İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
ama serkan abinin söylediği gibi bunlar bir iş çeviriyor. hiç aranızdan ingilizcesi düzgün olup soran olmadı mı. hacı siz ne ayaksınız diye ne zaman ödeme yaptığınız belli değil diye

Arkadaşlar iwocan Amerikada sanırım ve iyi derecede ingilizcesi var,
bi söyleyiverinde google ofisine bizzat gidip görüşsün, bunların dertleri neymiş anlıyalım

ama serkan abinin söylediği gibi bunlar bir iş çeviriyor. hiç aranızdan ingilizcesi düzgün olup soran olmadı mı. hacı siz ne ayaksınız diye ne zaman ödeme yaptığınız belli değil diye

ben sordum, hadji what the foot are you ? Diye otomatik cevap tabi yine.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION], adsense seni öderse herkesin öder arkadaş. sen tek başına kalitesiz spamı temsil ediyorsun :D

varsa bir babayiğit mail göndersin
adsense hesabına bağlı sağlam bir kanalı olan

Hesabınıza göre özelleştirilmiş yardım

Sorularınıza daha iyi yanıtlar almak için hesabınızda oturum açın. Bu şekilde, hesap bilgilerinizi kullanarak size daha alakalı yardım bilgileri sağlayabiliriz.

E-posta desteği:

Son 90 günde 15.000 saatten fazla izlenme süresi**ne sahip iş ortağı kanalları için e-posta desteği sunuyoruz. Sorununuzu ve e-posta desteğini sınıflandırmak için Yardım Merkezi'nin sağ üst köşesinden "Bize Ulaşın"ı seçin. Destek ekibimizden 1 iş günü içinde yanıt alabilirsiniz.

E-posta desteği şu anda uygun iş ortakları için şu dillerde mevcuttur: Arapça, Çince (basitleştirilmiş), Çince (geleneksel), İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca, Tay Dili, Türkçe ve Vietnamca.

**Son 90 günde 15.000 izlenme süresi saati

Aşağıdaki adımları izleyerek 15.000 saatlik eşiğin üzerine çıkıp çıkmadığınızı görmek için YouTube Analytics'te mevcut izlenme süresi performansı metriklerinizi inceleyebilirsiniz.

Devre dışı bırakılan AdSense hesabı soruları hakkında bize e-posta gönderin

https://support.google.com/youtube/...rtner_email4&cfnti=escalationflow.email&cft=3

Onaylanmayan AdSense hesabı soruları hakkında bize e-posta gönderin

https://support.google.com/youtube/...rtner_email5&cfnti=escalationflow.email&cft=3

AdSense sorunlarını giderme hakkında bize e-posta gönderin

https://support.google.com/youtube/...rtner_email6&cfnti=escalationflow.email&cft=3

AdSense'teki kazanç bilgileri hakkında bize e-posta gönderin

https://support.google.com/youtube/...rtner_email9&cfnti=escalationflow.email&cft=3

gemileri yakmış olan biri varsa aramız da şöyle bir mail yazabilir.

"kendinizi dünyanın en kurumsal 10 şirketi arasın da görüyorsunuz ama bizim mahalle bakkalı sizden daha kurumsal. hacı ne ayaksınız ya ne zaman ödeme yaptığınız belli değil sizin yapacağınız işe başlarım diye gidebilir artık dilin kemiği yok :)"

Keşke Google 'a ulaşmak bu kadar kolay olsaydı. :)

YBGbv6.jpg

[MENTION=9020]Alex[/MENTION], adsense seni öderse herkesin öder arkadaş. sen tek başına kalitesiz spamı temsil ediyorsun :D

Kaliteli spam'ın öncüsüyüm ben burda dediğin şeye bak :)

500k'nın altında kanal spamlamıyorum

Alex ve Tayfası sözünle de kendimi gemici gibi hissediyorum :D

hocam söylenecek bişey bulunur, en kötü dersin benim özgün kanalım var ödeme alamadım adsensede

Valla hocam googlede adı gibi biliyor spam yapan adsenseleri ödediklerinide biliyor ödemediklerini göz göre paraların üstüne yatıyorlar savunacak durumumuz olmadıgı için bi işe bir çözüm bulmak lazım keşke yt nin bir alternatifi cıksa

@yakamoz01
usta kesinlikle katılmıyorum. ödeme yapmayacak adsense geçen ay ödeme yapmazdı. kendileri de bangır bangır bağırıyorlar haziranda ödeme altyapımız değişiyor diye. buradan sı.an birileri varsa kesinlikle adsense yt teknik ekibidir. 2 aydır altyapılarını uyumlu hale getiremediler.
Ustad dikkatli okursan ben odeme yapmayacaklar demedim.Oyle bir yazimi bana goster lutfen yazdigim mesajda.Ustelik oyle anlasilmamak icinde parantez içinde belirttim,odeme yapilip yapilmamasi ile alakasi yok diye.Benim icin odemeler yapilsada supriz olmaz yapilmasada cunki oyle bi alistirdiki adsense bu gibi durumlara artik normal geliyor.Tek bana dgeil hepimize ayrica.

@nonick
Yazınızı okudum lakin atladığınız birçok mevzu var.

1. si eski adsense kullanıcısıyım demişsiniz lakin eskiden Adsense sana 22'sinde kesinleşecek 23'ünde ödeyecek gibi bir kural koymamıştı, 18-19-26-27-28 vs. istediği tarihte ödeme yapıyordu hatırlarsınız belki.

2.'si maden Adsense Youtube de olayları batırdı bunun için engel koymaz mı? Adsense bağlama sekmesini kapatamaz mı? Zaten çoğu özgün kanallar Partner şirketleri ile çalışmıyor mu?

3. olarak şunu söylüyorum. Adsense ile o 3-5 liralık reklamveren şirketlerini kıyaslamanız en büyük hata olmuş :)

Adsense ödemeleri şimdide, yarında yapacaktır. :rolleyes:

Ustadim,yine mesajimda ben adsense su tarihde kesinlesecek su tarihde odenecek diye birsey belirtmedim.Site adsense ile calisirken sorun yasanmadigini odemelerin sorunsuz yillarca alindigini yazdim.Tabikide dediginiz gibi ayin 20 sinden itibaren ay sonuna kadar odemeler yapiliyordu Sitelerde.

2.mesajiniza gelince..
Adsense veyahut youtube,su an istese veya 1 yil once istese aninda bitiremezmiydi spami bitirdi tabiki,bunu zaten çok iyi biliyoruz biz..Ama isine gelmiyor.Nasil gecen ay networklere baski yaptigi gibi,Quize kendine ceki duzen ver dedigi gibi baskisini yapiyorsa,Youtube'da baski yapan film sirketleri,yapimcilar dunya kadar acilmis telif haklari ile mahkemeler var.Onlarda google,youtube baski yapiyor,benim icerigimi koruyamiyorsun diye.Tabiki 1 islemle kapatir herseyi,ama kazancin yuzdesine baktiginda youtube uzerinde cogunluk spamdan gelen kazancda kaymak burda bitirirmi,bitirmez tabiki.

Network sirketleri ile calisiyor ama bu networkler kendi sirketleri,bunyeleri altinda ,kendi yapimlari yada videolari ile olusmus,her cesit icerigi almayan,odemeler durumunda google icin cok getirisi olmayan bir durum.Bu yuzden networklerle bizlerin yaptigi isi bir tutamayiz..

Son mesajina gelirsek,kendi mesjaimda belirtmek istesemde tam belirtememisim sanirim.Dunyada internet uzerinde reklam denince akla gelen ilk isim,en buyuk sirket dunya devi..Bu zaten tartisilmaz..Dikkat edersen zaten siteler icin halen hic bir sorun olmadigini,sorunsuz duzenli odemelerin yapildigini ama youtube uzerinde resmen sacmaladigini belirttim.Bundada sonuna kadar hakliyim.Neden dersen,madem super bir firmasin,kralsin,site uzerinden kazananlara cok duzgun sekilde odemelerin oluyor,o zaman bunu youtube ustundede yapacaksin.Bu is yeni baslamadi,3 yili gecti.Desekki yeni girdiler bu sektore ve oturmasi zaman alir.Oyle birseyde yok.

Ayrica ornekde verdigim firmalar kim google kim orasi tartisilmaz ama demek istedigimin detayinda,bu isde yuzlerce kisinin,binlerce kisinin sorgusuz sualsiz yuzbinlerce dolarina turk lirasina el koymasi odememesi icindi.Boyle birsey olunca ne farki kaliyorki yazdigim firmalardan..Benim 1 ay boyunca spamla ,gercek izleyici kitlesi ile kazandigim 200K tl'mi isleme sokmayip,hesabiniz incelemede diyerek,adsenseyide banlamayarak 2 ay 3 ay o sekilde gidip sonunda hem parayi odemeyip,hem aciklama yapmayip,hemde adsenseyi kapatmasi cokmu normal ? Ve tek ben degil,bu gibi durumu yasayan yuzlerce insan var burda,halende yasiyorlar yasiyoruz..

Simdi soruyorum,benim 1 ayda aldigim 200k kazanci bana vermeyip bunu geri goturup milyon gosterimler yapilan reklam firmalarina kurusuna kadar gerimi veriyor... Evet veriyor,adamin reklami 1M gosterilmis,google 100k kazanmis,reklamverene al 5 dolarini geri oduyorum yayincilarin kurallara uymamasindan deyip geciyor..

Bu yuzden bu ilgisiz,desteksiz,umursamaz DUNYA DEVI Google,bilmiyorum ne kadar yayincisi var youtube'dan sonra ama destege atilan mesaja duzgunce adam gibi bir donus yapmayi beceremiyor.Ya elemanlari salla basi al maasini derdinde,yada Google bana kimse dokunamaz,hesap soramaz kafasinda,astigini asiyor kestigini kesiyor.Boylede olunca iste o dedigim firmalardan farki hic yok benim gozumde.O zamaninda bu islerin oldugu firmalarda gene ulasiyorsun,bugun yarin deyip salliyorlardi,odemeselerde salliyorlar umut veriyorlar telefona yada maile donuyorlardi.Koskoca Google bunu yapamiyor iste..

Neyse ustad,dediklerine katiliyorum ve ayni fikirleri dusunuyoruz o konuda suphen olmasin..Ama durum bu,olan bu ve daha olan bitende birsey yok.1-2 ay icinde krali'ni yapacaklar bugune yaptiklarin onu hissediyorum.insallah yanilirim,hepimiz ekmek yiyoruz bu isden ev gecindiriyoruz ama insallah yanilirim.

Saygilarimla.

içimden bi ses "5:30 dan sonra işleme girecek saat 9:30 dan sonra da hesaplara düşmeye başlayacak" diyor :)

[MENTION=25525]alptug1[/MENTION] hocam özgün müydünüz ve kaç adsenseniz vardı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri