Arkadaşlar sürekli yarın yarın diyoruz bu para gelmeyece bu saatten sonra ayın 22sinden beri yarın diyoruz bence zamanınızı kaybetmeyin. Şimdi sinir olacaksınız ama kanal yapmaya çalışın tutan kanallarınızı partnere taşıyın pişman olmazsınız bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar aklıma geldi belki alakasızdır ama ben bu ay adsense hesabımı yeni anasayfaya çevirmiştim önceki aylarda hep eskiydi sorunsuz aldım. acaba uzaktan yakından bi ilgisi varmıdır sizce. yeni görünümü eskiyede çeviremiyoruz sanırım artık baktımda anasayfada göremedim geri dönüş linkini
sizin adsense görünüm nasıl eski mi yeni mi?
Selamın Aleyküm arkadaşlar..
Bir kaç sayfa araştırma yaptım belki gören olmuştur, hemen açıklamaya geleyim.
Bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa ve herhangi bir ödeme bekletmeniz yoksa, ödemeniz ayın 21'inde veya buna yakın bir tarihte yapılır. Örneğin, Haziran ayı boyunca tahmini kazançlarınız tahakkuk eder. 3 Temmuz'a kadar, 1-30 Haziran dönemine ait kesinleşmiş toplam kazançlarınızın Ödeme geçmişinize alacak kaydedildiğini görürsünüz.
https://support.google.com/adsense/answer/1709893?hl=tr&ref_topic=1727182
Açıklama bu, yani buna göre bugün son gün kesinleşmesi için inşallah kesinleşecek bugün..
Bir yayıncı hesabının Şartlar ve Koşullarımızı veya politikalarımızı ihlal ettiği belirlenirse, ödemeyi dilediğimiz zaman bekletebileceğimizi (Google olası ihlal durumlarını araştırmaya başladıktan sonra), kazançları yayıncı hesabından düşebileceğimizi ve/veya yayıncı sitesinden ya da Arama için AdSense sonuç sayfalarından aldıkları tıklamalar için reklamverenlere geri ödeme yapabileceğimizi lütfen unutmayın. Ayrıca, yayıncının Google AdWords programından dolayı Googlea gecikmiş bir ödemesi varsa, kalan tüm ödemeler yapılıncaya kadar ödeme yapılmasını durdurma hakkını saklı tutarız. Ödeme şartlarının tam açıklaması için, AdSense Şartlar ve Koşulları'nı inceleyebilirsiniz.
Selamın Aleyküm arkadaşlar..
Bir kaç sayfa araştırma yaptım belki gören olmuştur, hemen açıklamaya geleyim.
Bakiyeniz ödeme eşiğini aşarsa ve herhangi bir ödeme bekletmeniz yoksa, ödemeniz ayın 21'inde veya buna yakın bir tarihte yapılır. Örneğin, Haziran ayı boyunca tahmini kazançlarınız tahakkuk eder. 3 Temmuz'a kadar, 1-30 Haziran dönemine ait kesinleşmiş toplam kazançlarınızın Ödeme geçmişinize alacak kaydedildiğini görürsünüz.
https://support.google.com/adsense/answer/1709893?hl=tr&ref_topic=1727182
Açıklama bu, yani buna göre bugün son gün kesinleşmesi için inşallah kesinleşecek bugün..
bizim içinde bulunduğumuz bu durum
Hocam bir gün daha mı bekleyecezbiran önce partnere geçmek istiyorum
Evet bu durum ama şu ihtimal de var belki inceleme bitmiştir ve son günü beklemiş olabilirler ödeme yapmak için..
Hayır o gün bu gün zaten.![]()
ee kanalları taşırsanız banlanırsınız diyenler vardı. en iyi ihtimal temmuz 22 de çift ödeme yapılması ihtimali var napacaz ?
hiç geçmişte iki ödeme birden alan oldumu iki ayı birden alan acaba ?
öyle zaten 11 kesinleşir 21 -24 yatırılır bu ayı beklemeyin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.