İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Valla herşey karıştı benim beyin resmen yandı bu kadar komplo teorisi olmazki yatsada kurtulsak ya

[MENTION=9898]sectumsempra[/MENTION] organik olmayan izlenim sitelerinden abone izlenim kasanlar sıkıntılı diyorsun yani. buranın yüzde 95 i zaten izlenim siteleriyle alakası yok abone de kasmaz.

bunu bide google a söyle belki ikna olur bizim ödemeleri yapar :)

Gerçekten bu konu açıldığından beri adam.akıllı yemek yiyemedim uyuyamadim
Elimde olmadan gece yatarken gündüz yüzümü yıkamadan takip ediyorum artık bakmak dahi istemiyorum
O kadar teoriler üretildi bazıları gerçekse olabilir ama.baya yandı beynim bemim.gibi bie cok kisi vardir eminim

Arkadaşlar teorileri boş verinde bu paralar yatacak başka yolu yok.

https://plus.google.com/u/0/+AdSense/posts

Adsense Google + sayfasında güncellemeden , girişte problem yaşayanlardan , kesintilerin daha şeffaf olacağından felan felan Türkçe ye çevir oku oku beynim döndü :)

Birşeylerin ters gittiği belli ama bu ödemelerin yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Ben geç olsa da bu ödemelerin yapılacağına inanıyorum.

Hepimiz en kısa zamanda işleme girdi yazısını görür rahat bir ohh çekeriz inşallah! :)

Son düzenleme:
Abi bi kere dilim yandı yüklü bir miktarı toz etmişlerdi eski kıyımlarda bir yanlışlık olmamasına rağmen. Bi daha yapmayın be :)

https://plus.google.com/u/0/+AdSense/posts

Adense Google + sayfasında güncellemeden , girişte problem yaşayanlardan , kesintilerin daha şeffaf olacağından felan felan Türkçe ye çevir oku oku beynim döndü :)

Birşeylerin ters gittiği belli ama bu ödemelerin yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Ben geç olsa da bu ödemelerin yapılacağına inanıyorum.

Hepimiz en kısa zamanda işleme girdi yazısını görür rahat bir ohh çekeriz inşallah! :)

WnjENL.png

Ödeme geçmişinize göz attığınızda bir değişikliği fark etmiş olabilirsiniz.
Bu farkların sebebi sitenizdeki ilegal aktiviteler, fake tıklamalardır, ve bakiyenizden düşülecektir.

Mayıs ödemelerinden itibaren ilegal aktivitelerden ötürü uğradığınız kesintiyi görebileceksiniz.
Örneğin toplam meblanız 1100$ ise ve size yatırılan miktar 1000$ ise ne kadar değerde tıklama ilegal olduğunu bileceksiniz.

WnjENL.png

Ödeme geçmişinize göz attığınızda bir değişikliği fark etmiş olabilirsiniz.
Bu farkların sebebi sitenizdeki ilegal aktiviteler, fake tıklamalardır, ve bakiyenizden düşülecektir.

Mayıs ödemelerinden itibaren ilegal aktivitelerden ötürü uğradığınız kesintiyi görebileceksiniz.
Örneğin toplam meblanız 1100$ ise ve size yatırılan miktar 1000$ ise ne kadar değerde tıklama ilegal olduğunu bileceksiniz.

Bunu ayıklayıp ödeyecekleri ücretten düşebiliyorlarsa hesabı banlamak neden ? :)

Ya kardeş ne kadar kesecekseniz kesin de ödeyin garii . Derdim kesinti değil. Bu adsense çöp oldu mu olmadı mı ? Ona göre kanal taşıyacağız kanal bağlayacağız. Geçersiz trafik midir nedir eğer çoksa kanallarda partnere taşırız. Önümüzü görelim artık. Neden inceleme için bekletiyorsun bizi. Yatır bu ayın parasını önün de 30 gün var incele inceleyebildiğin kadar. Önceden inceleyememek senin ileri görüşsüzlüğün. Bekletmek nedir ya. Banlayacaksa da banlasın. 4 gün oldu bekliyoruz.

yine bir senaryolar dönüyor herkes ortaya attığı teoriyle çelişiyo bunların tek sebebi var ve en mantıklısıda bu adsense diyor ki ; biraz işim felan var kendime bi çeki düzen vermem lazım ödemeleride beklesinler biraz öderim''

Temmuz 3 e kadar zamam var. Ödemmezse cuma günü dahil asıl o zaman büyük bir sıkıntı bizi bekliyor.

Arkadaşlar benim hesabımda işleme girmedi. Mail attım sonra cvp olarak banka ile problem oldu dediler hesap no istediler tekrar hesap numarası gidim.ödemeniz geri iade edilmiştir 25 haziran itibari ile ödemem iptal oldu şimdi tekrar işleme girmesini bekliyorum. Bu arada geçen ay aldığım ücretide mevcut bakiyeme eklemişler fiyat arttı bende anlamadım.

Arkadaşlar benim hesabımda işleme girmedi. Mail attım sonra cvp olarak banka ile problem oldu dediler hesap no istediler tekrar hesap numarası gidim.ödemeniz geri iade edilmiştir 25 haziran itibari ile ödemem iptal oldu şimdi tekrar işleme girmesini bekliyorum. Bu arada geçen ay aldığım ücretide mevcut bakiyeme eklemişler fiyat arttı bende anlamadım.

Test ödeme şeklinde mi girdiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri