İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Bugun bireysel birime mesaj attım. Bakalım cevapları ne yonde olacak

Haftaya cumaya kadar vakit var gecen aya bakarak soyluyorum bunu ortaligi ya az ayaga kaldirdik yada gec ayaga kaldirmaya basladik sabreden dervis muradina erermis hesabi olur insallah sonumuz

hiç özgün hesabı olan yokmu aramızda... özgün kanalı olupta işleme girmeyen varmı?

hiç özgün hesabı olan yokmu aramızda... özgün kanalı olupta işleme girmeyen varmı?

Eğerki bir inceleme varsa emin ol ki google videonun sana ait olup olmadığını bilemez, o yüzden özgün yada spam farketmez.

Sanırım amaç geçersiz ve sahte tıklamaların önüne geçmek. Yüksek CPM, yüksek BGBG , görüntülenmeye göre YÜKSEK TIK SAYISI ve bunun gibi sorunlarla botlara yakalanan hesaplar inceleniyor. Eğer organikse sıkıntı yok ödeme gelecek. Ama değilse yapacak bişey yok.

[MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION] sen ne gördün merak ettim :)

söylede yorumlayalım:)

Ben rüyamda AdSenselerin banlandıgını gördüm.
Normalde fazla rüya görmem ama psikolojik olarak 2 3 gündür konudan cıkmadıgımız icin artık aman be yatmazsa yatmasın konumuda yavas yavas gelmeye basladım.
Onlarca siteden AdSense ile ilgili bilgi bakmaktan bıktım.
Ya ödemeleri yapsınlar ya da isimeze bakalım.

Tamam hocam rüyaların tersi çıkar paraları alcaz yani demekten başka bir şey gelmiyor içimden :)

Hadi temmuzu unuttum bari haziran yatsın, ödemeler geldi dımdızlak kaldık.Şansa bu ay full adsense yoğunlaşmıştım.Partnere 3 kuruş bırakmamak için düştüğümüz hale bak.Ümidimi kestim artık adsense den geçen yıl gibi büyük temizlik olmaz inşallah [emoji17]

Mobil olarak gönderildi.

sabır beyler yakında boğazda villa alacak kadar paranız olacak ama siz yine esenlerden ev alacaksınız

Adsense forumundan da gördüğümüz üzere birçok ülkede bu sorundan muzdarip olan insanlar var bunların anca %5-10 luk dilimi o forumu bilipte oraya mesaj atabiliyorlardır. Böyle genel bi ödeme yapmama durumu ancak genel bi sorun olduğu için ya da ödeme şekillerinde v.s değişiklik olduğu için yapılmaz diye düşünüyorum. Yani biraz daha sabır arkadaşlar, inşallah herkes sabrınında, çalışmalarının da karşılığını alacaktır.

youtube videoyu yayınlamadan önce resim dogrulama sistemi getirse birçok botçuyu 301'ciyi engeller botlarla 45dk resim videosu koyan ustune 301'e takanları durdurur bunu neden yapmıyor. zaten onlar yüzünden herkes incelemeye alındı son 1 ayda bu videolar youtubeda hep üst sıralarda adamlar da bıktı bunlardan demekki.

Arkadaşlar 1 -2 hafta öncede Quizde yaşanan problemler neticesinde adamlar mesaj atmışlardı 23 haziranda mesaj şu;

Dear Partner,

Please keep in mind, YouTube makes an enormous effort to prevent spam, scams and other deceptive activities. The rules may be changed without any special notification. Once, the new rules are available on https://support.google.com/youtube/answer/2801973 they start working. We strongly suggest you to double check your channels are fully compliant with the rules and pay attention even to the old materials. A video of 2-3 years old may be a subject to issue a strike as well as a video uploaded yesterday.

Using deceptive previews and descriptions is not okay. If you think deceptive previews help you making more views and revenue it's a big mistake. A special internal YouTube team dedicated to YouTube policies violation is able to discover scam really fast and block your video. This team doesn't search violations manually but applies a special software identifying deceptive activities automatically. Once, you're on a radar all your activities are thoroughly monitored and next violations are discovered much faster. If a thumbnale of your video looks like a sexy girl wearing bikini, it's a signal for spam team to suspect you in the rules violation.

Using tags in video descriptions is not okay either. Ignoring the rules may cause policy strikes, deleting your video and your channel termination.

Thank you for your understanding!

Best regards,

The QuizGroup Team

Burada da adamların bahsettiği sahte tık yapılmaması youtubenin bu işi çok ciddiye aldığı ve sıkı bir denetim ekibi ile incelediği şeklindeydi.Bence bından sonra sahte tıkçılar artık partnerlerdende paralarını ya zamanında alamayacak yada hiç alamayacak benim görüşüm Allaha emanet olun

Burada da adamların bahsettiği sahte tık yapılmaması youtubenin bu işi çok ciddiye aldığı ve sıkı bir denetim ekibi ile incelediği şeklindeydi.Bence bından sonra sahte tıkçılar artık partnerlerdende paralarını ya zamanında alamayacak yada hiç alamayacak benim görüşüm Allaha emanet olun

O yazıda aksine sahte trafik üzerinde hiç durmayıp spamcıları konu almış üzerine basa basa spam yapıp kendine ait olmayan materyarleri kullananlardan bahsetmişler.

26sında adsensesi isleme giren bi kaç kişi var adsense grubunda pazartesi de inş bizimkiler isleme girecek

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

youtube videoyu yayınlamadan önce resim dogrulama sistemi getirse birçok botçuyu 301'ciyi engeller botlarla 45dk resim videosu koyan ustune 301'e takanları durdurur bunu neden yapmıyor. zaten onlar yüzünden herkes incelemeye alındı son 1 ayda bu videolar youtubeda hep üst sıralarda adamlar da bıktı bunlardan demekki.
captcha servislerinden haberiniz yok sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri