oda dogru hocam ama bır sekılde ses cıkarmak lazım boyle beklersek adam paramızı ıc eder kımseyede bırsey demez
Ses çıkarmaktan ziyade biraz daha beklemek lazım bence elbette bir neticeye varacaktır. Ya herkesi banlayacaklar ya da teker teker işleme sokmaya başlayacaklar. Durum sadece türkiyeye ya da spama özgü değil anladığım kadarıyla. Google forumlarında da felaket çanlarını çalanlar olmuş yok google insanların parasına çöktü google a güven bitti bu olay cnn ve bbcden öğrenilecek gibisinden şeyler yazanlar olmuş. Paniğe kapılıp bu durumu etrafa yaymak ve partnerlere aşırı şekilde yüklenmek eğer ki bu durum rutin bir durum ise spam bitirme noktasına getirilebilir.
Quiz gibi partnerleri de patlatmamak adına sakin olunup mümkünse bi 15-20 günlük ara vermelerini tavsiye ederim ben yapabilecek arkadaşlara. İyi ya da kötü bir sonuç çıkacaktır bu olaylarda haziran 15 güncellemesiyle alakalı büyük ihtimalle ya temizlik ya da sistem bug'ı öğreneceğiz ben spamı bıraktım içeride de çok az bi param kaldı ama Allah herkese peygamber sabrı versin. İnşallah çıkacak sonuç olumlu olur.
Son düzenleme: