İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar bu teori daha önce söylendi mi bilmiyorum.

Adsense gelirleri giderlerini karşılayamadı zarara uğradı ( pek ekonomi bilgim yok ) paraları biraz daha elinde tutup işleme yatırıp paramızı değerlendirip biraz olsun o zararı kapatmaya çalıştı ? Olabilir mi ( dediğim gibi ekonomiden anlamam)

Eğer bu söylendiyse bi de şu var.

Çılgın adsense youtuber ları coşturuyor.

Eğer bu da söylendiyse modlar 1 gün dinlendirebilir beni, bişey diyemem ona.
asla mümkün olmayan bir şey. adsense reklamverenden 3 pay alıyorsa bize 1 ini veriyor batması mümkün değil (rakamlar afakidir)

Ne senaryolar yazılıyor yine şurayı okudukça ne çok Romancı çıkar bu forumdan diye düşünüyorum.
:D

Adsense gelirleri giderlerini karşılayamadı zarara uğradı ( pek ekonomi bilgim yok ) paraları biraz daha elinde tutup işleme yatırıp paramızı değerlendirip biraz olsun o zararı kapatmaya çalıştı ? Olabilir mi ( dediğim gibi ekonomiden anlamam)

günün esprisi seçtim :)

google'ın ne olduğunu, nasıl çalıştığını hiç mi okumadınız hocam ya. dünyanın kaçıncı büyük gelirli şirket olduğuna bi bakın, kasasında ki nakit varlığı bi araştırın.

varlık durumu, adsense çalışma mantığı falan..

hesaplara zaten %55i yansıyor hocam %45i direk alıyolar biz görmüyoruz bile nereye batıyolar

Ne senaryolar yazılıyor yine şurayı okudukça ne çok Romancı çıkar bu forumdan diye düşünüyorum.
:D

Yapılmayan senaryolar kalmasın dedim arkadaşlar. Şu saatten sonra ne olursa olsun birileri çıkıp " ben demiştim " diyebiliecek. Başka bir ihtimal kalmadı yani :D

sana bukadar emin olmanı sağlayacak ve bize inandırmanı sağlayacak blgileri nerden aldıgın çok kafama takılıyor ki zaten 92 den beri bu işteyim inancım yok. ayrıca tanımadıgın birisine forum üzerinden lakaik ce yaw he he cevabı verebiliyorsun asıl beni ilgilendiren konuda budur , burası bunun yeri değildir ama burda söylediğin için burda sormak istedim.

günün esprisi seçtim :)

google'ın ne olduğunu, nasıl çalıştığını hiç mi okumadınız hocam ya. dünyanın kaçıncı büyük gelirli şirket olduğuna bi bakın, kasasında ki nakit varlığı bi araştırın.

varlık durumu, adsense çalışma mantığı falan..

Hocam öyle diyorsunuz da 100 sayfa olmuş başlık bi tane troll çıkmamış, ben bi trollük edeyim dedim gece gece :D

Geçen senelere göre izlenim/tık/kazanç doğrultusunda bu sene acayip düşüş var.Bu demek oluyor ki YT cirosunu arttırmak için yayıncılara az para dağıtıyor.Ayrıca kesinti + siteye gömülü reklamlardan direk kazanç elde ediyor yani zarar etme gibi bir durumu olamaz.Cirosunu bile az söylüyor olabilir.

edit herkes yüklenmiş zaten :) bir de ben yüklenmeyeyim :)

sana bukadar emin olmanı sağlayacak ve bize inandırmanı sağlayacak blgileri nerden aldıgın çok kafama takılıyor ki zaten 92 den beri bu işteyim inancım yok. ayrıca tanımadıgın birisine forum üzerinden lakaik ce yaw he he cevabı verebiliyorsun asıl beni ilgilendiren konuda budur , burası bunun yeri değildir ama burda söylediğin için burda sormak istedim.

Niye sen 92 yılında Türkiye de olmayan internet bağlantısı ile o zamanlar gene olmayan Adsense'i kullanarak bu işlere başlamışsın ve aradan geçen 23 yıl sonra artık umudunu kaybetmişsin. Ben anlattığın şeyi tamamen saçmalık bulmuşum çok mu?

Hani sallıyorsunuz kardeşim araştırıp sallayın.

Beyler hadi birileri guzel bisi yazsin yok soyle alcaz yok boyle alcaz siye keyfimiz yerine gelsin ya sahur yapcam iştah yok

[MENTION=30571]Dersimli[/MENTION], arkadaş 92 senesinde mi başlamış bu işe :D aha zaman yolcusu

zaman_yolcusu.jpg

evet beyler 92de başlayan arkadaşda geldiğine göre ben yemeğimi yer uyurum acımam :D

Dava arkadaşlarım, can dostlarım :D ;

Boş duranı Allah sevmez ve biz ödemelerimiz gelmediğinden beri çok boş durduk. Arkadaşlar bir süre önce Adsense Ürün Müdürü olan Justin Chu oğlanı bir paylaşım yapmış. Direkt olarak adsense'i kalbinden vurup soruna direk müdürlere ulaştırmak için. Hepimiz var olan ingilizcemizle buraya yorum bırakalım.

Inside AdSense: Increasing transparency of AdSense payments

Örneğin; This is good news okey, but need first solve living problems. Now lot off adsense publishers did not take they are montly earnings. Please check your adsense public forum and make something for this issue!

Bu kadar ingilizce yeter onlara. Hatta still no pip acız bile olur.

Dava arkadaşlarım, can dostlarım :D ;

Boş duranı Allah sevmez ve biz ödemelerimiz gelmediğinden beri çok boş durduk. Arkadaşlar bir süre önce Adsense Ürün Müdürü olan Justin Chu oğlanı bir paylaşım yapmış. Direkt olarak adsense'i kalbinden vurup soruna direk müdürlere ulaştırmak için. Hepimiz var olan ingilizcemizle buraya yorum bırakalım.

Inside AdSense: Increasing transparency of AdSense payments

Örneğin; This is good news okey, but need first solve living problems. Now lot off adsense publishers did not take they are montly earnings. Please check your adsense public forum and make something for this issue!

Bu kadar ingilizce yeter onlara. Hatta still no pip acız bile olur.

Evet beyler no pip turkey falan yağdırın. Arada bazıları no pip greece yazsında sorun çıkarsa yunanistana iteleriz

birde herkes birbirinin yorumunu beğensin ki en üstte olalım

Yazılan teoriler her ay ki ödeme günlerinde aynı değişmiyor yok banlanacak paranın üstüne yatılıcak arkadaşlarım eğer parasının üstüne yatılıcak olsaydı ben olurdum o kişi bunu da şuna dayanarak söylüyorum;
Kasım ayının sonlarına doğru yeni ads açtım ve aralıkta 11de kesinleşti pinim yola çıktı ama gel görelim ki ocakta ve şubatta pinim gelmedi ve ben ads mi martta onayladım ve şubatın kesinleşmesine 7 gün vardı mart 3-4 gibydi onaylamam gel görelim ki kasım-aralık-ocak paramı alamadım normalde biliyoruz ki 1 hafta içinde o kazançlar yatar ama benim yatmadı ve mart 11de şubatın kesinleşeni eklendi bakiyeme ve ben o tüm bakiyedi paramı nisan 5de aldım eğer teori üreten saygıdeğer arkadaşlarım buyrun bunun teorisini de üretin sabırsızlıkla bekliyorum :D Yani anlatacağım size şu dur ki geçen ay ki olan durum şuanda da aynı sistem üzerinde google birşeylerle uğraşıyor ama bunun ne olduğunu google çalışanları ve başındaki kişilerden başkası bilmiyor bizim ne zmn öğreneceğimizde yakında belli olacak anlayacağınız şu mübarek RAMAZAN ayında gidin ibadetinizi yapın duanızı edin güzel güzel oruçlarınızı tutun ve sadece bekleyin ki(elimizden başka birşey gelmez) Herşeyin hayırlısı olsun sabredin.
NOT:Bunları yazdığım için kimse aklından geçirmesin 1 ads hesabım var ve daha bende sizler gibi ödeme bekliyorum ödememi almış size burada akıl vermeye çalışan biri değilim çoğumuzun borcu var bende dahil ama şuanda beklemekten başka birşeyimiz yok sonuçlar yakında belli olucak google ın ne yapmak istediği neler yaptığı tek tek gün yüzüne çıkıcaktır.Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama 194 sayfadaki teorileri ve milleti galeyana getirenleri görünce yazmak zorunda kaldım.Şimdiden herkese Hayırlı Sahurlar.Rabbim hepimize bu ayı güzel ve dolu dolu geçirmeyi nasip etsin.Ödememiz de sağsalim en kısa süre de bir çözüme ulaşşsın İNŞAALLAH. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri