İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
arkadaş buraya yazıyorum en geç 2 sinde yüzde 99 nunuz paranızı almış olacaksınız geçen ay da bu meret böyle yaptı. arabesk kanımıza işlemiş arkadaş :)

hocam bu şekilde benim başıma daha öncede gelmişti düşünün yeni ads min pinini girip son2 ayın kesinleşen parası yatması gerekirken yatmadı ve mart 11de şubat kazancım kesinleşmişti ve ödemem nisan 2 de gelmişti hepsi birlikte kasım-aralık-ocak-şubat kazancım

Beyler önemli bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum
Bugün 26 haziran da cuma günü 1 hafta sonraki 3 Temmuzda cuma günü
yani her iki tarihte cuma gününe denk geliyor, 3 Temmuz cuma günü paraları aldık aldık, alamazsak haftasonu araya girecek umutlar baya tükenicek, ben şuanda umutluyum ama 3 Temmuzda umudum yerine korku endişe yer alıcak

(neden 3 Temuz: mayıs ödemelerini 50 60 kişi 3 Haziranda aldı)

Son düzenleme:
nerde yazmışlar hocam
[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] link verirmisin takip etmek için.

bizim konuda hocam

qYXVJ3.png

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/J72VFzehsFc;context-place=forum/adsense

Haydi gugılll güldüt yüzümüzüü

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bnm anlatmak istedigim biraz farklı bi kaç arkadas var ödemesini alan ve yöntemleri su sekilde eslesen, telif, d.engeli gelen kanlları anında siliyorlar

birçogumuz eslesenli kanlı silmeyiz ama suana kadr bu arakadaslar hep ödemelerini vaktinde aldılar

Telif dünya engeli spam topluluk gelen kanalı on beş dk tutmadan silerim. 3 adsensede işleme girmedi quiZ paylaşan ödemedi daha.

Arkadaşlar bu ay biraz uzun sürdü farkındayım.Şuanada kadar youtube gelen tek yanıt hesaplar inceleniyor eğer bir hesabınızla ilgili anormal birşey yoksa paranızı alıcaksınız diyor.Geçen ay 3 haziran ödeme alan bir çok arkadaşımız var.Bu ay neden 3 temmuz almıyalım.Bir sorun olduğu belli geçen ay perşembe işleme girip cuma almamız lazımdı ama pazar işleme girdi pazartesi aldık.Bu ayda gecikmeler var.En azından 1 hafta daha bir süremiz var.

İnş paramızı alıcaz.

2 gündür sabah kalktığımda ödenmiş olur diyorum bugün inş cuma bu mübarek günde alacağız inanıyorum

Hayırlı cumalar arkadaşlar sabah iş bankasının havale sms'iyle uyanmak dileğiyle iyi geceler :)

valla adsensleri açıp bakmıyorum bile ne zaman burda sırayla bir iki kişi yazar o zaman girip bakıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri