İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar herkes uyanmaya başladı ödemelerini almadıklarına. Adsense forumu patladı resmen ödememizi almadık diyenlerle. Bir umuttur yaşamak.

Hala forum diyorsunuz, forum yöneticileri ağzıyla söyledi söylüyor google yönetimi ile ilgilerinin olmadığını. Hiç bir google çalışanı foruma bakmıyor yorum atmıyor, geçen forumda görevli adsense görevlisine mail atmış ona bile oto mail geldi

[MENTION=8608]Grafi[/MENTION] sen yazma konuya boşver milletin morelini bozma biz haziran 2 sinde ödeme aldık bir tane olumlu mesajın yok senin banlandıgın zaman 10 kişi banlandı şimdi ise binlerce adsense işleme girmedi aradaki farkı anlayamıyorsun hala

sakin olun gençler kavga dövüş etmeyin alacaksınız ayın 3 üne kadar stres yapmayın geçen ayda aynısını yaptı bu zıkkım :)

2 Haziranda gelirse gelir gemesse zaten hiç bizim olmamıstır.

bana kalırsa her şey 3 üne kadar belli olacak. stres yapmayın alacaksınız :)

@zyjo1 ilk ödemenmi banka dogruladındamı girdi işleme yoksa eski hesapmı?

---------- Spam Engelliyici 19:12 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

zyjo1 pardon girdi diye okumuşum uykusuzluk :)

Banka hesabını kaldırıp tekrar ekleyenlerde bi gelişme var mı?

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam dahil bir çok kişinin işleme girmemişti ayın 2 si ve 3 ünde ödemeleri tamamladılar sakin olun

Ben şimdi yatıcam yarın sabah uyandığım inşallah işleme girmiş olucak totem yaptım inanıyorum bu gün olmasa da elbet bir gün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri