İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Yarindan sonra konu kilitlensin yoksa 22 sine kadar konuda teoriler donecek gereksiz stress uzuntu keder

mrb arkadaslar almanca foruma adsense forumuna yazi yazdim

ben partner ciiym ama burdakilerini görünce bir yazayim dedim ödeme felan beklemiyorum ben

konusu sura

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-de/JRrT5AuS1xk;context-place=forum/adsense-de

simdi sordum masusdan odeme bekliyorum halen gelmedi diye

adam dedi sahte klick felan kontorl amacli uzun surece diye

nekadar surer dedim 30 güne kadar sürer diye

ve yani en gec diger ay ödeme gününe kadar süre bilir dedi

cevap veren kişi ne kadar önyargılıymış öyle, spamci sanmış seni hemen.
içinde bir kıskançlık fesatlık var gibi konuşmuş ilk mesajda...

yarını bekleyeyim diyordum da google un saçmalıkları bitecek gibi gözükmüyor kanalları kurtarıp yolumuza bakacaz artık. adsense ödemesi de ne zaman yapılırsa o zaman alırız öderlerse oda neyse durmak yok spama devam :D

eğer 3 temmuzda yatarsa zamanlaması manidar olur.

3 temmuz sureci sadece Fenerbahçe için değil artık ytpara için de bir dönüm noktası olur, tarihe geçer. hadi be adsense saşırt bizi, çıldırt bizi, delirt bizi.

Bharat Swabhimaan dedi ki:

My account is terminated. My friend's adsense account also terminated today.

Ban olayları başlamış beyler.

Bharat Swabhimaan dedi ki:

My account is terminated. My friend's adsense account also terminated today.

Ban olayları başlamış beyler.

Sıra dayağı başladı yani :) Valla ben derslerime güzel çalıştım bir tane bile sahte click yoktur kanallarımda. Yalan söylemeyim kopya çektim ama ondada yakalanmadım :)

google forumda açtığımız başlık vardı ya en son ileti atan kişi [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION]

Sıra dayağı başladı yani :) Valla ben derslerime güzel çalıştım bir tane bile sahte click yoktur kanallarımda. Yalan söylemeyim kopya çektim ama ondada yakalanmadım :)
Sahte tık ve izlenim için banliyosa sorun yok ama Spam kanallarını banliyosa hapı yuttuk demektir[emoji47]

Life yetkilisine sordular adsenseyi bakalım nasıl bi cevap gelecek

1 hafta once soyledigim gibi banlamalar baslamis bi kisinin 4 arkadasinin adsense hesabi banlanmis hepsi kendi reklamlarina tiklamiyorlardir sanirim? Gecmis olsun polyanna arkadaslarinda sesi cikmiyor ban geliyor dedigimde gurluyorlardi

işin garibi adsense yetkılılerınden ses cıkmıyo ama dıger adsense kullanıcılar pasoo senaryo çiziyo

Ban olacağını bende düşündüm ama komple bunca insan banlanacak fikrine inanmıyorum halen

■ Blöf yaparak gönderildi ■

Bütün ban olayını bu gece bitirselerde bizde önümüzü görsek.Ama şahsen ben ban olayının küçük bir kısmı etkileyeceğini dusunuyorum.

Banlancaksada banlansın artık şu belirsizlik kalksın ortadan bizde ona göre önümüze bakalım :mad:

İlk banlanan ile son banlanan arasında kac dakika var arkadaşlar bunu kaçabilecek vakit var mi diye soruyorum :what:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri