İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Eğer bu işleme girme sorunsa bence Temmuz ödemelerine bırakırlar.Eğer incelemeyse o zamana kalmaz.

Arkadaşlar geçen sene adsense işleme girmediginde 1 ay sonra banladıysa eğer tek bir sorum olacak bir sonraki ayin kazançları kesinleşmiş miydi.
Eğer kesinleşmediyse ayın 11 inde yatıp yapmayacağını anlarız bu sayede

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene adsensesi işleme girmeyip banlanan varsa bu soruma cevap verebilir mi?

konu kesinlikle kapatılmasın, canı istemeyen girmez okumaz rahat olur. burada olasılıkları stratejileri konuşuyoruz, ona göre yolumuzu çizeceğiz. yöneticilerin de dediği gibi bireysel konuşmaları, tartışmaları özelden yapalım lütfen.

Aynen konu kapanmasın daha ne yapacağıma karar vermedin benim gibi başkaları da vardır. Burda yazılanlara göre kendimize bir yol çiziyoruz

konu kesinlikle kapatılmasın, canı istemeyen girmez okumaz rahat olur. burada olasılıkları stratejileri konuşuyoruz, ona göre yolumuzu çizeceğiz. yöneticilerin de dediği gibi bireysel konuşmaları, tartışmaları özelden yapalım lütfen.

bence de kapatılmasın yoksa çok alakasız konular açılmaya başlayacak. millet içini burda döksün.

Konunu kilitlenmesiyle milletin çalışmasının ne alakası var çalışan çalışıyor zaten.
Bu kapatıldığında birsürü konu açılacak tek konu olması daha iyi.
Gelişme varsa burada tartışıyoruz hiç değilse.

Arkadaşlar sizi anlıyorum burda gerekli gereksiz bazen sinir bozucu mesajlar olabiliyor benimde adsenselerim beklemede.konuyu kaptırsak bu seferde başka konular açılacak sonra bunları şikayet edeceksiniz.başka şekil kurallar getirebiliriz ama sadece önemli gelişme olduğunda en azından konu güncellenirse insanlar boşuna heyacan yapmaz

Dün mail atmıştım adsenseye Cevap Şöyle Oldu;

Merhaba Erdi,

Süreçte yaşadığınız tüm aksaklıklar için özür diliyorum.

Hesabınızı incelenmesi üzere Mühendislik Ekibimize ilettim, ekibimiz hesabınızın teknik problem ile ilgili sorun yaşadığı ve ödemelerinizi bu sebeple alamadığınız bilgisini paylaştılar.

Ekibimiz sorunun kısa sürede çözülmesi için çalışmalarına başladılar, sorun çözüldüğünde sizi bilgilendiriyor olacağım.

Süreçteki tüm aksaklıklar için tüm ekibimiz adına çok özür diliyorum, sorunun kısa sürede çözülebilmesi için Mühendislik Ekibimizin yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtmek isterim. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,
Google AdSense Ekibi

Herkese farklı cevap veriyorlar, napıyor bunlar anlamak mümkün değil.

Merhaba Erdi,

Hesabınızı incelenmesi üzere Mühendislik Ekibimize ilettim, ekibimiz hesabınızın teknik problem ile ilgili sorun yaşadığı ve ödemelerinizi bu sebeple alamadığınız bilgisini paylaştılar.

Ekibimiz sorunun kısa sürede çözülmesi için çalışmalarına başladılar, sorun çözüldüğünde sizi bilgilendiriyor olacağım.

Süreçteki tüm aksaklıklar için tüm ekibimiz adına çok özür diliyorum, sorunun kısa sürede çözülebilmesi için Mühendislik Ekibimizin yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtmek isterim. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,
Google AdSense Ekibi

Siz ne yazmıştınız hocam?

Merhabalar;
02.07.2015 OLMASINA rağmen hala işleme giren bir miktar yok. Bir Sorunmu var neden bu ay böle oldu acaba yardımcı olurmusunuz ? Ödemeyi almamız için napmamız gerek ?

yazmıstım pub kımlıgını yazdım bır de en alta

hocam bunu hangi mail adresine gönderdiniz acaba ben adsensede bize yazın kısmından mail attım ama ne cevap var ne de başka birşey

Merhabalar;
02.07.2015 OLMASINA rağmen hala işleme giren bir miktar yok. Bir Sorunmu var neden bu ay böle oldu acaba yardımcı olurmusunuz ? Ödemeyi almamız için napmamız gerek ?

yazmıstım pub kımlıgını yazdım bır de en alta

Yav tam webmoneyi açtım cüzdanları oluşturdum taşıyacağım kanalları ayarladım ve şimdi STOP. :)

Merhaba Erdi,

Saygılarımla,
Google AdSense Ekibi
Hocam nereye mail attınız bizde atalım tam umutlarımız bitirken iyi geldi bu

anlayın artık koskoca uzman diğer ay alırsınız demiş yani bu ay kesinleşince 21- 24 paralar yatırılıcak belki supriz olur fazladan kazanç alırsınız

Bence gelecek ay 2 ayı birden ödeyecekler arkadaşlar. Umut demişti dersiniz.

Merhaba Erdi,

Saygılarımla,
Google AdSense Ekibi

hocam hangi adrese mail attınız ve screenshot koyma şansınız var mı?

Merhaba Erdi,

Saygılarımla,
Google AdSense Ekibi

hocam resim atma şansınız varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri