Ben ödeme beklemiyorum ama senin şu mesajların istediğimi yazarım forum dahilinde gibi yazıların beni de burada çileden çıkarıyor. amacın nedir? Tamam olumsuz düşünüyorsun olumsuz düşünüyorsun diye düşünceni zorla yazdıran mı var? düşünceni yine kendine sakla bu kadar insandan tepki alıyorsan kendinide sorgulaman lazım bende hatta mı var acaba diye?
Bu lafim sana degil Grafi genel .. SIRF MENFAATİ İÇİNDE ADSENSESİ İŞLEME GİRMEYEN ADSENSENLERİN BANLANMASINI HER KİM İSTİYORSA ALDIĞI PARADAN HAYIR GÖRMESİN. Ben banlanma söz konusu olduğuna inanmiyorum ve şu menfaatci Bencil insanlarda bilsin ki gelecek ay bunun kendisinin başına gelmeyeceğinin garantisi yok.
Ben Adsenselerin işleme gireceğine en fazla %10 luk banlanmalar olacağını düşünüyorum. ( Geçen ay arkadaşa adsensen banlandı artık umudu kes dedim ödemenin üstünden 10 gun geçtikten sonra ödemesini aldı. geçen ayda öyle fazla kişi yoktu adsensesi işleme girmeyenler. yine de fazla kişi banlanmadı bu ayki gibi bi olaydı ama geçen aya oranla bu ay en az yüzde 1000 fazla kişi var )
Ağzına sağlık Ömer abi.