dün aynı hesabı ekledim test ödemesi buğun geldi girdim onaylandı
Daha önce test ödemesi mevcut olan bankayı mı kaldırıp ekledin hocam yoksa ilk defa mı test ödemesi aldın?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı banka hesabını tekrar ekledim 1 gün sonra test ödemesi ğeldi
Hocam ben farklı banka hesabı ekledim 3 saat sonra geldi test odemesi
işleme girmeyen adsensenin banka hesabını silip tekrar eklediniz ve test ödemesi geldi bugün ve test ödemesinin miktarını girip onayladınız
hesabı. Ben böyle anladım.
Peki işleme girdi mi ?
işleme girdi mi sonra ?
doğru böyle oldu işleme daha girmedi
---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------
yok işleme girmedi hatta geçen ay bana ödedikleri tutarı iptal edip bu ayki alacağımın üzerine eklediler anlamadım bende
nasıl iptal edip ? Geçen ay ödenen parayı mayıs kazancına mı eklediler ?
[MENTION=8845]CemaLi[/MENTION] sen ödemeyi aldın dimi![]()
Adsens banlanan olursa ayrı konu açsın başlığıda kocaman YAZSIN kanalları kurtalarım. Geçen seneki fırtına gece 3 de yaşanmıştı. Banlanınca uyarı mail ide gelmemişti. Tesadüfen uyanıktık. Kanalların bir kısmını kurtarmıştık.
Adsens banlanan olursa ayrı konu açsın başlığıda kocaman YAZSIN kanalları kurtalarım. Geçen seneki fırtına gece 3 de yaşanmıştı. Banlanınca uyarı mail ide gelmemişti. Tesadüfen uyanıktık. Kanalların bir kısmını kurtarmıştık.
Adsense banlanırsa kanallara ne oluyor hocam ?
Madem konu buraya geldi o zaman kanalları en hızlı nasıl kurtaracağımızı da belirt hocam. Direk adsense den partnere mi taşımamız lazım? Nasıl taşıyacağız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.