İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
aynen doğru söylüyorsun yalnız şunu ayırmak lazım bence..
spam çalışılıyor mu? kanallar spam ve flag yiyerek kapanmış mı yoksa vatandaş kanalları bi türlü korumuş mu kapanmaması için.

Bizzat reelde görüştüğüm 4 hane almış arkadaşımın erotik video kastığı da baya oluyor hocam. Spamin en kirlisini yapıyor gözlerimle şahidim.

spam çalışılıyor mu? kanallar spam ve flag yiyerek kapanmış mı yoksa vatandaş kanalları bi türlü korumuş mu kapanmaması için.

Adsense banlanmaları yok( Olmaz da inşALLAH). Tek tesilli bence bu.
Bi belirsizlik var binlerce teori üretildi ama hiç biri doğu çıkmadı. Binlerce insan ödeme beklerken rica ediyoruz karamsarlığa düşürmeyin..

inşallah arkadaşlar gerçekten buradan ekmek yiyen çok kişi var. 2-3 temmuza kadar umudumuzu kesmek yok:)

saçma derecede içimde hesapların kapanmaması yönünde bir düşünce var, hayırlısı

yalnız küçük miktardaki paralar ödendi yüklü (4 haneli) paralar yatmadı ve yatmayacak ..

Gelip yatmayacak üzgünüm falan filan yapıyorsun milleti sinir ediyorsun 5 dakika sonra da 2-3 Temmuz'a kadar umudumuzu kesmek yok diyorsun.

Bir şey bildiğiniz yok sallıyorsunuz burada milleti sinir ediyorsunuz. Bir şey bilmiyorsan konuşma kardeşim. Nereden biliyorsun yatmayacağını, onu geçtim 5 dakika da vahiy mi indi de umudumuzu kesmek yok yatacak diyorsun sonradan.

Boş boş muhabbetler ya. Gelip birilerini sinirlendirmeye ne hakkın var bir şey bilmiyorsan. Varsa kanıtın söyle yatmayacak de. Madem 2-3 dakika da emin olduğun şeyin tersine inanabiliyorsun burada ne yazıyorsun yatmayacak.. diye

Ne alaka hocam özgünlerden de var alamayan artı olarak yaklaşık 1 senedir beri üstüne düşerek bu işi yapıyorum

1 senedir beri kalan kanalım Koskocaman bir O

her kanalım maksimum 2-3 gün durur ya telif yer yada flagdan kapanır bu zamana kadar tek sorun olmadı ne spamdan kapanan kanal yüzüne nede telif yiyen kanallar yüzüne artı olarak her ayda 4-5 hane kazanc olur sorunsuz şekilde aldım ve bir çok arkadaşımızda öyle bu zamana kadar ödedide şimdimi aklına geldi gercekden bugunlerde milletin moral bozmaya hic ihtiyacı yok uzak duralım bu karamsar yazılardan ki kimsenin yarasına tuz basma o paralar yatacak başkada alternatifi yok zaten bu akdar kişiye cizikmi cekecekler

Son düzenleme:
kardeşim burada herkez bir şeyler bilerek mi konuşuyor sence?
senin forumdan anladığın bu mu?
evet benim düşünceme göre yatmayacak yazdıktan sonra da umudu olan arkadaşların umudu kırılmaması için inşallah yatacak dedim.
zaten bu güne kadar yorum dahi yazmadım (Son Ziyaretiniz: 24.07.2013 Saat 12:46) sadece yazılanları takip ettim. çünkü yazılanlar işime gelmediki bende cevap vereyim. seninde işine gelmediyse susabilirsin

bukadar adsense banlarsa google sadece insanlara partner yönelin der buda gelirlerini azaltır ne gerek var her reklam googleye ekstra komisyon olarak dönüyor ilk günden beri yatacak diyorum ama bir kısmı banlanabilir

evet benim düşünceme göre yatmayacak yazdıktan sonra da umudu olan arkadaşların umudu kırılmaması için inşallah yatacak dedim.
zaten bu güne kadar yorum dahi yazmadım (Son Ziyaretiniz: 24.07.2013 Saat 12:46) sadece yazılanları takip ettim. çünkü yazılanlar işime gelmediki bende cevap vereyim. seninde işine gelmediyse susabilirsin

Hocam bu forumda olsun google forumda olsun bir sürü kişi var ödeme alamayan belki on binleri buluyor bu kişiler içinde spam yapanda var özgün çalışanda var bu hesapların kapatılması çok büyük bir sorun yaratmaz mı ?

bukadar adsense banlarsa google sadece insanlara partner yönelin der buda gelirlerini azaltır ne gerek var her reklam googleye ekstra komisyon olarak dönüyor ilk günden beri yatacak diyorum ama bir kısmı banlanabilir

partnerde de aynı durum var. birçok kanalın ödemesi bloke olmuş durumda.

susmana devam et git kardeşim işine senin yorumuna kimsenin ihtiyacı yok burada

Son düzenleme:
Herkes birbiri ile kavga ediyor sinirler çok gerilmiş bir durumdayiz sakin olalım olabiliyorsak sabaha birsey kalmadı ben çok umitliyim

herkes kendı fıkrını soyleye bılır,benım umudum pazartesi en gec carsamba ısleme gırer dıye ümid edıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri