Şurda üretilen komple teorileriyle bir tane değil onlarca film yazılır 
korku, aşk, gerilim, adrenalin, ihtiras
korku, aşk, gerilim, adrenalin, ihtiras
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hehehhe aynen hocam. Aslında şayet incelemedeyse manuel kontrol varsa o saatte girmez gibisinden bi düşünceye kapılarak bu soruyu sormuştum ama sonradan ben de kendime güldüm
---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------
Güzel bir dizi önerir misiniz ona başlayım 5'e kadar.
O bir ?zmirli ve Google ?al??an? - Ay?e D?KMEN - H?rriyet bahsettiğim haberin linki okumak isterseniz![]()
Saol hocam ben de mesajlarında arıyordum 10 dkdir![]()
Beyler yatacaklar numaralarını pmlesin. İşleme girdiği an müjdenizi smsle vericem![]()
merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır adsense kullanıcısıyım. formu sürekli takip ediyorum .benimde 3-5 kuruş işleme girmeme sorunum oldu ilk defa bu ay..
yalnız yazılan şeylerin tamamen hayal ürünü olduğunu görüyorum ve bundan dolayı yazıyorum. arkadaşlar üzülerek söylüyorum gerçekten ama bu paralar yalan oldu artık. inşallah ben yanılırım tersini düşünen arkadaşlar haklı çıkar.
yalnız küçük miktardaki paralar ödendi yüklü (4 haneli) paralar yatmadı ve yatmayacak ..
merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır adsense kullanıcısıyım. formu sürekli takip ediyorum .benimde 3-5 kuruş işleme girmeme sorunum oldu ilk defa bu ay..
yalnız yazılan şeylerin tamamen hayal ürünü olduğunu görüyorum ve bundan dolayı yazıyorum. arkadaşlar üzülerek söylüyorum gerçekten ama bu paralar yalan oldu artık. inşallah ben yanılırım tersini düşünen arkadaşlar haklı çıkar.
yalnız küçük miktardaki paralar ödendi yüklü (4 haneli) paralar yatmadı ve yatmayacak ..
merhaba arkadaşlar,
Hocam 4 hane hatta 5 hane yatan bir çok kişi var.
Her gün ruyama giriyor gençler dün rüyamda gordim işleme girdigini bu gün giricek diye ümit ediyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.