hocam gelen maili translate ile türkçeye tercüme mi ettirdiniz
Hayır hocam onlar translate ile cevirip gonderiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam gelen maili translate ile türkçeye tercüme mi ettirdiniz
Ok hocam iyi bekliyoruzHayır hocam onlar translate ile cevirip gonderiyor.
Hayır hocam onlar translate ile cevirip gonderiyor.
tersine translate et hocam türkçeden ingilizceye belki orjinale yakın bişeyler çıkar![]()
Beyler bence rahat olun. Şu aldığım cevap bile ciddi sorunların olduğunu gösteriyor. Bu mailden banlanma gibi bir mantık cıkarmak imkansız. Anlaşılan olan oldu paramızı alamadık ama bu alamicamiz anlamına gelmiyor. Eğer tekrar yazdığım maile cevap gelirde odememi alırsam herkes ayrı ayrı mail atar bir şekilde alırız paramızı.
gelen mail neydı dostum
ben de mail attım şimdi otomatik cevap geldi bir daha attım cevap falan gelmedi bekliyorum. birde [email protected] a şansımı denedim oyle bir mail var mı yok mu bilmiyorum ama umut fakirin ekmeği
Hocam genelde tam 24 saatte cevap donuyorlar.
Aslın'Da google'a ses duyurmak ıcın buyuk bır anket veya ımza toplasak ıse yarar dunyanın dort bır yanın'dan odemesını alamayan ınsanlar var onlarda katılsa kesınlıkle google kayıtsız kalamaz bu duruma .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.