İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Telisiz olan bütün kanallari ayin 1 nde tasidim,Adsnsede cöpler kaldi:)

arkadaşlar az önce webmoney yetkilisi arkadaşla konuştum kendisi geçtiğimiz 27 haziran da çok ağır bir yönetmeliğin çıktığını söyledi. Yönetmeliğe göre vergisi ödenmeyen hiçbir para ülkeye giremeyecekmiş. resmi gazeteden şu linkten baktım ama bişey bulamadım. Sizce böyle birşey olabilir mi?

arkadaşlar az önce webmoney yetkilisi arkadaşla konuştum kendisi geçtiğimiz 27 haziran da çok ağır bir yönetmeliğin çıktığını söyledi. Yönetmeliğe göre vergisi ödenmeyen hiçbir para ülkeye giremeyecekmiş. resmi gazeteden şu linkten baktım ama bişey bulamadım. Sizce böyle birşey olabilir mi?

git o webmoney yetkilisine söyle gelirvergisi kanununun 18. maddesine göre ben vergiden muafım de. benim paramın bir vergisi olmadıgına göre girebilir de :) bide söyle bilip bilmeden boş boş konuşmasın :)

madem yasa çıkmış, kaynağını da sunsun o çok bilmiş wm yetkilisi.

git o webmoney yetkilisine söyle gelirvergisi kanununun 18. maddesine göre ben vergiden muafım de. benim paramın bir vergisi olmadıgına göre girebilir de :) bide söyle bilip bilmeden boş boş konuşmasın :)

madem yasa çıkmış, kaynağını da sunsun o çok bilmiş wm yetkilisi.

Bunlar gece yatmıyomu aceba

Fason haber mode on
taam yaw yeter vurmayın :D :D

tamam gençler bana saldırmayın webmoney yetkilisi buraya yazacakmış :D ona saldırırsınız artık.

yazıyor şu an artık ona da giydirirsiniz . önünüze gelene saldırıyosunuz ne de olsa.

Pardon arkadaşım senin de bu forumda laf sokan şahsiyetlerden olduğunu algılayamadım benim hatam. Ben kimseye hiçbir konuda saldırmadım bu forumda ya da saygısız bir yorumda bulunmadım. Bence sende insanları tanımadan etmeden böyle önyargılı olma. Esprisine yapmış olmasak senden önce buraya gelip açıklama yapacak arkadaşa bana karşı cevap hakkı doğar.

Herkes duydugu bildiği şeyleri paylaşıyor tabi ki. Konu ciddi bir konu olabilir ama bu insanların kücük de olsa espri yapamayacağı anlamına gelmiyor. ;)

yani hocam sonuç ? bu yüzdenmi girmedi işleme hesaplar bunumu demek istiyorsunuz anlayamadımda ben ?

Bizden sadece bir kanun çıkıp çıkmadığı ile ilgili kaynak istenmiş durumda ve biraz da sert bir tavır ile. Biz de hiç bir konuya yorum katmadan bir kanunun olduğunu kaynağı ile belirttik. Amacımız sadece bilgilendirmektir. Sizlere iyi kazançlar ve başarılı bir yıl geçirmenizi dileriz.

Teşekkürler.

1. maddenin cevabı şu şekilde
" 6493 sayılı Kanun 27.06.2013 tarihinde 28690 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak
yürürlüğe girmiştir. "

Konu içerisinde 27.06.2015 diye de arattığınızda biraz sonuçlar çıkıyor. 2 yıllık bir dilimde bir değişim var gibi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri