İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
932incip5534178.jpg

DAHA GECE ÇIKMADAN KONTROL ETMİŞTİM :D niye büyük yazyorm bilmem ama şuanda baktım tam girdiğimden şansımada bi iki dk önces işleme girmiş :D HERKESE HAYIRLI OLSUN işleme girmeler başladı demektir bu diğer adsensemde umarım sabaha kadar girmiş olur :D SONUNDA

Geçen konuda da 5 kere işlemde yazdı 400 kişi hakaret etti umarım bu durumda öyle olur herkesein adsensesi işleme girer.

troll üstüne troll yağıyor konuya nerde bu modlar

modlar uyuyor heralde. ortalık trol doldu . bu trollerin arkadasındaki karanlık güçler de aydınlatılsın. gerçi halkımız cayır cayır temizlik yapıp ip değiştirmenin envai çeşit yolunu biliyor. yakalamak da bayağı zor

İşlemde yazıpta ekran görüntüsü koymayan direk sınırsız banlansın lütfen.

Okullar tatile girdi buralar liseli kaynayacak diyorduk ama son 1 haftadır Trol seviyesi ortaokul düzeyinde, Forum ne günlere kaldı cidden yazık.
Bir mod'da gelip anında ban atmazki.
Reportluyorum banlansın Trol'ler.

troll falan yok beyler suanda baktim ilk gordum kontrol eddim bisy yoktu simdi cikip tekrar baktim ayni adsense islemde gözüküyor bilmiyorum ama diger adsenselerim niye islem yok hala 1 adsense islemde diger 2 si hayla ayni acaba girmeyenlerde bi sikinti falan mi cikar girmeyenlerde daha cok kazanc alcaktim yoksa araliklarla falan mi giriyor bilen eden varmi

troll falan yok beyler suanda baktim ilk gordum kontrol eddim bisy yoktu simdi cikip tekrar baktim ayni adsense islemde gözüküyor bilmiyorum ama diger adsenselerim niye islem yok hala 1 adsense islemde diger 2 si hayla ayni acaba girmeyenlerde bi sikinti falan mi cikar girmeyenlerde daha cok kazanc alcaktim yoksa araliklarla falan mi giriyor bilen eden varmi

trol olmadığını ispatlamak için bir tek resim koyman gerekiyor. tabi öğe denetle ile resim de koyması ne kadar kolay. resim istemek bile kesin çözüm değil.

yazanların hepsi girip işlemde yazıp çıkıyor hayır madem multin var aptal adam neden belli ediyosun bu kadarmı aptalsın :D
multiler çıkıyor yavaş yavaş :D :D :D

resim atsana birader o zaman girdiyse bizde inanalım

İşlemde yazıp kaps atmayanları reportluyorum.
Banlansın bunlarda bizde kurtulalım.
Gece gece akılları sıra dalga geçiyorlar.
Banlayın bunları sınırsızda birkaç multi'den trol'den kurtulak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri