Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
152 sayfanın 9, mesajında [MENTION=7898]handsomexx[/MENTION] attığı mesaja göre öyle
eğer gerçekten doğruysa sıkıntıya girmeye gerek yok ayın 30 nu bekleyip görelim
Dear Publisher,
Your AdSense account was previously upgraded to the new AdSense payments platform. As part of this change, we will be shutting down the old payments platform completely.
As of June 30, 2015, your payments data prior to your upgrade date (9/13) will no longer be available.
We recommend that you download your data and save a copy in case you need it in the future, e.g., for tax purposes. To download your old payments data, please follow the steps listed in the AdSense Help Center.
Please note:
This change will not affect the way you see your current earnings.
There will be no further communication on this topic.
We apologize for any inconvenience and thank you for your understanding.
30 unda yatırıcaz demişler ya ne inceleme varmış ne başka bişey sadece adsense güncellemesiymiş paniğe gerek yok
ciddi olamazsın gerçekten diyecek söz bulamıyorum inceleme yok diye burada belirtmişler öyle mi? bide 30 unda ödeyeceğiz demişler demi vay canına dur gözlüklerimi alıp geliyorum![]()
bana kızmayın, burda demiş arkadaş onun yalancısıyımBenim anladigim kadariyla yeni adsense platformu gelistidilgi icin ayin 30unda odmeelr yapilacktir. Eski platformda kalanlarin odmeleri tamamlandi diyor.
ciddi olamazsın gerçekten diyecek söz bulamıyorum inceleme yok diye burada belirtmişler öyle mi? bide 30 unda ödeyeceğiz demişler demi vay canına dur gözlüklerimi alıp geliyorum![]()
Bu email ile ilgili ne dediğini soran vardı ona açıklamıştım buradan bakabilirsin;Tam anlayamadım ama 30 unda ödeyeceğiz felan demiyor sanki?
anladim bende buna benzer anlamlar çıkardım da birisi 30unda odeyecekler mi yani felan yazmis bu mesaji alinti yapip. Onu görüp ona gore yazdim, ben odeyecegiz diye bi sey soylemiyorlar diyeAdsensedeki bu gelen son güncellemelerle ilgili göndermişler
sanada hesabınız yeni adsense platformuna yükseltildiği için eski platformdaki "ödemeler" "payments" bölümündeki verileri temizlenecektir yeni platformda bulunmayacaktır başka bir veri silimi olacak mı orada bahsetmemiş payments bölümündeki verilerin orada artık bulunmayacağından söz etmiş bu sebeplede verilerini indirip kaydetmeni öneriyor. (vergi vs gibi lazım olabilecek sebepler için)
Hocam hangi cumlenin cevirisi 30 haziranda odeyecegiz?Beyler toplanın nedenini buldum,
Gecikmenim sebebi tüm adsense lerdeki veriler kayıt altina aliniyo. Yeni odeme yontemine geciyo adsense ve tum yayincilarda oraya otomatik olarak geciyo. Yani adsense icinde yeni yonteme aliniyo tum yayincilar. Kısım kısım alınıyo o sebepten bazıları alındı odemeyi bekledi digerleri odemeyi aldi. Onceden alanlar simdi bekliyo vs. Birde diyorki 30 hazirandan sonra yeni odeme yontemi gelecegi icin eski kazanclar gozukmeyecekmis eger ki gormek istiyorsaniz kayit altina alabilirsiniz diyo cunku 30 hazirandam itibaren eskiyi goremeyeceksiniz diyo.
Başka bi acıklama olmayacak ve 30 hazirana kadar bu işlemler biticek ve 30 haziran gunu odeme talimati verilcek diyo.
Sonuc : 30 haziran gunu herkes odemelerini alacak
Not: Takip, inceleme vs hicbir islem yok. Sadece adsense icinde odeme yontemini degistirip baska bir yonteme gececegi icin verileri kaydediyo cunku 0dan baslicaz bizde onlarda depoladiklari icin eskileri odemeyi bekletiyolar. Depolama islemi bitip yeni yonteme gectikleri zamam bu da 30 hazirana kadar olcakmis. Bu islem bittekten sonra odemeler isleme giricekmis
Beyler toplanın nedenini buldum,
Gecikmenim sebebi tüm adsense lerdeki veriler kayıt altina aliniyo. Yeni odeme yontemine geciyo adsense ve tum yayincilarda oraya otomatik olarak geciyo. Yani adsense icinde yeni yonteme aliniyo tum yayincilar. Kısım kısım alınıyo o sebepten bazıları alındı odemeyi bekledi digerleri odemeyi aldi. Onceden alanlar simdi bekliyo vs. Birde diyorki 30 hazirandan sonra yeni odeme yontemi gelecegi icin eski kazanclar gozukmeyecekmis eger ki gormek istiyorsaniz kayit altina alabilirsiniz diyo cunku 30 hazirandam itibaren eskiyi goremeyeceksiniz diyo.
Başka bi acıklama olmayacak ve 30 hazirana kadar bu işlemler biticek ve 30 haziran gunu odeme talimati verilcek diyo.
Not: Takip, inceleme vs hicbir islem yok. Sadece adsense icinde odeme yontemini degistirip baska bir yonteme gececegi icin verileri kaydediyo cunku 0dan baslicaz bizde onlarda depoladiklari icin eskileri odemeyi bekletiyolar. Depolama islemi bitip yeni yonteme gectikleri zamam bu da 30 hazirana kadar olcakmis. Bu islem bittekten sonra odemeler isleme giricekmis
Kpss girsen paragraf anlamdan en az 10/9 yaparsın piravoBeyler toplanın nedenini buldum,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.