İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Tanımlı banka hesabını silip başka bir bankayı ekleyip denesek mi ? Deneyen oldu mu ?

adamlar inceleme yapıyor işte daha neyin derdindesiniz , o kadar hesabın incelenmesi uzun sürecek elbet , bi dahaki ödeme dönemine kadar konu kilit bence.

Artık sabır tası çatladı

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4126. cı mesaj yazıldı. Ödeme ile ilgili bir şey var deyip konuya giriyoruz sonuç hüsran, Neyse umudumuzu kaybetmeyelim.

Arkadaş tamda işleri yoluna koyduk adam gibi yaşıcaz derken şu olay moralimi resmen altüst etti. Şimdiye kadar googleye güvenip hiç iş yapmadım ama kendi işimizi kurma gibi bir hayalimiz vardı şimdi oda yalan oldu. Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim.

Bu aralar bu şarkıyı çok dinler oldum remen benim piskolojimi anlatıyor :)

ömrümce gülmedim yanarım inan buna
isterim artık kader gülsün bana
gençliğim geçti yazık ızdıraplar içinde
acaba bir gün acaba bir gün gülecek miyim

https://www.youtube.com/watch?v=G5oZEQLLThM

Evet arkadaslar ben marmarise,cesmeye dogru yola cikiyorum,Benimle gelmek isteyen gelebilir.Bunun intikami aci olacak.Orda Irlandali avina cikacagim.Yakaladigim irlandalinin agzini burnunu kiracam.:)

Bu kadar insanız bi farkettiremedik bi zorlayamadık googleı bi tam bilgi alamadık. Takmıssınız google forum oradan sallamıyolarsa başka bisey yapalım. Yeter yani bekle bekle nereye kadar. O kadar emek o kadar para peşini bırakırsak bize yazık.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir aylık parayı vermeseler bile çok büyük sıkıntı degil ama korkarım ki adsense bundan sonra her ay inceleme yapar .

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlız bu işten tek öğrendiğimiz şey google'ın ne kadar kurumsallıktan uzak bir şirket olduğu. Henüz ne bir maile net bir cevap verebildiler ne de mantıklı bir açıklama yapabildiler. Gözümüzde o kadar büyüttüğümüz google fısmış.

yanlız bu işten tek öğrendiğimiz şey google'ın ne kadar kurumsallıktan uzak bir şirket olduğu. Henüz ne bir maile net bir cevap verebildiler ne de mantıklı bir açıklama yapabildiler. Gözümüzde o kadar büyüttüğümüz google fısmış.

Ne demesini bekliyorsunuz anlayamıyorum."Şey biz azıcık paranızın üstüne oturduk da" mı desinler :D

Metacafe ve dailymationa yatirim yapmak lazim arkadaslar forumda yapan arkadaslar var

hala başka arkadaşlar şakacılık oynamanın peşindeler. enteresan, tuzu kuru olmak bu olsa gerek.

Hersey denendi yapacak bişey yok başkan bekleyin dedi bekliycez başka yapcak bişey yok bide şu konuyu artık kilitleseler iyi olacak

Hepimiz AYVAyı yedik en kotusude bana oldu benim Adsense kazançlı satın aldığım Adsenseydi .. neyse yapacak bişey yok olan oldu hepimize geçmiş olsun .. bu parayı unuttum kanalarıda unuttum bundan sonra gelecek para benim için surpriz olur

bence incelemeye girdiyse artık %100 ödenmez,herkes gideni unutup önüne baksın,konu tam ağlama duvarına dönmüş .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri