İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
:D oda dogru hocam ama bır sekılde ses cıkarmak lazım boyle beklersek adam paramızı ıc eder kımseyede bırsey demez

Ses çıkarmaktan ziyade biraz daha beklemek lazım bence elbette bir neticeye varacaktır. Ya herkesi banlayacaklar ya da teker teker işleme sokmaya başlayacaklar. Durum sadece türkiyeye ya da spama özgü değil anladığım kadarıyla. Google forumlarında da felaket çanlarını çalanlar olmuş yok google insanların parasına çöktü google a güven bitti bu olay cnn ve bbcden öğrenilecek gibisinden şeyler yazanlar olmuş. Paniğe kapılıp bu durumu etrafa yaymak ve partnerlere aşırı şekilde yüklenmek eğer ki bu durum rutin bir durum ise spam bitirme noktasına getirilebilir.

Quiz gibi partnerleri de patlatmamak adına sakin olunup mümkünse bi 15-20 günlük ara vermelerini tavsiye ederim ben yapabilecek arkadaşlara. İyi ya da kötü bir sonuç çıkacaktır bu olaylarda haziran 15 güncellemesiyle alakalı büyük ihtimalle ya temizlik ya da sistem bug'ı öğreneceğiz ben spamı bıraktım içeride de çok az bi param kaldı ama Allah herkese peygamber sabrı versin. İnşallah çıkacak sonuç olumlu olur.

Son düzenleme:
biz geçen sene banlandık, ilk toplu banlananlardanız, bunun olacağı belliydi zaten.

Yeni açtığınız adsenselerde ödeme konusunda hiç gecikme yaşadınız mı?Yeni adsense açsam bile gelecek ay yine ödeme alamazsam diye düşünüyorum.

ark. daha yeni adsenseye kanal bağladım baya değişmiş kanal bağlama . inş paralarda işleme girerde kazanmaya devam ederiz.

Kanalları partnere taşırsak adsense ban söz konusu mu ? Ödeneceği varsa da içerideki paradan olmayalım.

Son düzenleme:
Kanal taşıyınca sıkıntı olmaz hocam, kanalları taşımadan adsense banlanırsa tüm kanallar çöp olur.

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] ödeme gecikmelerinde kanal taşıyanların hepsi banlandı diye bir cümle kurmuştu bu konuda. Var mı öyle bir olay ?

Hocam hesap eski hesap mı yeni hesap mı ?

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Hem ses çıkaralım diyoruz hem kimse görmesin diyoruz :D

2 yıllık adsense ciddi rakamlar çekilmiştir adsenseden ilk defa işleme girmemişti banka değiştim sadce doğrulama geldi bakalım :)

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

yenı adsenseler odeme almıs galıba

yeni adsense değil üstad bank değiştim sadece

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] ödeme gecikmelerinde kanal taşıyanların hepsi banlandı diye bir cümle kurmuştu bu konuda. Var mı öyle bir olay ?

Millet bi tarafından element uyduruyo hocam ne alakası var bugün işleme girdi girdi girmdedi taşırım kazandıran kanalları partnere kazandırmayanlar çöp olsun adsense :mad: Allah belanı versin google Adsenseeeeeeeeee :(

benim özgün bir kanalım bağlı adsense'e, 3.pini istemiştim, onun süresinin bitmesini bekliyorum. bu arada ödeme eşiğini de daha geçmedim. şimdi konuyu okudum, ben de bakayım dedim, ödeme geçmişinde 1-30 haziran işlem yok, 1-3 temmuz işlem yok diyor.

eğer doğru yerden bakıyorsam benim de işleme girmemiş. belli ki birşeyleri değiştiriyorlar, kontrol ediyorlar, benim normal youtube müzikleri dışında herşeyi kendime ait kanalıma bağlı adsense neden banlansın?

sonuçta bende de işleme girmemiş, belli ki bir değişim, bir yavaşlama söz konusu.

Benim yeni adsense 2 aylik .. 23 haziranda pin girdim hala islem yok.. Banka dogrulamayi gecen ay yaptim

Millet bi tarafından element uyduruyo hocam ne alakası var bugün işleme girdi girdi girmdedi taşırım kazandıran kanalları partnere kazandırmayanlar çöp olsun adsense :mad: Allah belanı versin google Adsenseeeeeeeeee :(

15 temmuza kadar taşırsak haziran kazançları quizde mi kesinleşiyodu ?

hocam inanın bilmiyorum hiç partner çalışmadım keşke zamanında başlasaymışım partnere buda bize ders oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri