İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Buraya ne yazarsam yazayim,Yine birileri cikip kafasina göre efsaneler üretip gelip buraya yaziyor.Milleti bosuna umutsuzluga düsürüyor.

Arkadaslar Google de bir takim sikintilar var teknik anlamda.Kanal analizler bile ayin 19 ndan beri güncellenmedi.Dün geceden beri Adsense sayfasina giriste bir takim degisiklikler oldu.Bizimle beraber Almanlarda beklemede,Onlarin forumunda da konu var ama adamlar sakin.Bizim gibi mesaj yagdirmiyorlar.

Tekrar yazayim bu sorun gecen ayda yasandi en sonunda gercekten parasini alamayanlar tüm forumun % 5'i bile etmez.Heyecan yapmaya gerek yok.Gereksiz mesajlarla milleti galeyana getirmeninde bir anlami yok.Evet gecikti hatta ay basina da sarkabilir ama bu daha öncede böyleydi unutmayin.

[MENTION=21030]mm1650[/MENTION] hocam o alman forumunun linkini atabilir misiniz?

1 adsense %100 spam *hane aldım
2 adsense %100 spam *hane işleme girmedi beklemede
2 adsense %100 spam *hane işleme girmedi beklemede

2 arkadaşım yarı özgün ödeme aldı.
1 arkadaşım yarı özgün ödeme almadı.
1 arkadaşım yüzde yüz özgün ödeme almadı.
Ben gene tamamen özgün ödeme almadım.

Yani ortada komplo teorisi kuracak bir şey yok. Her şey bir yere bağlamak istersek çok seçenek çıkar.

Ortada 2 seçenek var. Daha önceki mesajımda belirttiğim google köklü değişikliklere gitti daha 3-4 gün önceye kadar kanallarda ülke seçimi bile gitmişti. Gene burada bir arkadaşımın belirttiği adsense değişiklik raporlarsa aksamalar var. Büyük ihtimal teknik alt yapısal şeyler ödemeler elbet gelir.

Diğer seçenek çok zor ihtimaldir. Google kökten temizlik yaptı tamamen özgün olmayan kanal ve adsense bırakmayacak. Buda youtube'u iflasa götürür. Unutmayın spamsa sorun youtube sizin spam dediğiniz şeylerden de para kazanıyor. Sadece bunu kabul edilebilir ölçüde tutmaya çalışıyor.

işleme girmedi ya herkes sallıyo burda forumun %99u özgün sadece ben spam yapıyorum

Son ödeme 24.05.2015 19.14.17 tarihinde yapıldı.

Yazıyor adsensede, bügün geceye kadar bekliyelim bakalım. Belki akşam işleme girip yarın sabah yatar.

2 arkadaşım yarı özgün ödeme aldı.
1 arkadaşım yarı özgün ödeme almadı.
1 arkadaşım yüzde yüz özgün ödeme almadı.
Ben gene tamamen özgün ödeme almadım.

Yani ortada komplo teorisi kuracak bir şey yok. Her şey bir yere bağlamak istersek çok seçenek çıkar.

Ortada 2 seçenek var. Daha önceki mesajımda belirttiğim google köklü değişikliklere gitti daha 3-4 gün önceye kadar kanallarda ülke seçimi bile gitmişti. Gene burada bir arkadaşımın belirttiği adsense değişiklik raporlarsa aksamalar var. Büyük ihtimal teknik alt yapısal şeyler ödemeler elbet gelir.

Diğer seçenek çok zor ihtimaldir. Google kökten temizlik yaptı tamamen özgün olmayan kanal ve adsense bırakmayacak. Buda youtube'u iflasa götürür. Unutmayın spamsa sorun youtube sizin spam dediğiniz şeylerden de para kazanıyor. Sadece bunu kabul edilebilir ölçüde tutmaya çalışıyor.
Youtube neden iflas etsin. Sonucta bu is basindan beri yoktu. Amacim art niyet degil dedigin hersey mantikli ama buna baglamak mantiksiz hocam

2-3 Temmuzu bekleyin. Daha erken yatması mantık dışı. Araya haftasonu vs girmedi.

Youtube neden iflas etsin. Sonucta bu is basindan beri yoktu. Amacim art niyet degil dedigin hersey mantikli ama buna baglamak mantiksiz hocam

İflas mübalağa, sadece çok zor bir ihtimal olduğunu anlayıp arkadaşların yüreğine su serpmek için. Geçen ay 24. ün geç saatlerinde işleme girmiş ertesi gün almışım. Bunla birlikte geçen ay 1 haziranda işleme girenlerle azınsanacak durumda değil. Son kale 1 Temmüz beklemeye devam.

Arkadaşlar 2 gündür araştırmadığım yer kalmadı.Her türlkü forumlara girdim mail vb attım her neyse....

Şuanda kötüye yormadan bekleyelim.Adsense ödemeleri halen devam ediyor ve bitmedi.Ki geçen ayda 22 mayız-2 haziran arasında ödeme alanlar oldu.Şuanda Dünyanın dört bi tarafında bir çok ülkede işleme girmedi.

Girenler çok az %20 lerde - %80 daha işleem girmedi.Spama para ödemicek vb lere kulak asmayın.Dünyanın hertarafında bu sıkıntı var Googlede rayında gitmeyen bazı bişiler var ve düzelecektir zamanla...belkide ödeme tarihleri değişecek ne bilim işte !!!

Ama kötüye yormayalım lütfen ve iyi düşünelim ki iyi olsun !!!!

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocam şu an hangi ülkeler aynı problemi yaşıyor bizle?

Tayland, ingiltere, japonya, hindistan, vietnam, meksika, abd benim gördüğüm sorunu yaşayan diğer ülkeler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri