İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar hepimizin hala umudu var ama hadi diyelim paralar yatmadı ne yapabiliriz öylece sessiz mi kalacağız ?
kanalları partnere taşıyacağız
sorunu olan (telif, topluluk) kanalları ise sileceğiz.
başka oluru yok.
hem para kazanmıcak, hem adsense ödemeyecek, hemde izlenim alacak.
gözünün yaşına bakmam uçururum kanalı.

ya bi şey sorucam full web çalışanlar sorunsuz aldılar di mi ödemelerini ? demek ki inceleme var yt için bu kesin, ödemeler ile ilgili teknik bir aksaklık yok. yanlış mı düşünüyorum ?

bu arada bende de web ile açılmış şu an yt için kullandığım çok yıllık (daha yt para kazanma yokken açtığım) ads var, o da işleme girmedi.

Arkadaşlar hepimizin hala umudu var ama hadi diyelim paralar yatmadı ne yapabiliriz öylece sessiz mi kalacağız ?

az kişi olsaydı sessizce kalmaktan başka çare yoktu ne yapabilirsin ki zaten çoğumuz spam çalışıyor hak bildirme hakkımız yok.Fakat youtube çalışanların yarısından fazlası kazancını alamadı o sebeple paralar kesinlikle yatacaktır.Yatmaz ise bir yolunu bulup adsensenin üstüne gitmek lazım

en kötü ihtimalle olcak şey her ay normalde en fazla 10 kişi banlanıyoken bu sefer 50 ye çıkar yani çoğumuz alacağız emeğimizin karşılığını er yada geç elden ne gelir beklemek

inşallah bu hafta içi alırız hayırlısı olsun hepimizin adına inşallah.

ya bi şey sorucam full web çalışanlar sorunsuz aldılar di mi ödemelerini ? demek ki inceleme var yt için bu kesin, ödemeler ile ilgili teknik bir aksaklık yok. yanlış mı düşünüyorum ?

bu arada bende de web ile açılmış şu an yt için kullandığım çok yıllık (daha yt para kazanma yokken açtığım) ads var, o da işleme girmedi.

Ben böyle diyorumda inanan yok işte :) umutlanmaya devam

Adsensede ödemelerde sıkıntı yok sorun youtube kaynaklı daha doğrusu sorun dahi denilemez buna bu bir inceleme bunun hazırlığı yapılıyordu ve gerçekleşti

Ama şu sıraları bekliyorum herkes son kozunu oynuyor her kafadan bir fikir üretiliyor

Artık son 2- 3 gün ve herşey her an değişebileceği günler saatleri yaşıyoruz ...

Son düzenleme:
panik yok beyler..sabah 6 ya kadar bekledim biraz uyudum yine burdayız inşaallah.en kötü ihtimalle cuma günü alırız .adsense hala çalışıyor tiklari saymaya banlayacak olsalardi şimdiye kadar çoktan yaparlardı o işi.adamlarin bi sıkıntısı var bu bariz artık.ya denildiği gibi inceleme yapıyorlar ya da teknik olarak sorunları var.az daha sabır....

ben incelemeye kesin gözüyle bakıyorum arkadaşlar, teknik bir sorun olsa web çalışanlar da yatmazdı. kesinleşmişi yatıyormıyolar, webler ise sorunsuz yattı. demek ki yt bazlı bir inceleme kesin. zaiyat ne olur onu düşünmek lazım.

Yarin uygulamaya gececek olan zimbirtilari neymis bi gorelim sirf bunun icinse bu bekleme gercekten cok ekstrem bi yenilik bekliyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Premium adsense sahiplerine, google şahsi destek elemanı görevlendiriyor. Almanyada ki bir arkadaşımdan rica ettim kendisinde premium adsense mevcut. Görüşmesi sonucu oto maillerde gelen inceleme olayının doğru olduğunu ve bu incelemenin 2 ay süreceğini yani Temmuz 22'de gene işleme girmeyecek + banlamaların bir anda değil sonlara yaklaştıkça kıdem kıdem olacağını bildirdi. Gene tahminlerimde haklı çıktım

Premium adsense sahiplerine, google şahsi destek elemanı görevlendiriyor. Almanyada ki bir arkadaşımdan rica ettim kendisinde premium adsense mevcut. Görüşmesi sonucu oto maillerde gelen inceleme olayının doğru olduğunu ve bu incelemenin 2 ay süreceğini yani Temmuz 22'de gene işleme girmeyecek + banlamaların bir anda değil sonlara yaklaştıkça kıdem kıdem olacağını bildirdi. Gene tahminlerimde haklı çıktım

Premium adsense nedir?

temmuz başıda yalan oldu yani yatarsa önümüzdeki ayın 22 si öylemi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri