İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Dalga geçecek arkadaşlar dikkate almasınlar.

Haber onlar için değil.

İnsanlık yapıp yazıyoruz, yalancılıkla, dalgayla karşılanıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------

Dalga geçecek arkadaşlar dikkate almasınlar.

Haber onlar için değil.

İnsanlık yapıp yazıyoruz, yalancılıkla, dalgayla karşılanıyoruz.

Görsel bekliyoruz hocam.

Arkadaşlar özür dilerim,

kapanış bakiyesini ödeme sanmış ortak.

keşke gerçek olsaydı.

biliyorum hepinizi heyecanlandırdım..

özür dilerim benim hatam.

:(

Ödendiyse resim atın. Bu kadar adamı burada bekletmeyin. Sabırla bekliyoruz ama cidden yeter artık. Ödeme alan resmini alıp paylaşsın!

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] öyle herseye yazan bir arkadas degil tanidigim kadariyla,Kesinlikle bir yanlis anlasilma olmustur.Bu kadar uzatip,büyütmeye gerek yok.Hepimiz bekliyoruz ve herkes bir an evvel buraya müjdeli haber yazmak istiyor.(Tabi vaatlerde cabasi:))

Arkadaşlar özür dilerim,

kapanış bakiyesini ödeme sanmış ortak.

keşke gerçek olsaydı.

biliyorum hepinizi heyecanlandırdım..

özür dilerim benim hatam.

senin yapacan işe ben bide zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] öyle herseye yazan bir arkadas degil tanidigim kadariyla,Kesinlikle bir yanlis anlasilma olmustur.Bu kadar uzatip,büyütmeye gerek yok.Hepimiz bekliyoruz ve herkes bir an evvel buraya müjdeli haber yazmak istiyor.(Tabi vaatlerde cabasi:))

nasıl heyecan yaptım hocam ya.

Anketi kaç kişi yanıtlamış ? = 404

MEmvn6.png

Şuan kaç sayfa mesaj var ? = 306

0q9BvW.png

306 / 3 = 102 306+102= 408 408 - 4= 404//

404 ne demek ? = Hata demek

404.jpg

Demekki adsensenin işleme girmemesi bir hata.
Google hatayı çözer çözmez işleme girecek beyler rahat olun.

Devlet Bahçeliyi geçtin hocam sen :D

Sanırım güncellemeden dolayı ödeme takvimi değişti ikinci ihtimali söylüyorum ama bu daha kuvvetli bir ihtimal sanırım adsenselerde bir sabıka kaydı olmalı kanal kapanma sayısı vs topluluk bunun gibi sayıları inceleyen bir bot sistemi koydular sonuç olarak incelemeye giriyor neden derseniz farkındaysanız yeni sıfır adsenselerde problem cikmiyor dedıgım gibi ikinci secenek cok kuvvetli malesef dua edinde ilk secenek olsun yoksa hem bu ayki ödemeden oluruz hemde geleceği kaybederiz. Tamammı devammı surecinde son günlerimizi yasiyoruz. İnşallah bir problem cikmadan su sıralar isleme girer...

Yaşım 32. Yalan borcum mu var?

Yanlış anlamışız. Keşke ödenmiş olsaydı.

Hepimiz dört gözle bunu bekliyoruz.

ya mübarek insan gözüyle işleme girdiğini görmeyen yazmasın şu konuya yok ortağım söyledi kuzenim söyledi bitirdiniz bizi be

Hergin' Alıntı:
nasıl heyecan yaptım hocam ya.

Hepimiz insaniz,hata yapmak bizlere mahsus,Önemli olan bunu bilerek yapmamaktir.Sizinde bilerek yapmadiginizi biliyorum.Deminde dedim herkes bir an önce buraya müjdeyi vermek istiyor.Büyütülecek bir sey yok.

şu sürekli kendi teorilerini yazanlardan rica ediyorum lütfen kendinize saklayınız inanılmaz derecede bilgi kirliliği oluyor.
2 gün kalmış şurda sabredin yatarsa yatar yatmazsa yapacak bişey yok

вєякαη;1059920' Alıntı:
Sanırım güncellemeden dolayı ödeme takvimi değişti ikinci ihtimali söylüyorum ama bu daha kuvvetli bir ihtimal sanırım adsenselerde bir sabıka kaydı olmalı kanal kapanma sayısı vs topluluk bunun gibi sayıları inceleyen bir bot sistemi koydular sonuç olarak incelemeye giriyor neden derseniz farkındaysanız yeni sıfır adsenselerde problem cikmiyor dedıgım gibi ikinci secenek cok kuvvetli malesef dua edinde ilk secenek olsun yoksa hem bu ayki ödemeden oluruz hemde geleceği kaybederiz. Tamammı devammı surecinde son günlerimizi yasiyoruz. İnşallah bir problem cikmadan su sıralar isleme girer...
Hocam güzel teoride arkadaşım para kazanması kapalı olan adsenseye ödeme aldı bence başka bişey var

ya mübarek insan gözüyle işleme girdiğini görmeyen yazmasın şu konuya yok ortağım söyledi kuzenim söyledi bitirdiniz bizi be

arkadaşım bence uslubunu değiştirmelisin. tamam herkes burada bitmiş tukenmiş ama saygı die bişi var bizzat ben 32 yaşındaki adama senin yapacan işe diyemem hataysa hata seninde duygusal olarak davrandımı biliyorum ama kim olursa olsun hangi zamanda olsa uslubumuzu koruyalım arkadaşlar burada kötü söz bize bişi yaramaz zarrımız olur. [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] arkadaşın dediği gibi 2 ve 3ü bekliyelim o zamana yatacaktır. Herşeyin başı Sabr

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri