Doğruysa adama sadaka vermişler resmen.![]()
Sadaka değildir o sövmektirr resmen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anlamadım bişey adsense iyice kafayı yedi yahuDoğruysa adama sadaka vermişler resmen.![]()
yalnız adamdaki geçersiz trafiği kes biz de 3 5 lira kesti diye dert ediyoruzSadaka değildir o sövmektirr resmen![]()
anlamadım bişey adsense iyice kafayı yedi yahu
Sadaka değildir o sövmektirr resmen![]()
anlamadım bişey adsense iyice kafayı yedi yahu
---------- Spam Engelliyici 04:32 ---------- Önceki Mesaj 04:30 ----------
yalnız adamdaki geçersiz trafiği kes biz de 3 5 lira kesti diye dert ediyoruz![]()
aynen hocam 3-5 lira kesti die triplere giren var tanıdığım![]()
adamda skntı yok ama
![]()
bana yetkilinin verdiği cevabı çevirebilirmisiniz hocam
şunu çevirebilirmisiniz arkadaşlar
Looks completely normal to me. The next payment cycle starts Monday. That is a rather suspiciously large increase over your previous balance so you may see that payment held for audit. Not saying it is but if you don't see it in the next ten days, then you'll know why.
bu arada da ödeme zamanının pazartesi başladıgınıda öğrenmiş oldukHocam tam olmasa da anladığım kadarı ile ''bir sonraki ödeme günü Pazartesi günü başlar.Eğer 10 gün içinde ödemeler çoğunlukla gelmez ise bir problem var.Bana göre pek normal birşey değil bu kişinin işleme girmesi bu zamanda'' die biraz google çeviri birazda bildiğimle bu hocam ama daha iyi bilen birileri vardır muhakkak forumda
bu arada da ödeme zamanının pazartesi başladıgınıda öğrenmiş olduk![]()
![]()
![]()
aynen hocam![]()
o zmn bu saatten sonra tetikte olmamız gerekiyor p.tesideyiz şuan bakalım giricekmi işleme
![]()
ben bişiy demedim yetkili abi demiş![]()
![]()
zaten yetkili bir abiye benziyorhahahah
![]()
İnş. yetkilidir ve doğru demiştir hocamYanlış anlamazsanız ekran alıntısı atarmısınız?
direk konu linkini atayım hocam ayıpsın![]()
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/pAdvhXkY4f4;context-place=forum/adsense
evet hocam dün girmiş ama iki ay öncekini almış arkadaş yani bizim geçen 22 sinde alacagımız parayı dün almış. bende ona şaşırdım zatenBu adamın işleme mi girmiş ben mi yanlış görüyorum?
Bu adamın işleme mi girmiş ben mi yanlış görüyorum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.