İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Gerilere gitmek istemiyorum.
Geçen ay 2sinde saat kaçta işleme girmişti ?

Gençler 17 saatlik nobetimi diğer meslektaslarima devrediyorum
Arkadaşlar işler sıkıntıda gibi şuanda ama #Diren

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] gece bu saatler de baktığım da yoktu sabah 10 da kalktığım da işlemdeydi sanırım sabah 7 8 gibi olmuş olabilir işleme. girer inşallah kalbinizi tutun güzel düşünün güzel olsun inşallah.

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. İnşallah allahım yarın mutlu bir şekilde uyanalım hepimiz yoksa ben kendi sonumu göremiyorum elimde kanalda kalmadı çünkü.. Hepinize hayırlı sabahlar allah sesimizi duyar inşallah.

maşaAllah sayfalara bakıyorumda sohbetler bayagı koyulasmıs.
Sadece bu tip ödeme konularında forumda bu kadar aktif bir sekilde sohbet edebiliyoruz.
Utanmasam her ay böyle olsa diyecem ama tabi saka diyorum :)
Hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] gece bu saatler de baktığım da yoktu sabah 10 da kalktığım da işlemdeydi sanırım sabah 7 8 gibi olmuş olabilir işleme. girer inşallah kalbinizi tutun güzel düşünün güzel olsun inşallah.

Yatıp Uyuyalım o zaman :)
Herkes Allah rahatlik versin. Nasibimizdé varsa gelir
Kasmiyorum artık kendimi

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. İnşallah allahım yarın mutlu bir şekilde uyanalım hepimiz yoksa ben kendi sonumu göremiyorum elimde kanalda kalmadı çünkü.. Hepinize hayırlı sabahlar allah sesimizi duyar inşallah.

İnşallah hocam.inşallah bende de kanal.kalmadı bu gün ugrasiyim.dedim olmadı bir garip hissetmeye başladım.şimdi partnere alsam nolur gecmiyim bir kere olur adsense iyidir filan diyordum vallahi hiç Bisi yapamıyorum umarım mutlu haberler ile uyaniriz hocam

Samsung' Alıntı:
senin de mi girmedi abi :(

Evet sedat benimde girmedi.Buda demek oluyorki bu ay sunucuya para yok:) Senden otlanacagiz:) :)

Buradan diger arkadaslarada sesleniyorum,Samsung kardesimiz ödeme alamayanlarin googlesi olacak.

Zekat ve Fitresini forumda dagitacak.

Diğer ülkelere baktım da şimdi yatmamış daha. Bakalım hayırlısı.

ben de nöbetteyim. işleme girdiğinde telefonla haber almak isteyen arkadaşlar pm'den telefon numarasını bıraksın arayayım, ciddiyim.

En umutlu gün bugün sanırım hayırlısı olur inşallah herkez alır parasını

■ Blöf yaparak gönderildi ■

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri