İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Şurda üretilen komple teorileriyle bir tane değil onlarca film yazılır :)
korku, aşk, gerilim, adrenalin, ihtiras :)

Son düzenleme:
Zannın cogu yalandır.
Onlarca düsünceyi zannede zannede 29 Hazirana ulasacagız inşaAllah.

Bunun dısında suan gerceklesen olayı dogru tespit etmis olsakda Google kafasına göre gitmeye devam edecek.

En iyisi beklemek ve görmek.

Bence en mantıklı senaryo. Adsense bazı hesapları otomatik cevapta belirttiği gibi incelemeye aldı. Belki 22 sinde yapılan ödemelerden sonra başlayan bu süreçte kendine bir tarih çıkardı. Bu incelemeler 23.06.2015 de başlar deadline 29.06.2015 pazartesi diye bir takvim belirler ve sonuçlara göre ödemesini yapar. Bazı arkadaşlar incelemeden geçen hesapların neden banlanmadığını ya da ödenmediği sorar şimdi. Bu karpuz tarlası değil arkadaşım bu sağlam at sağa bu çürümüş at sola mantığı ile yürümez bu işler. Benim hiçbir yerden aldığım bir bilgi bir duyum yok sadece kendi kafamda yaptığım matematikten defalarca söylediğim gibi bu sabah 4:30 da işleme girecek diye düşünüyorum.

Beyler yatacaklar numaralarını pmlesin. İşleme girdiği an müjdenizi smsle vericem :p

Suan bu ödemeler öyle bir duruma geldi ki artık kendimden cok baskalarının ödemelerini yaparsalar daha cok sevinecem.
Nasıl ki bize sıra geldiyse, suan bu sıkıntıyı yasamayıp spam yapanlarada sıra gelebilir.

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır adsense kullanıcısıyım. formu sürekli takip ediyorum .benimde 3-5 kuruş işleme girmeme sorunum oldu ilk defa bu ay..
yalnız yazılan şeylerin tamamen hayal ürünü olduğunu görüyorum ve bundan dolayı yazıyorum. arkadaşlar üzülerek söylüyorum gerçekten ama bu paralar yalan oldu artık. inşallah ben yanılırım tersini düşünen arkadaşlar haklı çıkar.
yalnız küçük miktardaki paralar ödendi yüklü (4 haneli) paralar yatmadı ve yatmayacak ..

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır adsense kullanıcısıyım. formu sürekli takip ediyorum .benimde 3-5 kuruş işleme girmeme sorunum oldu ilk defa bu ay..
yalnız yazılan şeylerin tamamen hayal ürünü olduğunu görüyorum ve bundan dolayı yazıyorum. arkadaşlar üzülerek söylüyorum gerçekten ama bu paralar yalan oldu artık. inşallah ben yanılırım tersini düşünen arkadaşlar haklı çıkar.
yalnız küçük miktardaki paralar ödendi yüklü (4 haneli) paralar yatmadı ve yatmayacak ..

Hocam 4 hane hatta 5 hane yatan bir çok kişi var.

merhaba arkadaşlar,

Beyler google burda saldırın :D Ver paralarımızı!!

merhaba arkadaşlar,

bir agzını hayra ac gece gece öyle bir halt yerse hepimizin sonu olur şu forumun parasını toplasan trilyonları gecer eminim ki daha bir dünya ülkede cabası 2 ay boyunca hamballıkmı yaptık adamlara burada

artı bu adsenseler banlanırsa quizde bitecek bugünden söylemesi gelecegide beraber görecegiz

Son düzenleme:
Her gün ruyama giriyor gençler dün rüyamda gordim işleme girdigini bu gün giricek diye ümit ediyorum :D

aynen doğru söylüyorsun yalnız şunu ayırmak lazım bence..
spam çalışılıyor mu? kanallar spam ve flag yiyerek kapanmış mı yoksa vatandaş kanalları bi türlü korumuş mu kapanmaması için.

Cumaya kadar beklemek...

Ayrıca Aweden aylarca odeme beklediğimi bilioyrum i ara 3 ay sonra gonderdiler sonra bi 3 ay daha bekledm hergün yattım kalktım odemem gelmedi 3k parama kondular ama ne gelen olmyştu ne bişi boşverin gelirse gelir diyin akla takıldık.a daha kotu oluyor insan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri