İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
adsense ödemeyince daha çok hırs yaptım yardırıyorum :D tavsiye edilir gelirse gelir zaten yolunuza bakın ;)

Arkadaşlar adsenselerinize kanal baglıyormusunuz :D ben sıkıntı olur dıye odeme yapılana kadar beklıcem fakat baya bı dususe gectım sızler napıyorsunuz baglıyormusunuz hesap ?

umarım bu ayda ödemeler aksamaz, ikisini birlikte bu ay yaparlar. bir de komple öteki aya kalıyomuş. :D

Arkadaşlar adsenselerinize kanal baglıyormusunuz :D ben sıkıntı olur dıye odeme yapılana kadar beklıcem fakat baya bı dususe gectım sızler napıyorsunuz baglıyormusunuz hesap ?

Adsense ye kanal bağlamıyorum kanal da çıkarmıyorum. Full Quiz devam ediyorum. Eyer adsense sıkıntı giderse adsenseye devam tabiki. Adsense ödeme yapmaz banlanma olur diye quize arada mutlaka kanal eklemek lazım :)

Moraleri bozmak istemiyordum daha önce ben Adsensenin ödeme yapma ihtimaleri yüzde 10 diyordum cagatayın ceyonun mailerinden sonra artık ödeme ihtimaleri bana göre %50 oldu ..

ve bugun MN ninde PayPal'a problemini halletmesi ve ödemeleri yapması beni Pozitif düşünmeye itti

Bu haberden sonra gideyim de bir kaç yere daha borçlanıyım bari :cool:

[MENTION=19303]kusursus[/MENTION] 'la [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] a ben verdim adamın adresini maxad.co Türkiye adsense tek yetkili partneri Özgür Adsense optimizasyonlarını ona yaptırabilirsiniz. O öyle diyorsa doğrudur rahat olun. Yalnız şimdi sadece Hepinizin Ödemelerinden % 5 alacağız :D :D :D

Merhaba,

Son Google AdSense ödeme döneminde çok sıkça dile getirilen ve şikayet edilen konulardan biriyle alakalı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak isteriz.

Genel şikayet konuları:
- AdSense ödemem gelmedi,
- Adsense hesabımda para yattı görünüyor ama hesapta para yok,

Yukarıdaki gibi söylemler ve şikayetler tarafımıza çokça gelmeye başladığı için Google AdSense partner ekibimizle konuyu görüştük. Özellikle Türkiye ile alakalı bir sorun oluştuğunu, bu problemden kaynaklı ödemelerde sıkıntı çıktığını öğrendik.

Gerekli çalışmaların yapıldığı, bu durumu yaşayan AdSense kullanıcılarının bir şey yapmadan beklemesi gerektiği, önümüzdeki günlerde problemin çözülüp ödemelerin yapılacağı siz değerli yayıncılarımıza bildirmek isteriz.

sayın hocam bu bilginin paylaşıldığı konunun ekran görüntüsü yada bağlantı şeklinde paylaşman daha sağlıklı olmazmıydı? mail olsabile ekran görüntüsü kafi olurdu bu sebepten dolayı insanlar partnere taşımadan bekleyecek ve herkesde biliyorki ödeme işleme girmediyse bireyselde olsa topluda olsa neticesinde ban olma ihtimalini herzaman %99 olarak göz önünde bulundurup tedbir almak gerekir ve zarar en aza indirilmiş olur faka görüyorumki insanlar banlansın ve reklam gösteriminin olduğu kanal sayısı en aza inmiş olur düşüncesi var. ayrıca bir ülke olarak googleye çok para kazandırıyoruz düşüncesi tamamen yanlış goolenin reklamlardan aldığı parayı dağıtırken biz bu paranın abd avrupa israil vs ülkelerin alacağı paradan pay alıyoruz yani kimseye birşey kazandırdığımız yok kazanılan paradan pay alıyoruz. bu işi yapan kişi sayısı nekadar azolursa paylaşılacak para okadar çok olur düşüncesiyle birbirlerinin kanallarını kapatmaya çalışan varken bu şekilde paylaşılan bilgiye insan nekadar güvenir?

sayın hocam bu bilginin paylaşıldığı konunun ekran görüntüsü yada bağlantı şeklinde paylaşman daha sağlıklı olmazmıydı? mail olsabile ekran görüntüsü kafi olurdu bu sebepten dolayı insanlar partnere taşımadan bekleyecek ve herkesde biliyorki ödeme işleme girmediyse bireyselde olsa topluda olsa neticesinde ban olma ihtimalini herzaman %99 olarak göz önünde bulundurup tedbir almak gerekir ve zarar en aza indirilmiş olur faka görüyorumki insanlar banlansın ve reklam gösteriminin olduğu kanal sayısı en aza inmiş olur düşüncesi var. ayrıca bir ülke olarak googleye çok para kazandırıyoruz düşüncesi tamamen yanlış goolenin reklamlardan aldığı parayı dağıtırken biz bu paranın abd avrupa israil vs ülkelerin alacağı paradan pay alıyoruz yani kimseye birşey kazandırdığımız yok kazanılan paradan pay alıyoruz. bu işi yapan kişi sayısı nekadar azolursa paylaşılacak para okadar çok olur düşüncesiyle birbirlerinin kanallarını kapatmaya çalışan varken bu şekilde paylaşılan bilgiye insan nekadar güvenir?

yazım stili google a benziyor varsa SS yada link daha makbule geçer evet.

aynı sitili bende yazarım herhangi birkonunun sitiline uyarlanabilir bu zor bişey değil.

evet gayet kolay ancak bu kadar kişi burada sıkıntılarını paylaşırken,eğlence amaçlı böyle özene bezene bir içerik hazırlayacak birisi umarım bu foruma hiç üye bile olmamıştır.

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] nickli arkadaşı tanıyorum kimsenin umutlarıyla oynayacak karekter de biri değil. adam kafasından uydurup yazmıyor herhalde.

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] nickli arkadaşı tanıyorum kimsenin umutlarıyla oynayacak karekter de biri değil. adam kafasından uydurup yazmıyor herhalde.

ön yargılı bir içerik kullanarak yazmadık fakat kanıtlayaıcı birşekilde paylaşılan bir bilgi kimsenin kafasında soru işareti bırakmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri