İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Kanal falanda baglamıyorum ne olur ne olmaz diye.
Size önerim kanal stoklayın ama 3 5 gün AdSenselere kanal baglamayın.
Bir baktınız AdSenselere cökerler falan yeni kanallarıda cöp etmeyelim.
Zaten su 3 5 gün AdSenseleri dinlendirmek en mantıklı is heralde.

bugün 2 adet kanalım kapandı aynı kategori ve günlük kazancı iyi kanallardı. onun haricinde kapanan yok zaten adsenseyi o iki kanal ayakta tutuyordu

benim sadece 1 kanal gitti 24 saat içinde...
başka bir arkadaşım dün 3 dünya engeli birden yedi 5 ay önce açtığı kanalında ve para kazanması gitti.
paranoya yaptığıma inanmak istiyorum ama bilemicem durum nedir, garip geldi. ya da artık ruh halimiz bozuldu kafaları yavaştan sıyırmaya başladık, herşeyden şüphelenir olduk.

bu arada, birkaç sayfa öncesi vermiş olduğum bilgiler konusunda beni teorici ilan etmiş birisi :)
teorilerim veya düşüncelerim olduğunda bunu cümlelerimin içerisinde net bir şekilde belirtiyorum "düşünüyorum, sanıyorum, olabilir" gibi ifadelerle. Onun haricinde edindiğim bilgiler konusunda kesinlikle kendim birşeyler ekleme yapmadım.

http://i.hizliresim.com/94jdo9.jpg

Normalde bu kategoride hic böyle seyler basima gelmemisti ilk defa hepsi birden ayni anda kapaninca kaygiya düsmedim degil, youtube oyunun kurallarini net bir sekilde degistirdi o kesin, bundan birkac ay sonra belki de herkes full partnerlere yönelecek.

benim sadece 1 kanal gitti 24 saat içinde...
başka bir arkadaşım dün 3 dünya engeli birden yedi 5 ay önce açtığı kanalında ve para kazanması gitti.
paranoya yaptığıma inanmak istiyorum ama bilemicem durum nedir, garip geldi. ya da artık ruh halimiz bozuldu kafaları yavaştan sıyırmaya başladık, herşeyden şüphelenir olduk.

bu arada, birkaç sayfa öncesi vermiş olduğum bilgiler konusunda beni teorici ilan etmiş birisi :)
teorilerim veya düşüncelerim olduğunda bunu cümlelerimin içerisinde net bir şekilde belirtiyorum "düşünüyorum, sanıyorum, olabilir" gibi ifadelerle. Onun haricinde edindiğim bilgiler konusunda kesinlikle kendim birşeyler ekleme yapmadım.

http://i.hizliresim.com/94jdo9.jpg

Hocam son sayfalar içerisinde teorici kelime kullanan kişi benim ve bu cümleniz bana die düşünüyorum ama şunu belirteyim ben forumda kolay kolay mesaj vb durumlara çok girmişliğim olmadı sizin o yazdığınız arkadaşımı aradım vs. gibi iletinize herhangi bir ithafta bulunmadım sadece her ay gelen mesajlara baktığımda çoğu banlanacak umudunuzu kesin die milleti galeyana getirdiler sonuç çoğu kişide sapasağlam çıktı ödemesini aldı bunda ne olucak belli değil ve o teorici dediğim kişilerin çoğunluğu her ay bu tür laflar yazanlar sizi tanımıyorum google departmanlarında çalışan arkadaşın var yada yoktur onada brşey diyemem yaşınıza bakılarak ve çoğu zaman sizin fikirlerinizi takip ederim yalan söyleyecek yada kafadan atıcak bri değilsiniz bnim o teorici kelimem başka kişilere galeyana getirior milleti herkes brbirine sataşmaya çalışıo atıo tutuolar birbirlerini yani sizinle alakalı bi mevzu değil hocam :)

Buğün ankaraya yağmur yağdı adsenseye birşeymi olacak.

youtubeu bu hale getirende bizleriz, nette bile bulamadigim filmi youtube da bulabiliyorum artik ve o kadar cok cöp video varki adamlar bunun önünü kesmezse reklamverenlerde zarara ugrayacak verdikleri paranin karsiligini alamayacaklar bu da google gibi bir devinde prestijini sarsacak youtubeun sonu da suan ki web adsense gibi olacak o kadar cok güncelleme ve algoritma degistiki kimsenin yaptigi site ayakata kalamiyor artik, birsey kazandirmiyor.

Kanalların kapanıp kapanmadığını kontrol etmenin bot harici en kısa yolu nedir beyler? kanalların linklerini kopyalayıp kenara yazsam kanal sayfalarına baksam yeterli olur mu? 15 farklı kanal için 15 kez hesaba girmek için ip değiştirmek istemiyorum :( çünkü para kazanmalarının kapanmasından vs bahsediyorsunuzda illa youtube hesabına giriş yapmam mı gerek bende bir kontrol etmek istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim

Kanalların kapanıp kapanmadığını kontrol etmenin bot harici en kısa yolu nedir beyler? kanalların linklerini kopyalayıp kenara yazsam kanal sayfalarına baksam yeterli olur mu? 15 farklı kanal için 15 kez hesaba girmek için ip değiştirmek istemiyorum :( çünkü para kazanmalarının kapanmasından vs bahsediyorsunuzda illa youtube hesabına giriş yapmam mı gerek bende bir kontrol etmek istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim

evet o şekilde oluyor, birzat ben kendim öyle yapıyorum.
not defterine veya excel'e kaydet tüm kanalların linklerini.
lakin sadece kanalın ayakta olup olmadığını görebilirsin, telif gelmişmi veya para kazanman gitmişmi bilemezsin.

sonrasında skype ve telefon aracılığıyla parça parça bilgi aldım ve forum'a ilettim... siz ne yaptınız ?

burada demek istediğim, sizin yazdıklarınız tamamiyle kendi teorileriniz, benim demiş olduklarım ise bir kaynaktan alınma bilgiler.
teoriye doğru deyip, kaynaktan gelen bilgiye saçmalık diyorsanız eyvallah.

Hocam kesinlikle kişisel bir şey söz konusu değil size karşı. Size saygım sonsuz sadece bu grup olayı benim nezdimde saçma olarak düşündüm ve yorumladım tabi ki bunu belli bağlantılar ve kanıtlar sunarak yaptım.

İş kaynak konusuna gelince ortaya bir şey çıkarıp benim arkadaşımdan kaynak aldım demektense benim gibi her şeyi bir kanıta ve olaya bağlayarak daha önce yaşanan şeyleri de değerlendirip en üst mantıkta bir teorem ortaya çıkarmak daha çok kabul görür ve daha güçlü olur.

Şuan tahminimce bu konuyu takip eden kişilerden %80 i benim 191. sayfada yaptığım açıklamayı okumuş özümsemiş ve şuan için en geçerli açıklama olarak kabullenmiştir diye düşünüyorum. Aynı zamanda bu açıklamamın gerçek olan sebep olması içinde bolca dua ediyorum. Lütfen sizde duanızı eksik etmeyin.

Son düzenleme:
yazmayım yazmayım dedimde gene dayanamadım uzun uzun yazmak yerine kısaca fikrimi söyleyim temmuzun ilk haftası ödemeler tamamlanmış olucak mesajı buraya bırakimde değerlenicek ( alıntı vs yapıp bişeyler sormazsanız sevinirim iyi geceler herkeze )

Hocam kesinlikle kişisel bir şey söz konusu değil size karşı. Size saygım sonsuz sadece bu grup olayı benim nezdimde saçma olarak düşündüm ve yorumladım tabi ki bunu belli bağlantılar ve kanıtlar sunarak yaptım.

İş kaynak konusuna gelince ortaya bir şey çıkarıp benim arkadaşımdan kaynak aldım demektense benim gibi her şeyi bir kanıta ve olaya bağlayarak daha önce yaşanan şeyleri de değerlendirip en üst mantıkta bir teorem ortaya çıkarmak daha çok kabul görür ve daha güçlü olur.

Şuan tahminimce bu konuyu takip eden kişilerden %80 i benim 191. sayfada yaptığım açıklamayı okumuş özümsemiş ve şuan için en geçerli açıklama olarak kabullenmiştir diye düşünüyorum. Aynı zamanda bu açıklamamın gerçek olan sebep olması içinde bolca dua ediyorum. Lütfen size duanızı eksik etmeyin.

Bakınız ben sadece "yaklaşık olarak" yalancı ifadesine yakın bir şekilde itham edilmek istemem. Ne duyduysan gördüysem öğrendiysem açık şekilde söylerim, buna ister insanlar inanır ister inanmaz ama içimden geldiği için paylaşma gereği duyarım.
Hani inanmayabilirsiniz, güvenmeyebilirsiniz ama en azından "yalan"a yakın bir ifade kullanmayın. Es geçin, görmemezlikten gelin. Ben iyisiyle kötüsüyle dobra dobra konuşan ve düşünen biriyimdir, sizi sevmiyorsam sevmiyorum sizi veya sizden haz etmiyorum derim açık şekilde zaten. Ki bu bilgileri kendim uydurmuş olsam bana ne kazancı olacak ki?

Bende bu bilgileri güvendiğim 6 yıllık arkadaşmdan ve büyük firmalara hosting tedariki yapan kişiden(buna geçmişte r10 ve ismini açıklayamayacağım birçok bilindik site'de dahil) öğrenmemiş olsaydım açıklamalarınızı desteklerdim ve mantıklı bulurdum.
Valla millete kalmış neye inanıp inanmayacakları, yeter ki bana yanlış şekilde hitap etmeyin.
İster yağmur duası okuyacak hocaları takip etsinler, ister yağmur yağmayacak radarda birşey yok diyen meteorologlara inansınlar.

ben bilgi aldıkça burada paylaşırım, isteyen inanır isteyen inanmaz, benim bundan kazandığım veya kaybettiğim birşey yok. Dediğim gibi yeter ki alıntılayıp "palavracı"ya benzeyen ithamlarda bulunmayın.

Bu ikili münakaşa da burada son bulsun, lütfen alıntılayıp cevap yazmayınız ki konu dağılmasın. iyi geceler.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar bence bir kıyım.olacağını sanmıyorum.nadir belki olabilir ama çoğumuz paramızı alicagiz Allahın izniyle Allaha emanet olun hafta sonu yaticagini ssanmıyorum onun için az kendinize bakin arkadaşlar bunu söylemek bana kalmadı tabiki :)
Hayret ilk kez bu kadar bos buralar :))

Son düzenleme:
bende internet oldugu zamanlarda sende olmaması senin için büyük bir kayıp burda benimle alakalı bilmediğin çok şey varda neyse şimdi hiç uğruna gitmeye değmez bende 23 senede bende çok artı en azından saygılı birisiyim durum vaziyet ne olursa olsun ama sende pek bişe değişmez. ama halen söylemedin bukadar bilgiye ve kesin konuşacak kadar emin oldugun kaynagı seni takip edenler eminim bunu merak ediyolardır , ayrıca daha ne yazarsan sana cevap vermeyerek bütün cevapları vermiş oluyorum hayırlı işler.

Şuan tahminimce bu konuyu takip eden kişilerden %80 i benim 191. sayfada yaptığım açıklamayı okumuş özümsemiş ve şuan için en geçerli açıklama olarak kabullenmiştir diye düşünüyorum. Aynı zamanda bu açıklamamın gerçek olan sebep olması içinde bolca dua ediyorum. Lütfen sizde duanızı eksik etmeyin.

kardeşim yanlış anlama ama bişey sorucam sen bu 92 postun hepsini bu konuda mı yazdın? konuda baştan sona seni gördüm ve sürekli bilgece gidişat hakkında yorumlar yapıyorsun. daha önce seni hiç görmedim de keşke ışığınla bizi çok önceden aydınlatsaymışsın.
Arkadaşlar lütfen mümkün olduğunca şu konuya gereksiz post yazmamaya çalışalım. tamam başlıkta sohbet yazıyor ama 200 sayfa nedir ya :) gün içinde bakamayıp sonra konuya girince önemli birşey yazılmış mı diye bakarken bütün geyiklerinizi okuyoruz. lütfen biraz dikkat.

kardeşim yanlış anlama ama bişey sorucam sen bu 92 postun hepsini bu konuda mı yazdın? konuda baştan sona seni gördüm ve sürekli bilgece gidişat hakkında yorumlar yapıyorsun. daha önce seni hiç görmedim de keşke ışığınla bizi çok önceden aydınlatsaymışsın.
Arkadaşlar lütfen mümkün olduğunca şu konuya gereksiz post yazmamaya çalışalım. tamam başlıkta sohbet yazıyor ama 200 sayfa nedir ya :) gün içinde bakamayıp sonra konuya girince önemli birşey yazılmış mı diye bakarken bütün geyiklerinizi okuyoruz. lütfen biraz dikkat.

Muhtemelen öyle kardeşim :) Bende aynı dertten müzdarip biri olarak, burada insanların kalbini yerinden çıkaracak derece saçma ve bağlamsız şeylerin dönmesine engel olmaya çalışıyorum. İnsanların nabzını sabit tutmak en iyisi şuan ben dahil hepimiz çok kırılgan bir hal aldık. Birilerinin sürekli mantıklı, pozitif ve gerçeklere dayalı şeyleri hatırlatması lazım yoksa bir bakmışsınız google doların düşmesini bekliyor ondan ödeme yapmadı gibi muhabbetler türeyip alıp başını gidiyor.

Bu güzel yorumun için şahsen çok teşekkür ediyorum.

video oynatıcı kısım şeffaf olmuş dikkat ettim bir kaç saat önce yoktu.
bende sorunun güncellemeden kaynaklandığını düşünüyorum.
30 haziranda eski ödeme hareketlerini de kaldırdıktan sonra inşallah işleme girer.

bende internet oldugu zamanlarda sende olmaması senin için büyük bir kayıp burda benimle alakalı bilmediğin çok şey varda neyse şimdi hiç uğruna gitmeye değmez bende 23 senede bende çok artı en azından saygılı birisiyim durum vaziyet ne olursa olsun ama sende pek bişe değişmez. ama halen söylemedin bukadar bilgiye ve kesin konuşacak kadar emin oldugun kaynagı seni takip edenler eminim bunu merak ediyolardır , ayrıca daha ne yazarsan sana cevap vermeyerek bütün cevapları vermiş oluyorum hayırlı işler.

Sana karşı ciddi cevap bile veremiyorum. Tahminimce google'ın 1998'de kurulduğundan bir habersin. Hadi varsayayım 93 yılında amerikada ki bir üniversite ile ODTU arasında 64kb/sn ilk internet bağlantısının sağlandığında ordaydın millet gider gitmez hemen o internet üzerinden bu işlere başladın dicem ama o zamanlar internet sitesi diye bir şey de yoktu.

Gene kurtarmıyor be ne yaptıysam ne ettiysen 92 yılında başlayan serüvenini gerçek kılamadım.

Dersimli kardeşim biz burada bir tasa peşine düşmüş nasıl moralimizi iyileştiririz diye yırtınıyoruz. Sen hangi paralel evrenden çıktıysan 92 den beri bu işi yapıyorum ümidim kalmadı bence banlanacaksınız diyorsun :D Allah seni de güldürsün güzel kardeşim benim.

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] Hocam olaydan pek haberim yok, Türkçesini yazın ben çeviriyim hemen, yardımcı olmak isterim :)

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] Hocam olaydan pek haberim yok, Türkçesini yazın ben çeviriyim hemen, yardımcı olmak isterim :)

Daha önce yazdı arkadaş metni hocam buyrun;

Sayın Chu,

Adsense Youtube ödemelerini her ay 21 'inden itibaren yapmaya başlıyordu. Bu ay ben dahil Türkiye 'den yüzlerce kişinin Adsense hesapları işleme girmedi. Adsense ekibiyle iletişime geçmeye çalıştık. Ancak ne yazık ki bize sürekli otomatik cevap iletildi. Sorunun ne olduğuyla alakalı bilgi alamadık. Biliyorum oldukça yoğunsunuz ancak Türkiye 'den yüzlerce kişi bu ödemeleri bekliyor ve Türk yayıncılar olarak kaygılanıyoruz. Anlayış gösterip, bu mesajıma sorunun ne olduğuyla alakalı cevap verebilirseniz size minnettar olurum. Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Hocam bunu çevirebilirsen süper olur :) Bir de başlık gerekiyor. "Türkiye Adsense Ödemeleri Hakkında (Acil)" uygun olur sanırım.

Gereksiz postum icin simdiden kusra bakmayin isleme girmedi yazilmis haftasonu isleme girme ihtimali varmi ki?

Edit:sonraki yorum 2000. Yorum degerlenir o yorum :)

Gereksiz postum icin simdiden kusra bakmayin isleme girmedi yazilmis haftasonu isleme girme ihtimali varmi ki?

Edit:sonraki yorum 2000. Yorum degerlenir o yorum :)

Hocam cuma sanıyordum :D bir hafta nasıl geçti farkında bile değilim ödeme beklerken :D 2000. yorum benim oldu satıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri