İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaslar biliyorum hepimizin umudu kalmadi ama son bir dayanak noktamiz california da saat suan gece 11 i gosteriyor yani onlara gore 3 temmuz henuz gelmedi. Ayrica gecen ay bu gec yatan paralarin oldugu vakit saat 19:26 da isleme girmis benim adsense yani onlarin saat dilimine gore saat 09:26 da.. Ayrica bu 3 temmuz mevzusuna gelince google yardim soru-cevap basliginda google kendisi yazmis 3 temmuza kadar sonuclanacagini bir cok arkadasta bu yaziya istinaden bugunu bekleyin diyor.

Benim bildigim adam gibi yorum yapanlara adam gibi cevap verilir ki sen o sıfata ulaşamamışın daha kac gündür beri okudugum yorumlarınla bunu ispat ettin burada herkes can cekişiyor sen gelmişin hala sacma sapan yorumlara devam ediyorsun

bu mesajda alıntı yaptıgım takişiyi tanıdıgımı anlamayacak kadar 15 yaşındasın sen bunuda gösterdin şimdi yürü git benimle burada tartışmaya girme

Hal hatır sor o zaman burası tanıdığınla chat yapma yeri mi delikanlı? Git skype'dan yaz uzatma, yazdığım mesajların hepsini oku hepsi doğru çıktı boş konuşmuyoruz burda hadi işine bak şimdi son mesajım

Arkadaşlar bu süreçte sürekli konuyu takip etmek yerine daha çok çalışıp yeni adsense hesabına geçip, alternatif partnerlere kanal sokmamız gerekiyordu. Bundan sonraki süreçte de bunu yapmamız lazım. Ben bu saatten sonra adsense hesabıma girmeyi düşünmüyorum açıkçası. Gelirse banka hesabımdan görürüm. Ödeneceğine hala inanıyorum ama beklemeyeceğim, çalışmaya devam..

"İyi şeyler en beklenmedik zamanlarda olur." cümlesiyle bitireyim :)

Bu konu baska yerlere gider [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam su konuyu kilitle de millet artik isine gucune baksin...

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

saat 09:37 - 03.07.2015 işleme girmedi [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam nerdesin ?

saat 10:04 işleme girmedi bugun akşam son dahada adsenseyle işim olmaz

Gunaydin kader ortaklarim bu gün odeme.yapılmaz ise çoğumuz tamamen umidimizi yitireceğiz umarım.bu gün yatar inşallah sahura kadar buralardayiz nöbeti erken devraldim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Efe hocam senin yol haritan nedir? Quize mi tasiyacaksin kanallarini yoksa yeni adsense ile mi devam edeceksin? Bu quiz sana da amator ve riskli geliyor mu yoksa ben mi kuruntu yapiyorum. Adsenselerine bagli kanallarin cok mu? Tamamini tasiyacak misin?

Quiz bu yükü kaldıramaz,,,,, ne yapıyon be youtube allah razı olsun bugune kadar ekmegini yedikte bari kazancımızı elimizden alıpta sövdürtme kendine .. bu paralar ödenmezse artık her ay adsense ve partnerlerde paramızı yer .. adsense kendisi ödeme yapmıyor partnere niye yapsın

Quiz satışı daha fazla arttı o olaydan sonra bide bu adsense işleme girmeme olayı çıktı quiz dayanırsa helal olsun.

Quiz taşınma ayın 11nden önce olursa Adsense kesinleşmediği icin haziran ayınin kazançlari boşa gidiyor değil mi :confused:

Yeni bir iş sabahı ve ben yine ezberlediğim no transactions yazısını görüyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Efe hocam senin yol haritan nedir? Quize mi tasiyacaksin kanallarini yoksa yeni adsense ile mi devam edeceksin? Bu quiz sana da amator ve riskli geliyor mu yoksa ben mi kuruntu yapiyorum. Adsenselerine bagli kanallarin cok mu? Tamamini tasiyacak misin?

Kötü senaryo şu olacak.Eğer ki olur ya ödemeler yapılmazsa herkes quiz networke ya da başka bir partner kanala bağlanmak için girişimlerde bulunacak ve ilerleyen zamanlar da google bu tarz firmalara da yaptırımlar getirip oradan da bize darbeyi vuracak.Bu durumu sadece ben düşünmediğimi zannediyorum.Herkes birşeyler koparmanın derdine düşeceği için partner kanallarında çok uzun yaşayacağını düşünmüyorum.

Ben dün dediklerimi yine tekrarlıyorum.Büyük bir sorunla karşı karşıyayız.Özgün çalışanlarında ödeme almadıklarını düşünecek olursak bunun teknik bir sorun olduğunu görebiliriz.Ödemeler ne olursa olsun er ya da geç yapılacaktır.Sahte tık diye konuşuluyor ki her ne kadar spam yapsak bile çoğumuzun reklam tıklamaları özgün kişilerden gelen tıklamalardır. Bu yüzden olumsuz bir sorunla karşılaşacağımızı sanmıyorum.

Olumsuz senaryolar yaparak lütfen morallerimizi bozmayalım.Evet sabır namına zor bir dönem lakin zaman herşeyin ilacıdır diyerekten biraz daha sabretmeniz gerektiğini söylüyorum.

Hakkımızda hayırlı olan olsun..

Biri adsense amerikayı arayıp kesin bir bilgi alabilir mi ? Skype dan falan ?

Hocam ne irlandasi adamların umrunda mi artık bu konu kitlense iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri