İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Ben ödeme beklemiyorum ama senin şu mesajların istediğimi yazarım forum dahilinde gibi yazıların beni de burada çileden çıkarıyor. amacın nedir? Tamam olumsuz düşünüyorsun olumsuz düşünüyorsun diye düşünceni zorla yazdıran mı var? düşünceni yine kendine sakla bu kadar insandan tepki alıyorsan kendinide sorgulaman lazım bende hatta mı var acaba diye?

Bu lafim sana degil Grafi genel .. SIRF MENFAATİ İÇİNDE ADSENSESİ İŞLEME GİRMEYEN ADSENSENLERİN BANLANMASINI HER KİM İSTİYORSA ALDIĞI PARADAN HAYIR GÖRMESİN. Ben banlanma söz konusu olduğuna inanmiyorum ve şu menfaatci Bencil insanlarda bilsin ki gelecek ay bunun kendisinin başına gelmeyeceğinin garantisi yok.

Ben Adsenselerin işleme gireceğine en fazla %10 luk banlanmalar olacağını düşünüyorum. ( Geçen ay arkadaşa adsensen banlandı artık umudu kes dedim ödemenin üstünden 10 gun geçtikten sonra ödemesini aldı. geçen ayda öyle fazla kişi yoktu adsensesi işleme girmeyenler. yine de fazla kişi banlanmadı bu ayki gibi bi olaydı ama geçen aya oranla bu ay en az yüzde 1000 fazla kişi var )

Ağzına sağlık Ömer abi.

Boşa heyecan yapmayın 25inde perşembe günü banka onayı geldikten 2 gün sonra yani dün 27 si cumartesi adsense işleme girmiş ve ödeme gönderildi diye miktar solda sağa geçmiş.genel teknik sorunmu sizde v.s bilgim yok ama bilgilendirmek istedim.

Boşa heyecan yapmayın 25inde perşembe günü banka onayı geldikten 2 gün sonra yani dün 27 si cumartesi adsense işleme girmiş ve ödeme gönderildi diye miktar solda sağa geçmiş.genel teknik sorunmu sizde v.s bilgim yok ama bilgilendirmek istedim.
ilk ödememi hocam adsensenin

Arkadaşlar herkes istediği yapmak özgür senin adsense hesabın senin kanalların ister partner yap ister başka birşey yap.Geçen ay ayın 25 ödemeler yapılmıştı.Ondan sonraki hafta 50-60 kişinin adsense işleme girmişti.Bizde o umutla Temmuz acaba işleme girer mi diye bekliyeceğiz.Ayın 3 olmadıysa zaten sonraki haftada ödemelerde kesinleşmeler olucak bekleyen yine bekler ayın 3 birşey olmassa kanallarımızı partner yaparız.

Hesapların incelenmesi olayı doğru sanırım. Google forumlarında ödemesi işleme girmeyen birinin adsensesinde geçersiz trafik nedeniyle kesinti yapılmış. Belki bu kesintilerden sonra işleme girer.

Konu linki: https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/1XCEhgP67kc

Alttaki cevapta da kesinti oranının çok yüksek olması durumunda adsensenin kapatılacağından bahsetmiş. Eğer kesinti oranı toplam kazancın %1 inden daha az ise sıkıntı olmayacağını belirtmiş.

Son düzenleme:
yetkili geçersiz trafik %1 in üzerinde ise hesabın banlanabilir demiş

Aynen öyle hocam. Geçersiz trafik de; reklama tıklayan kullanıcının davranışı doğrultusunda belirleniyormuş. Yani kullanıcı reklama tıkladı diyelim, sonra direk sayfayı kapattı, bu durum reklamveren tarafından hoş karşılanmadığı için muhtemelen google'da buna önlem almak istedi ve kesintilere başladı. Bu nedenle video içine maksimum sayıda reklam yerleştirmek aslında riski artırıyor. Artık reklam sayılarını daha az sayıda tutmak gerekecek sanırım.

Hesapların incelenmesi olayı doğru sanırım. Google forumlarında ödemesi işleme girmeyen birinin adsensesinde geçersiz trafik nedeniyle kesinti yapılmış. Belki bu kesintilerden sonra işleme girer.

Konu linki: https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/1XCEhgP67kc

Alttaki cevapta da kesinti oranının çok yüksek olması durumunda adsensenin kapatılacağından bahsetmiş. Eğer kesinti oranı toplam kazancın %1 inden daha az ise sıkıntı olmayacağını belirtmiş.

bu geçersiz trafik muhabbetiyle alakası yok bunun 3 ay önce benim hesaptanda 80 kuruş gibi bi geçersiz trafik kesilmişti sıkıntısız ödeme almıştım

Geçersiz trafikleri araştırıyorlarsa araştırsınlar kesinti yapsınlar yeter ki işleme girsin hesap.

bu geçersiz trafik muhabbetiyle alakası yok bunun 3 ay önce benim hesaptanda 80 kuruş gibi bi geçersiz trafik kesilmişti sıkıntısız ödeme almıştım

Doğrudur hocam ama başıma gelmediği için bilmiyordum. En azından bu da bi gelişme işleme girmeyen hesaplar için.

Sahur yapıyorum. Şu ezanların yüzü suyu hürmetine, tez zamanda herkes 3 temmuz cuma gününe kadar ödemesini alsın. Amin

Benim 1 adsense ödemesi yapıldı. Ödemesi yapılan adsense'de geçersiz trafikten dolayı biraz kesinti yapmışlardı. Diğer adsensemde ise herhangi bir uyarı kesinti vb. bi durum olmadı, halen işleme de girmedi.

Benim 1 adsense ödemesi yapıldı. Ödemesi yapılan adsense'de geçersiz trafikten dolayı biraz kesinti yapmışlardı. Diğer adsensemde ise herhangi bir uyarı kesinti vb. bi durum olmadı, halen işleme de girmedi.

ödemesi yapılan adsenseniz yeni pini girilen adsense miydi yani ödemesi yapılan adsensenizin ilk ödemesimiydi

Her iki adsense'te sizin adınıza mı?

İşleme girmemelerin bu geçersiz trafik olayından dolayı olduğunu düşünüyorum artık.Gerek adsense blog sitesinde adsense saydamlık adı altında yönetici tarafından açılan konu gerek oto gelen cevaplar bu yönde.Tek tek inceleme yerine otomatik sistemler tarafından incelenip gerekli kesintiler yapılarak işleme gireceğini düşünüyorum.Hayırlısı.

Her gece yatmadan önce "bu sefer olacak" deyip adsense e bakarken ben.

giphy.gif

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri