İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
one ya google forumda türkler dolmuş sayfayı indir indir bitiremedim google artık bi bakar bu kadar isteğe

Beyler yatirmicaklar heralde ya kesin bi kilif uydurdular haberimiz de yok

alman adsensesi olan arkadaş ne oldu almanyadada durum aynımı acaba

Ödemeler
Bu AdSense Şartları’nın bu 5. Bölümü ve ayrıca 10. Bölümü uyarınca, her bir durumda Google tarafından belirlendiği kadarıyla, Mülklerinizde görüntülenen Reklamların aldığı geçerli tıklama sayısı, Mülklerimizde görüntülenen Reklamların aldığı geçerli gösterim sayısı veya Mülklerinizde Reklamların görüntülenmesiyle bağlantılı olarak gerçekleştirilen diğer geçerli etkinlikler için ödeme alacaksınız.
Fesih durumu hariç olmak üzere, Hesabınızdaki kazanılmış bakiyenin geçerli ödeme eşiğine ulaştığı veya bu eşiği aştığı herhangi bir takvim ayını izleyen takvim ayının sonuna kadar size ödeme yapılacaktır. Arama Hizmetlerini kullanıyorsanız, söz konusu Hizmetlere ilişkin geçerli ücretler, yapacağımız ödemelerden mahsup edilebilecektir.

normal adsense politialarında 60 gün olayı yok. bir sonraki ayın sonuna kadat yani 30 gün sonra diyor. 60 gün olayı nerden çıktı ki. bunda bir iş var. haziran 15 den sonra bir şeyler değişti bence. belkide bu ücretli üyelik olayı ile iligli. ücretli üyelik kazancı olanları bi 30 gün daha öteliyor olabilir.

00800-4488-25333 google tr ile ilgili bu numarayı buldum. arayan oldu mu? adsense ile ilgili bilgi albilmemiz mümkün mü acaba

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

375 sayfa olmuş hala acaip acaip senaryolara devam :d

Girceği yok ama insan bekliyor işte.

●Mobil cihaz kullanarak gönderildi.●

Hem kanallari telifsiz hemde isleme girmeyen var mi

ben varım hocam şuandaki kanallarım telifsiz tertemiz daha önceden eşleşen telif yada flagdan kapanan kanallarım olduğunda anında silen biriyim 10 dk yı bile geçmez telifi vs. silmem ve şöyle birşeyimde var kanalda 2.telifi gördüğüm an kanal günlük 100 tl bıraksın isterse acımam silerim kanalı ama bende ödememi almadım daha

[MENTION=12903]l0cksmith[/MENTION] ödemen yatacak kardeşim bu gece işleme girecek yarın sabah hesabında rahat ol artık

saat 17:36 - 02.07.2015 işleme girmedi

not: benden iyi sayaç olur.

pazartesiye kadar beklerim sonrada kanalları taşırım
sonra yoluma bakarım

benim tahminim cumaya kadar girdi girdi, cuma işleme girmezse bidaha işleme gireceğini zannetmiyorum, ki zaten 2 ayımız çöp oldu gitti mayıs parası malüm işleme girmedi etti 1 ay, şuanda haziran ayı da içerde etti 2 ay, ben şahsen daha fazla risk almıycam

5 kadar beklerim sonra umut kalmaz bugünden çok umutluydum bugünde yatmamış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri