İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar artık piyanonun yarısından çoğu tuttu ufak bir kısım.kaldı yakında yaticaktir ben bile bu kadar ümitsizkrn uyuyamayan yemek bilene yiyemeyen ben su anda umutluyum yaticak o para o para buraya gelicrk :D

Hep böyle akşamları umutlaniyoruz sonra sabah hayal kırıklığı

[QUOTE9668]Hep böyle akşamları umutlaniyoruz sonra sabah hayal kırıklığı[/QUOTE]

Umut fakirin ekmegidir çoğumuz sabaulayip kalktim konuda dizilerde biliyorsunuz artık çoğu kişide önem vermiyor hit dustu çok gunclendigi zaman umut filan kalmıyordu felaket senaryoları malûm
Bizde demirbaslara

konuya bir haftadir ilk kez yaziyorum
icimden bi his bu paralari alacagiz diyor hemde yakin gibi gorunuyor....
ama belli kategorileri sahiplenip flagi hak bilenlerden dolayi bi yandan da hak etmeyenlerinkinin yatmasini istemiyorum ....

mobilden yazilmistir...

Boşuna beklemeyin tüm adsenseler banlanacak diyen arkadaşları göremedim tatil mi bugün onlara.

Anketi kaç kişi yanıtlamış ? = 404

MEmvn6.png

Şuan kaç sayfa mesaj var ? = 306

0q9BvW.png

306 / 3 = 102 306+102= 408 408 - 4= 404//

404 ne demek ? = Hata demek

404.jpg

Demekki adsensenin işleme girmemesi bir hata.
Google hatayı çözer çözmez işleme girecek beyler rahat olun.

dağılmayın gençler yarın öbür gün yatacak. o zamana kadar güzel şeyler düşünün. mutlu olacağınız şeyler :)

birde iyi tarafından bakın ödemelerin geç kalması sizin gerçek dostlarınızın kim olduğunu gösterecektir. kimlerin çevreniz de gereksiz kalabalık olduğunu anlayacaksınız. mesela ben geçen ay geç ödeme aldım etrafım da ne kadar yiyek içek gezek diyen ama olay olduğun da kaçacak insanları tespit edip hayatım dan s..... ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri