizi mubarek gün gençler

Dear Publisher,

Your AdSense account was previously upgraded to the new AdSense payments platform. As part of this change, we will be shutting down the old payments platform completely.

As of June 30, 2015, your payments data prior to your upgrade date (9/13) will no longer be available.

We recommend that you download your data and save a copy in case you need it in the future, e.g., for tax purposes. To download your old payments data, please follow the steps listed in the AdSense Help Center.

Please note:
This change will not affect the way you see your current earnings.
There will be no further communication on this topic.
We apologize for any inconvenience and thank you for your understanding.

30 unda yatırıcaz demişler ya ne inceleme varmış ne başka bişey sadece adsense güncellemesiymiş paniğe gerek yok

ciddi olamazsın gerçekten diyecek söz bulamıyorum inceleme yok diye burada belirtmişler öyle mi? bide 30 unda ödeyeceğiz demişler demi vay canına dur gözlüklerimi alıp geliyorum :D

ciddi olamazsın gerçekten diyecek söz bulamıyorum inceleme yok diye burada belirtmişler öyle mi? bide 30 unda ödeyeceğiz demişler demi vay canına dur gözlüklerimi alıp geliyorum :D

Tam anlayamadım ama 30 unda ödeyeceğiz felan demiyor sanki?

elim kolum baglı hiçbirşey yapamıyorum partnere geçeyim diyorum olmuyor bekleyeyim diyorum kanal açayım diyorum oda olmuyor :( Elimde kanallar var onları adsenseye baglasammı diyorum ondada kararsızım :( Ah ulan adsense bi niyetini belli etseydin.

adseneme gelen ingilizce mesaj bu şekilde idi:"
Dear Publisher,

Your AdSense account was previously upgraded to the new AdSense payments platform. As part of this change, we will be shutting down the old payments platform completely.

As of June 30, 2015, your payments data prior to your upgrade date (9/13) will no longer be available.

We recommend that you download your data and save a copy in case you need it in the future, e.g., for tax purposes. To download your old payments data, please follow the steps listed in the AdSense Help Center.

Please note:
This change will not affect the way you see your current earnings.
There will be no further communication on this topic.
We apologize for any inconvenience and thank you for your understanding."

AYIN 30 UNDA TAM OLARAK NE OLACAK PEK TE BİŞİ ANLAMADIM . ESKİ VERİLERİMMİ SİLİNECEK YOKSA ÖDEMEMİ ALCAM .Bİ KAÇ ARKADAŞ TERCÜME ETTİ ASLINDA

Adsensedeki bu gelen son güncellemelerle ilgili göndermişler

sanada hesabınız yeni adsense platformuna yükseltildiği için eski platformdaki "ödemeler" "payments" bölümündeki verileri temizlenecektir yeni platformda bulunmayacaktır başka bir veri silimi olacak mı orada bahsetmemiş payments bölümündeki verilerin orada artık bulunmayacağından söz etmiş bu sebeplede verilerini indirip kaydetmeni öneriyor. (vergi vs gibi lazım olabilecek sebepler için)
anladim bende buna benzer anlamlar çıkardım da birisi 30unda odeyecekler mi yani felan yazmis bu mesaji alinti yapip. Onu görüp ona gore yazdim, ben odeyecegiz diye bi sey soylemiyorlar diye:(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler toplanın nedenini buldum,

Gecikmenim sebebi tüm adsense lerdeki veriler kayıt altina aliniyo. Yeni odeme yontemine geciyo adsense ve tum yayincilarda oraya otomatik olarak geciyo. Yani adsense icinde yeni yonteme aliniyo tum yayincilar. Kısım kısım alınıyo o sebepten bazıları alındı odemeyi bekledi digerleri odemeyi aldi. Onceden alanlar simdi bekliyo vs. Birde diyorki 30 hazirandan sonra yeni odeme yontemi gelecegi icin eski kazanclar gozukmeyecekmis eger ki gormek istiyorsaniz kayit altina alabilirsiniz diyo cunku 30 hazirandam itibaren eskiyi goremeyeceksiniz diyo.

Başka bi acıklama olmayacak ve 30 hazirana kadar bu işlemler biticek ve 30 haziran gunu odeme talimati verilcek diyo.

Sonuc : 30 haziran gunu herkes odemelerini alacak

Not: Takip, inceleme vs hicbir islem yok. Sadece adsense icinde odeme yontemini degistirip baska bir yonteme gececegi icin verileri kaydediyo cunku 0dan baslicaz bizde onlarda depoladiklari icin eskileri odemeyi bekletiyolar. Depolama islemi bitip yeni yonteme gectikleri zamam bu da 30 hazirana kadar olcakmis. Bu islem bittekten sonra odemeler isleme giricekmis

Gecikmenim sebebi tüm adsense lerdeki veriler kayıt altina aliniyo. Yeni odeme yontemine geciyo adsense ve tum yayincilarda oraya otomatik olarak geciyo. Yani adsense icinde yeni yonteme aliniyo tum yayincilar. Kısım kısım alınıyo o sebepten bazıları alındı odemeyi bekledi digerleri odemeyi aldi. Onceden alanlar simdi bekliyo vs. Birde diyorki 30 hazirandan sonra yeni odeme yontemi gelecegi icin eski kazanclar gozukmeyecekmis eger ki gormek istiyorsaniz kayit altina alabilirsiniz diyo cunku 30 hazirandam itibaren eskiyi goremeyeceksiniz diyo.

Başka bi acıklama olmayacak ve 30 hazirana kadar bu işlemler biticek ve 30 haziran gunu odeme talimati verilcek diyo.

Not: Takip, inceleme vs hicbir islem yok. Sadece adsense icinde odeme yontemini degistirip baska bir yonteme gececegi icin verileri kaydediyo cunku 0dan baslicaz bizde onlarda depoladiklari icin eskileri odemeyi bekletiyolar. Depolama islemi bitip yeni yonteme gectikleri zamam bu da 30 hazirana kadar olcakmis. Bu islem bittekten sonra odemeler isleme giricekmis
Hocam hangi cumlenin cevirisi 30 haziranda odeyecegiz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Odeme ile ilgili bi ceviri yok ama yazinin tamamini okuyup anlayinca o anlama cikiyor acik bi sekilde 30'unda odicez dememis ama gecikmenin sebebi vs bu demis. Mantik olarak da bu islem 30una kadar bittigi zaman odemelerinde o gun baslayacaginin mesajini veriyo. Yine acik bi kapi birakiyo tabi mesajda yalan yok.

Ama benim anladigim kadari ile 30unda odenecek

Eğer öyle ise web adsenselerde de aynı sorunun olması lazım. Web adsense kullanıp da işleme girmeyen var mı ?

Kpss girsen paragraf anlamdan en az 10/9 yaparsın piravo

Okadar çaresizim ki hiç işlem yok yazısını öğeyi denetle yapıp Otomatik ödeme işlemi devam ediyor yaptım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri