İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Merhaba Arkadaşlar,

bence asıl adsense incelemelere şimdi başladı ve yapıp yapmamaya bakıyor. Ve hilesiz hurdasız herkese yapacağına eminim. Ama bu belki cuma akşamına kadar sürebilir. Şahsen ben kanalalsat com daki ödemeleri yaparken ortalama 3 saat incelerim sonra ödemeleri yaparım şuana kadar kimse hile yapmadı. ama 1 yıldır her ödeme günümde 3 saat incelerim. Bırakın yt ilk defa inceleme yapıyor. Yavaş olması gayet doğal. Herkes alışmış aynı anda ödeme almaya. Bana göre şuanda adsense en yeniden en eskiye doğru inceleme yapıyor. Adsense için sahte izlenim veya tık kasmadıysanız paranızı cebinizde bilin.

Burada çok detaylı neler döndüğünü anlatmak istemiyorum. Rahat olun.

Hocam bence burası en detaylı neler olacağını anlatmanız için tam yeri :) O kadar makbule geçer ki. Sizler youtube sistemlerini bizlerden çok ama çok daha iyi bilirsiniz.

Hocam peki sizce ne kadar sürer bu durum?
Kurunun yanında yaşta yanma ihtimali varmı

Konuda gördüğüm kadarıyla yatmaya başlamış. Aynı hafta inceleyip bitirmek üzerine odaklanacaklarına inanıyorum. Tabiki araştordıkları ve hesaplarda baktıkları şeyi bulmak ve anlamak çok zor. Neyle karşı karşıya olduklarını az çok duyduklarım doğruysa incelemeleri kolay olmayacak.

Biraz şöyle açıklayayım hocam nasıl kontrol ettiklerini.

X kanalın var. Reklama tıklayanlar 20 saniyeden önce %30 u civarı siteden çıkıyorsa veya başka o sitenin hiç bir sayfasını gezmiyorsa sahte tık vardır. Bunu neyle ölçer sitelerdeki analytics veya chrome ile girenlerle.

Bir ip adresi daha ilk defa direk videoya link ile girmiş, reklama tıklamış. Sonra pencereyi kapatmışsa bunuda chrome ile youtube bilir. veya analytics ilede. O kanalın bu ödemeyi alma ihtimali yok. Yani kısaca özetlersek bu hafta içi hilesiz çalışan herkes ödemesini alır.

Ama şu dönemlerde sahte tık programları arttı. Ve işte çözümü getiriyor youtube

Merhaba Arkadaşlar,

bence asıl adsense incelemelere şimdi başladı ve yapıp yapmamaya bakıyor. Ve hilesiz hurdasız herkese yapacağına eminim. Ama bu belki cuma akşamına kadar sürebilir. Şahsen ben kanalalsat com daki ödemeleri yaparken ortalama 3 saat incelerim sonra ödemeleri yaparım şuana kadar kimse hile yapmadı. ama 1 yıldır her ödeme günümde 3 saat incelerim. Bırakın yt ilk defa inceleme yapıyor. Yavaş olması gayet doğal. Herkes alışmış aynı anda ödeme almaya. Bana göre şuanda adsense en yeniden en eskiye doğru inceleme yapıyor. Adsense için sahte izlenim veya tık kasmadıysanız paranızı cebinizde bilin.

Burada çok detaylı neler döndüğünü anlatmak istemiyorum. Rahat olun.

Hocam pardon bunları neye dayanarak söylüyorsunuz ? Hiç bir kanıt dayatma olmadan ?

"Adsense için sahte izlenim veya tık kasmadıysanız paranızı cebinizde bilin."

Ne tık kastım ne izlenim işleme girmezse çoğu kişi size yüklenecek.Bende dahil en azından benim fikrim bu yönde yazsanız iyi olur.. :)

Hocam pardon bunları neye dayanarak söylüyorsunuz ? Hiç bir kanıt dayatma olmadan ?

Ne tık kastım ne izlenim işleme girmezse çoğu kişi size yüklenecek.Bende dahil en azından benim fikrim bu yönde yazsanız iyi olur.. :)
Adama neden yüklenelim gayet mantıklı bir cevap verdi.Tecrübeye göre cevap yazmış bence de gayet mantıklı.

Ben fikirlerimi sundum. Herkes fikir sunuyor. Niye bana yüklenilsin ki:) Aksi durum yaşanırda ödenmezse günah keçisimi çıkacağım:) Yok hocam ya sadece fikir.

Ben yt nin alt yapısını biliyorum. Yt ninde neden dolayı araştırma yaptığını zaten ing forumlardan kopyalandı. Nasıl araştırmasını yapacağınıda üstteki mesajımda yazdım. Kurunun yanında yaş gitmez, google öyle bir şekilde kontrol etmez. Benim dediğim gibi veya benzeri bir algoritma ile kontrol edecektir. Benim yukarıda dediğim algoritma yani sitede kalış süresi için zaten google un seo taktiğidir. Yani ona sığınıp yapması kolay ama zaman alan birşeydir.

Ben inanırım ki %3-5 kişi ödeme alamayacak onlarda hileciler olucaktır. Geri hepimize ödeyecek. Buna ben sen o dahil. inşAllah

Arkadaşlar neden insanların yazdıklarında ıspat arıyorsunuz anlamak zor gerçekten. bu konunun açılış amacı herkes aklındaki fikirleri soylesin paylaşsın vs. işleme girmesse gidip kimse sen böyle yazdım noldu diye kimseden hesap soramaz saçmalık bu yani.

Adsense'nin kapatılma mantığını çözebilen yok zaten.Bir yerden takılıp kapatılma ihtimali her zaman vardır.

Bende o yüzden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]'ne onu sordum nasıl böyle eminsiniz diye fark ettiysen.

Ben fikirlerimi sundum. Herkes fikir sunuyor. Niye bana yüklenilsin ki:) Aksi durum yaşanırda ödenmezse günah keçisimi çıkacağım:) Yok hocam ya sadece fikir.

Ben yt nin alt yapısını biliyorum. Yt ninde neden dolayı araştırma yaptığını zaten ing forumlardan kopyalandı. Nasıl araştırmasını yapacağınıda üstteki mesajımda yazdım. Kurunun yanında yaş gitmez, google öyle bir şekilde kontrol etmez. Benim dediğim gibi veya benzeri bir algoritma ile kontrol edecektir. Benim yukarıda dediğim algoritma yani sitede kalış süresi için zaten google un seo taktiğidir. Yani ona sığınıp yapması kolay ama zaman alan birşeydir.

Ben inanırım ki %3-5 kişi ödeme alamayacak onlarda hileciler olucaktır. Geri hepimize ödeyecek. Buna ben sen o dahil. inşAllah

Hocam tabi haklısınız googleninde bir algoritması vs var fakat mayıs ayında kapanan kanallar önceki adsense kıyımında sizde görmüşsünüzdür suçlu suçsuz gitti.Bundada öyle olmaz inş... Herkes böyle bir ruh halindeyken sizde gelip böyle yazinca benimde sinirim hopladı kusura bakmayasın niyetliyiz üzerine :)

İnşallah hocam paraları alırsak tamam :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

Arkadaşlar neden insanların yazdıklarında ıspat arıyorsunuz anlamak zor gerçekten. bu konunun açılış amacı herkes aklındaki fikirleri soylesin paylaşsın vs. işleme girmesse gidip kimse sen böyle yazdım noldu diye kimseden hesap soramaz saçmalık bu yani.

Hocam 1 saat sonra paralar kesin işlemde haberin olsun :)

beyler bugün bir arkadaşımda ödeme aldığını söyledi.Bugün yatma ihtimali var

Bende o yüzden [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]'ne onu sordum nasıl böyle eminsiniz diye fark ettiysen.

Hocam tabi haklısınız googleninde bir algoritması vs var fakat mayıs ayında kapanan kanallar önceki adsense kıyımında sizde görmüşsünüzdür suçlu suçsuz gitti.Bundada öyle olmaz inş... Herkes böyle bir ruh halindeyken sizde gelip böyle yazinca benimde sinirim hopladı kusura bakmayasın niyetliyiz üzerine :)

İnşallah hocam paraları alırsak tamam :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

Hocam 1 saat sonra paralar kesin işlemde haberin olsun :)

İnşallah hocam. Bende 1 hafta boyunca pazartesi sabah 4 30 da görüşelim deidm. Girmedi. kimsede bana birşey demedi. İnşallah senin dediğin gibi olur. Olmassada canın saolsun :)

son durum diğer ay ödenecek paralar artık yazıp durmaytın az google forumunu takip edin tek sizde durum değil milyonları kapsıyor işte

Adsenselerimden birinin ödemesi geldi. İşlem tarihi 26 haziran En para hesaba an itibari ile geçti. Darısı diğer hesapların başına inşallah herkes ödemesini sorunsuz alır.

[url=http://hizliresim.com/PqmP5Q][/URL]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri