İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Bir sonraki aya kesin yatarmı hocam?

Banlanmayan hesapların ödemeleri yapılacak büyük ihtimal. Bir sonraki ödeme dönemine yetişirse toplu yatar heralde.

Bu şekilde düşünmemin nedeni de gelen şu mail:

Tüm hesaplar, geçersiz etkinlik için yakından incelenmektedir. Bazen, hesabınız incelenirken ödemeleriniz geçici olarak beklemeye alınır. Bu bekletmeden dolayı bizimle iletişime geçmeniz gerekmez. Trafiğiniz geçerliyse, inceleme tamamlandığında bekletme otomatik olarak kaldıracaktır.

Tıklama kalitesi uzmanlarımız hesabınızın trafiğini araştırmayı sürdürüyor ve bu araştırma tamamlanır tamamlanmaz, büyük olasılıkla 30-45 iş günü içinde, size başka bir e-posta gönderecekler. Reklamlarınızın geçersiz tıklamalar aldığını tespit etmemiz durumunda, reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak için hesabınızda gerekli işlemleri yapabileceğimizi lütfen unutmayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sonraki ödeme gününe kadar bekleyin tavsiyem.. Çünkü büyük ihtimalle inceleme o güne kadar devam edecek 2 ayın pgarası birden yatacak. Mecburen sabretmemiz gerekiyor 18 gün.

Arkadaşlar bir sonraki ödeme gününe kadar bekleyin tavsiyem.. Çünkü büyük ihtimalle inceleme o güne kadar devam edecek 2 ayın pgarası birden yatacak. Mecburen sabretmemiz gerekiyor 18 gün.

Boş umut vermeyin artık, bugünden sonra sorumluluk almanız gerekecek çünkü bu sözlere gerçekten inanan umut bağlayan arkadaşlar var işleri daha kötü olabilir.

birşeyden eminsen yaz buraya değilsen yazma boş çene çalan bi tane var zaten ikincisi sen olma

birşeyden eminsen yaz buraya değilsen yazma boş çene çalan bi tane var zaten ikincisi sen olma

Sana ve senin gibilere değildi bu lafım merak etme. Hesabında sahte tık şüphesi olmayanlar ödemelerini en geç 22inde sorunsuz alacak.

Son düzenleme:
Hesab banlanma durumu yok fakat bizide kesin bilgilendirmiyorlar herkez panikte

Ödeme geçmişine girerken birkaç kez bu hatayı aldım son yarım saate.

We apologize for the inconvenience, but we are unable to process your request at this time. Our engineers have been notified of this problem and will work to resolve it.

Ödeme geçmişine girerken birkaç kez bu hatayı aldım son yarım saate.

sürekli çıkan bir hata. yenileyince geçer en az bin defa yazılmıştır.

Arkadaşlar artık lütfen şu konuya gereksiz post atmayı bırakın ve işkembeden sallamayı da bırakın önsezilerle paranın yatacağını yada yatmayacağını insanlara söylemenin HİÇ BİR ŞEY ifade etmediğini anlayın artık. ömrümüz şu konudaki postları okumakla geçmesin

saat 08:25 - 03.07.2015 işleme girmedi [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam nerdesin ?

3 aydır ödeme yapmıyorlar incelemeleri uzun sürmüş gözüküyor :) Hesap kapansa hiç arkama bakmıcam ama hesapta kapanmıyor :(

Hala bekliyormusunuz cidden? Sizde ki umut bende olsa ceo olmustum helal

sen beklemiyorsan bu konuda ne geziyorsun cok merak ediyorum bir uza fazla boş boş yazmaya başladın

Adam gibi konuş öncelikle terbiyemi bozdurma yeni bilgi, tarih veya banlanmalar başladı mı diye takip ediyorum

amman adanalı yandık adanalı :)) gözümden düşdü adsense :D
Yazdığın mesaja bak gelmiş boş konuşma diyorsun yaşın kaç 15 mi? :)

Bence bi inceleme gelecekti o da bu aya denk geldi artik youtube çöplüğe dondu ayni videodan 50 tane var adamlar bi isimle aratip videolarin hangi adsenseye bagli olduguna baksalar spammer diye birsey kalmaz inceleme haktı zaten er yada gec bekliyodum hele botla calisanlar çok abartili calisan arkadaslarim vardi digerlerini bilmiyorum yatsında geç yatsin artik elden birsey gelmez bi sorun var ise sorunu medya ya bilmez koskoca firma sonucta dikkat cekmemek için

Adam gibi konuş öncelikle terbiyemi bozdurma yeni bilgi, tarih veya banlanmalar başladı mı diye takip ediyorum
Benim bildigim adam gibi yorum yapanlara adam gibi cevap verilir ki sen o sıfata ulaşamamışın daha kac gündür beri okudugum yorumlarınla bunu ispat ettin burada herkes can cekişiyor sen gelmişin hala sacma sapan yorumlara devam ediyorsun madem söylediklerini takip ediyorsun işin yok konuyla oku ve cık sana yorum sacmalaman icin kimse burada para ödemiyor

amman adanalı yandık adanalı ) gözümden düşdü adsense Yazdığın mesaja bak gelmiş boş konuşma diyorsun yaşın kaç 15 mi? :)

bu mesajda alıntı yaptıgım takişiyi tanıdıgımı anlamayacak kadar 15 yaşındasın sen bunuda gösterdin şimdi yürü git benimle burada tartışmaya girme

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri