Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yine iyi zaman kaybedionuz he tartışın az daha kanal basim![]()
geç o işi hocam..gizza yı açtılar spam alcaklardı noldu ?
gizzayı açanlar quiz çalışıyor hehehe
yani [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'ın falan altından kalkabileceği birşey değil bu kendisi bile quize spam yapıyor![]()
Haklsiniz hocam, ben altindan kalkamam oyle seylerin.![]()
siz yaparsınız hocam buralara kadar sizler sayesinde geldik , mutlu haberi bekliyen 10000 leri aşmış bir ytpara topluluğu var , herşeyi 1. ağızdan duyacağımız güzel bir partnere ihtiyacımız var , hayırlısıyla oda olur.
siz yaparsınız hocam buralara kadar sizler sayesinde geldik , mutlu haberi bekliyen 10000 leri aşmış bir ytpara topluluğu var , herşeyi 1. ağızdan duyacağımız güzel bir partnere ihtiyacımız var , hayırlısıyla oda olur.
Hocam ben alistim boyle laflara, her gelen bir ton laf ediyor ama isin komik yani daha bizim kadar birseyleri basaramamis insanlar gelip bu laflari ediyorlar. O yuzden ben de boyle konusuyorum ki konuyu uzatip, dallandirip budaklandirmasinlar![]()
Herkes 5 tane diyor, ben 1 tane ekledim sonra limite takilip ekleyemedimbi ben mi yasiyorum bu sorunu?
Peki kanal bos olsa ve biz bu kanali Quiz'e soksak, atilir mi? Boyle bir aciklama yaptilar mi? Bir de sozlesmeyi imzalamasak sorun olur mu? Cunku ben kanali baglayip birakiyorum oyle.
Hocam ben alistim boyle laflara, her gelen bir ton laf ediyor ama isin komik yani daha bizim kadar birseyleri basaramamis insanlar gelip bu laflari ediyorlar. O yuzden ben de boyle konusuyorum ki konuyu uzatip, dallandirip budaklandirmasinlar![]()
yazmıyım yazmıyım diyorumda yani adamlar içerik sahiplerinin tek tek kapısını çalıp içerikleri korumaya alıyor sizde spam network bekliyosunuz ilahi vallahi şaşıyorum size
işleme girmeyen hesapların birinde böyle bir bildirim mevcut
"[Final reminder] Sunset of old payment transaction history in your Adsense account"
bu varmıydı sizde beyler?? yoksa yeni bir bildirim mi?
Hocam 30 Haziran 2015'te odeme platformu artik yerini yeni goruntusune birakacak. Bu sebepten dolayi da eski platformda kalan gecmise ait tum odemeler de silinecek. Eger ilerde lazim olacagini dusunuyorsaniz bu odemelerin dokumunu almaniz icin bir hatirlatma niteliginde bu yazi.. Bu ayki kesinlesmelerle alakasi yok diye dusunuyorum.
Seninde burada zaman kaybettiğin günleri hatırlatırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.