İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadaşlar durumu en iyi açıklayacak olan burda gizza network ve iwocan.Onlardan bile ses çıkmıyor.Network sahibi olarak en iyi bilgiyi alabilecek arkadaşlar bunlar.Lütfen serin kanlı olun, Tamamen özgün değilseniz bana kalırsa spamdan gelecek paraya bir şey bağlamayın, ekonominizi ona göre ayarlayın.Full özgün olsanız ve ban yeseniz anlarım o zaman şansınız olabilir fakat spamda kime ne diye başvura yapıcaksın, içerik senin değil ki.

Mobil olarak gönderildi.

Beyler kimimize inceleme var diye mail atıyorlar kimimize bir sorun var diye.

Ya sallama cevaplar veriyorlar ya da gerçekten incelemedeyiz ve sorun var diyenlerin incelemesi bitti ödemeleri yapılacak, hepsinin bitmesi bekleniyor.

@gkhnksgl hocam ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Hocam ekran görüntüsüne ihtiyaç yok bence, şöyle tarif edeyim arkadaşın bahsettiği kısım adsense bağlı olan kanal spamdan yada telifden kapanınca adsense zarar vermemesi için google+ dan gmail silerken soruyor " kanalı silerseniz bekleyen ödemeleride alamazsınız" orayı işaretleyip gmail,google+ ve youtube kanalı tamamen siliniyor.

Mobil olarak gönderildi.

konu sakinleşmiş artık pek ümit kalmamış gibi kararsız kaldım kanalları partner taşısam mı ne yapsam

ben bekliyorum 25 ine kadr bekliycemde

5 kanal ünlem geç yaptım videolar izleniyor adsense bağlamadım engel yemişler partnerde sokamıyorum şimdi adsense bağlasam zaten riskli tekrar kanal bağlarsak para almam riski var ortada kaldım para ödenmesede adsenseler dursa bare

5 kanal ünlem geç yaptım videolar izleniyor adsense bağlamadım engel yemişler partnerde sokamıyorum şimdi adsense bağlasam zaten riskli tekrar kanal bağlarsak para almam riski var ortada kaldım para ödenmesede adsenseler dursa bare

bu ay yatıcak merak etme hocam ilk defa bu konuda yorum yapıyorum bak çogunlugu alıcak :)

Yt profesörleri her zamanki gibi yazıp çiziyor.
Bizim elimizden beklemekten başka birşey gelmiyor bekliyoruz.
Bu ay parasını almış gelip ben Yt prof'u oldum diye geçiniyorlar.
Çok araştırmacıymış tek videoyla para alıyormuş felan.
:D

Bende bu işi Mart 2013'ten itibaren yapıyorum başıma gelmeyen olay kalmadı forumda başına benim adsense ile ilgili olan problemlerimden olanlar bile yok.
Hala prof olduğunu iddia edenler var ne desek boş.
Paranızı aldıysanız gelip millete siz iş bilmiyorsunuz minvalinde yorum yazmayın.
Sen prof'sun biz çaylağız oke.

Hem inceliyorlar hem de güncellemelerden dolayı sorunlar var sanırım.

güvenmeden ziyade isim verseniz bizde adsensele olan pozisyonunu ilişkisini görsek rahat bir nefes alsak

Allahım inşAllah mutluluğumuz kursağımızda kalmaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri