Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yarınki senaryoyu yazıyorum
saat 4:30 kesinleşecek yorumlar+
öğlen kesinleşecek yorumları+
akşam kesinleşecek yorumları+
sonuç = kesinleşme olmadı![]()
Arkadaşlar şuan kanalları taşımanızı önermem. Ödemesi geciken hesapların %99'u kanalları taşındıktan sonra banlanmıştır. 1-2 Temmuzu bekleyip önce içeride ki parayı kurtarmaya çalışmalı.
Sen çok yanlış gelmişsin. Olay kesinleşme değil işleme girme. Kesinleşme de sıkıntı yok.
Hepsini mi taşıyanlar banlandı birkaçını mı ?
Herkes bir kaç kanal bırakıyor zaten, kritik dönemlerde kanal taşımayı adsense üçkağıtçılığa yoruyor galiba. Foruma araştırabilirsin alayı banned.
adsense geçtiğimiz aya kadar düzenli ödeme konusun da hep partner den daha güvenli oldu. adım gibi eminim cumaya kadar ödeyeceğin den ama bu iki aydır yaptığı amatör davranışlarla bizim köy bakkalının kurumsal kimliğiyle yarışır duruma geldi. birde bunların bilişim ekibi harvard, yale, oxford, london college mezunubakkal mehmet amca ilkokul terk
araların da ne fark var
banlada kurtulak lan Allahsız google
banlanma ikinci işleme girmemeden sonra oluyor,anlayacağın tam çin işkencesi,bekle dur ..
adsense geçtiğimiz aya kadar düzenli ödeme konusun da hep partner den daha güvenli oldu. adım gibi eminim cumaya kadar ödeyeceğin den ama bu iki aydır yaptığı amatör davranışlarla bizim köy bakkalının kurumsal kimliğiyle yarışır duruma geldi. birde bunların bilişim ekibi harvard, yale, oxford, london college mezunubakkal mehmet amca ilkokul terk
araların da ne fark var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.