İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Anketi kaç kişi yanıtlamış ? = 404

MEmvn6.png

Şuan kaç sayfa mesaj var ? = 306

0q9BvW.png

306 / 3 = 102 306+102= 408 408 - 4= 404//

404 ne demek ? = Hata demek

404.jpg

Demekki adsensenin işleme girmemesi bir hata.
Google hatayı çözer çözmez işleme girecek beyler rahat olun.

yan etkiler yavaş yavaş görülmeye başlandı sonumuz hayrola :D

geçen bir ara konu vardı ''Yunanistandaki iflas dolar ı etkiler mi diye sonuçta enpara vs bankalar oraya ait diye'' altına yazmışım ben ziraat bankası kullanıyorum ben neden ödeme alamadım :D akıl fikir hep orada baktıkça gülüyorum ya

bir arkadasım vardı işi ona ben ögretmiştim aylık 300 tl sini bilir öyle bi adam asla video yüklemez. belki 1 senedir video atmıyo kanalları 300 tl getirio bu adamın adsense si ayın 22 sinde şak diye yattı .biz hala beklioz.

benmi naptım coook kanalım gittii.. cok flag dünya geneli eşleşen yedim kötü ne varsa yedim ünlem o su bu. bu arkadaş gibi stabil olamadım. elim ayagım durmadı . bakalım nolacak

O arkadaşın 1 yılda 3600 alıp stabil stabil dururken sen belki de 1 ayda daha fazlasını kazandın zaten.Hepimiz için aslında durum farklı değil;banlanırsak napalım ölecek miyiz!kimisi partnerle kimi de yeniden sıfır adsenselerle yine devam edecez şimdiye kadar aldığımız onca para da yanımıza kar kalacak.Sonuçta pek çoğumuz için 1-2 yıl öncesinde bu iş mi vardı?bi de böyle düşün derdi hilmi olsaydı.:D;):p

15 aydır adsense kullanıyorum 14 ay sorunsuz her ay tak diye yattı bu ay sadece işleme girmedi.Bu demek oluyor ki yeni gelen güncellemeler sonucu işleme girmediği kesin.İnsana sadece ne zaman işleme gireceği tarihi bilmemek koyuyor, deseler şu tarihte girecek 2-3 ay bekleriz sıkıntı değil.

bir arkadasım vardı işi ona ben ögretmiştim aylık 300 tl sini bilir öyle bi adam asla video yüklemez. belki 1 senedir video atmıyo kanalları 300 tl getirio bu adamın adsense si ayın 22 sinde şak diye yattı .biz hala beklioz.

benmi naptım coook kanalım gittii.. cok flag dünya geneli eşleşen yedim kötü ne varsa yedim ünlem o su bu. bu arkadaş gibi stabil olamadım. elim ayagım durmadı . bakalım nolacak

Böyle ne olacak hocam işleme girmemeye devam ederse daha çok kanal gidecek.

Mobil olarak gönderildi.

Ben yeni adsense açtım bile .d
ben de cuma gününe kadar bekliycem hazır kanallarımi o günden sonra yeni adsenseye seri bi şekilde bağlamaya başlayacam.bence burada da bu kadar geyik yeter...bundan sonrası için nasıl bir yol izleyeceğiz buna karar vermek için kafa yormaliyiz artık.heee bence de yatacak paralar ama biz işimizi kış tutalım yaz çıkarsa ne ala.

adsenselerimde hasılatlar git gide düşüyor adsense bişey olmasa bari

İşleme girmeyen pini yeni girilmiş ilk ödemesi olacak olan adsense ime nisan 30 tarihinden beri kanal bile baglamadım yani bence alakası yok sunla vunöa google ın odeme yapmaması yanlarının agrıması baska bi acıklama kalmadı artık

biraz daha bilgi verebilir misiniz ? yeni adsense mi, ilk ödeme mi [MENTION=26012]Hergin[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri