İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Güvendim araba aldım anasını satayım ben nabayım :D arabayı aldık parasız kaldık :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu olaydan cıkaracagımız ders;youtube guvenip iş yapılmaz arkadaslar

Bende ödemelerin kademeli olacağını düşünüyorum artik 11inde kesinleşme 23 ve gelecek ayın 2sinde ödeme
Yani yarin ödemeler gerçeklesebilir inşallah böyledir
Değilsede bu kadar insanın ahini alıyorlar ya çıkar bunların bir taraflarından elbet :mad:

Herkes ortaya bi teori atmış bende atayım,
Bazı adsense ödemeleri veya tüm adsense ödemeleri artık 2 ayda bir yapılacaktır.. (:

adsense artık gösterip (kesinleştirip) elletmiyor (ödemiyor) beyler.

Anlamadığım insan bir açıklama yapar ya bi şirket bu kadar mı umursamaz olur. En azından adsenlere girdiğimizde teknik bir sorundan dolayı boyle boyle bisey yazsınlar yada odemiceklerse mail atsınlar bizde yolumuza bakalım. Bunlar zaten bize muhtaç mantığı nedir arkadaş.

Anlamadığım insan bir açıklama yapar ya bi şirket bu kadar mı umursamaz olur. En azından adsenlere girdiğimizde teknik bir sorundan dolayı boyle boyle bisey yazsınlar yada odemiceklerse mail atsınlar bizde yolumuza bakalım. Bunlar zaten bize muhtaç mantığı nedir arkadaş.

Aynen dostum çok zor değil üstte bi sıkıntı olduğunda uyarı çıkıyor, bu bu kadar zor bişey değil kanallarınız incelemededir yaz en azından birşey yaz. Anlam veremiyorum herkezin sabrını zorluyor.

ben geçen ay adsenseye güvenip bir iş yapmıştım, 2-3 gün geç aldım parayı ancak o 2-3 gün ne çektim ben bilirim. o yüzden daha da adsenseye güvenip iş yapmam, acı bir tecrübeyle öğrendim

Arkadaşlar adsense'nin açıklama yapmamasının nedeni kanalları bekletip banlanacak süsü verdirip kanallarını adsenseden taşıyan adsenseleri temizlemek olabilir. Bilmiyorm ama bana sorarsanız kanallarınızı partnerlere taşımayın en azından bazı şeyler netleştikten sonra duruma göre taşırsınız.

teori üstüne teori sonumuz hayrola
(konuyu boşa upladın diye kızmayın günlerdir okuyorum ama ilk mesajım bu konu altına, affola)

Arkadaşlar adsense'nin açıklama yapmamasının nedeni kanalları bekletip banlanacak süsü verdirip kanallarını adsenseden taşıyan adsenseleri temizlemek olabilir. Bilmiyorm ama bana sorarsanız kanallarınızı partnerlere taşımayın en azından bazı şeyler netleştikten sonra duruma göre taşırsınız.

:D:D:D bakalım daha neler görücez

bizi iplemiyor olabilirler ama [MENTION=9224]mNote[/MENTION], partner yetkilisi bize bekleyin dediyse onlarla temas kurmuş olsa gerek. kendisi gelirse zaten detaylı bilgilendirme yapacaktır. @iwoncan hocamız da var ortaklar kendisi yoksa onu konuya davet edebilirsiniz.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] olacaktı düzeltme

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

[/COLOR [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] olacaktı düzeltme

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] gözünü seviyim artık yazma şu konuya

Wallaha yağdırdım artık yeter banlayacaksa banlasın allahın belaları. Bu saatten sonra otomatik cevap bile gelse günde 2 defa mail atıcam bir gelişme olana kadar.

----------------------------------------

Değerli Adsense Ekibi,

Normal ödeme planına göre 22 - 26 Haziran arasında almam gereken Mayıs kazancları ödemem halen gerçekleşmemiştir. Sizden bu konu hakkında değerli yardımlarınızı beklemekteyim. Takdir edersiniz ki ben evimi, ailemi bu işi yaparak geçindiriyorum ve ödeme alamamış olmak herkes gibi beni de ciddi sıkıntıya sokuyor. Help center üzerinden binlerce kişi ödemesini alamamaktan bahsediyor ancak kimse bu konu ile ilgili bir açıklama yapma gereği duymuyor. Sizden ricam lütfen ama lütfen paramı ne zaman alacağım konusunda bana net bir bilgi verin. Otomatik cevaplarınız her zaman olduğu gibi yine açıklayıcı değil. 22 Haziranda insanlara otomatik cevap ile hesapların geçersiz trafik olup olmadığını kontrol etmek amacıyla incelemede olduğunu belirttiniz ve birkaç güne sonlanacağı bilgisini verdiniz. Ancak üzerinden 10 günden fazla süre geçmesine rağmen halen bir sonuç alınamadı.

Lütfen ama lütfen yayıncılarınızın da bu işten para kazandığını göz önüne alarak insanlara artık tatmin edici bir cevap verin. Buradan biz para kazanıyorsak sizde bizden para kazanıyorsunuz ve bize GERÇEK bir açıklama yapmak zorundasınız.

Ödememi ne zaman alacağım konusunda siz değerli Adsense ekibinden bir an önce otomatik cevap yerine tatmin edici bir cevap beklemekteyim.

Saygılarımla

şu an ağlıyorum sağlam kanalımı asenseye bağlamamış yeni gördüm gözlerimden sinirden yaş aktı allahım ne akılsızım off pff off pfffff bağırasım geliyor admin dostlar neyleyim ben :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri