bir gün ben amerikadayken los angelesta ki google ofisine dalıp mark isimli müdürün kapısını kırdım
el pençe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@gkhnksgl hocam ekran görüntüsü atabilir misiniz?
konu sakinleşmiş artık pek ümit kalmamış gibi kararsız kaldım kanalları partner taşısam mı ne yapsam
ben bekliyorum 25 ine kadr bekliycemde
5 kanal ünlem geç yaptım videolar izleniyor adsense bağlamadım engel yemişler partnerde sokamıyorum şimdi adsense bağlasam zaten riskli tekrar kanal bağlarsak para almam riski var ortada kaldım para ödenmesede adsenseler dursa bare
paralarımız ödenecek arkadaşlar merak etmeyin sevindirici haber geldi.Sağolsun çok ilgilendi bizim için bilgi aldı ulaştığım kişi.
Screenshot by Lightshot
paralarımız ödenecek arkadaşlar merak etmeyin sevindirici haber geldi.Sağolsun çok ilgilendi bizim için bilgi aldı ulaştığım kişi.
Screenshot by Lightshot
Kaynağın doğruluğuna kesin olarak inanıyormusunuz?
Screenshot by Lightshot
Konuştuğunuz kişi kim hocam? Güveniyor musunuz bu kişiye?
evet hocam ulaştığım kişi kesinlikle adsense ile bağlantısı olan birisi bizim için aradı konuştu bilgi aldı.
kim ki bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.