İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Tüm bekleyen kardeşlerime.sabir diliyorum umarım.istediğimize ulaşırız er geç ulasalimda ben iki ayda beklerim

sadece burada 300 kişi var ödeme alamayanlar işleme girmeyenler daha birde ytpara kullanmayan arkadaşlarımız bile vardır benim var onunda işleme grmedi ödeme almadı bu sayı öyle 300 le kıyaslanacak bi sayı değil ne kadar bilinmez ama daha fazladır işleme girmeyen işleme girmeyip ödeme alamayan sayısı

Bende googleye cok ama cok sert bir mail attim.Zehir zemberek seyler yazdim.Hatta sonradan pisman bile oldum.Cok agir yazdim cok.Ne yazdin diye sorarsaniz hemen yazayim

''Abiler sizlerden rica etsem,Bizim paralari yollayabilirmisiniz,Tabii eger mümkünse.Ama yinede siz bilirsiniz'' yazdim.

Kim ne derse desin adsenseye rakip çıkacak kadar babayiğit bir firma yok şu an, yandexte bunu yapacak kapasite de yok bence daha fazla stres yapmadan beklemek en iyisi er yada geç ödemelerin ödeneceğinden eminim.

aynen hocam adsenseyle bas edebilmesi için öncelikle youtube gibi bir siteye sahip olması lazım suan dünyada youtubein bırak yanına yaklasacak ceyregi kadar olacak herhangi bir video izleme sitesi yok en yakın site dailmotion belki onu alıp biraz iyileştirebilirler ama tabi bunlar kolay degil daha yandex arama motorunu bile poüper yapamadılar o kadar reklam vermelerine ragmen en az 5 senesi var yandexin google yarısabilmesi için.
ozamana kadarda yputube spam biter bizde yandexe calısırız.

bu arada konuyla alakası yok ama söylemeden edemeyecegim ulan tükler olmasa dünyada dizi ve film izleyemeyecek kimse. Hangi diziyi acsam altından türk cıkıyor :)

bi çay molası verip geleyim dedim bu ne arkadaş olay psiklolojik patalojik belirtiler başlamış. :D sıyıracaksınız takmayın bu kadar kafayı. Ödeyecek. sıkıntı yok.

video yükleyin video bir sürü alternatif partner var kafanız dagılır gelirse hep beraber seviniriz

o değil yatınca forumca bi hayır işleyelim mübarek ramazan ayı bi yerlere bağışta bulunalım normalde herkes yapmıyodur belki bilemem ama bu sefer toplu katılımla bağış yapalım bu kadar beklemenin üstüne

arkadaşlar işleme giren oldumu benım hesap işleme girdi bilgilerinize sunulur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri