İşleniyor Takılıyor Şuan

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Para kazanma açamayacağız böyle giderse daha, düzenleme devam ediyor, sorun devam ediyor

düzenle ye bas para kazanmayı aç, tek tek aç Ben öyle yaptım,

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

. @fatihbaz ,
@Alex ,
Birde bu işleniyor hatasına takılmaması için 30 ar 30ar açıyorum ben para kazanmaları

yani gördügünüz 1. sayfayı açın, güncellensin sonra 2. sayfa.

toplam 2 sayfadaki videoları hepsini seç deyip açmaya çalışınca beynini yiyiyor :'(

Son düzenleme:
Tek tek sayfaları açınca sorunsuz açılıyor beyler yola devam denedim

Edit: sayfa sayfa yaparken de yakıldı 1 kanalım :)

Para kazanma açmıcaz mecbur, zira bu takılan kanallar sonradan düzelicekmi meçhul.

Son düzenleme:
Tek tek sayfaları açınca sorunsuz açılıyor beyler yola devam denedim

Edit: sayfa sayfa yaparken de yakıldı 1 kanalım :)

Para kazanma açmıcaz mecbur, zira bu takılan kanallar sonradan düzelicekmi meçhul.

daha öncede bu tip sorunlar olmuştu 3 4 güne düzelmişti, kendiliğinden düzelir sonsuza kadar o yuvarlağı döndürtmez herhalde youtube :D

Dün aynı sorun oldu ama en fazla 20 dk felan sürdü herhalde yeni güncelleme geldi ve tam işleme girmedi büyük ihtimal 2015 in ilk ayında o soru işaretlerinde kalan inceleme bittikten sonra Ünleme dönüşecek vea işlenıyordan hıc cıkmıcak gibi bi sezgi var içimde

Dün aynı sorun oldu ama en fazla 20 dk felan sürdü herhalde yeni güncelleme geldi ve tam işleme girmedi büyük ihtimal 2015 in ilk ayında o soru işaretlerinde kalan inceleme bittikten sonra Ünleme dönüşecek vea işlenıyordan hıc cıkmıcak gibi bi sezgi var içimde

Ömür boyu işleniyor kalırsa sileriz kanalları nabalım ben o yüzden para kazanma açmıyorum düzelene kadar.

Düzelince yazın konuya bilelim beyler.

bende de 3 gün oldu sildim videoyu tekrar yükledim hemen geçti

bu sorunla şuanda cebelleşip duruyorum,

2 tane videoyu 2 part şeklinde toplamda 4 video olarak yükledim, toplu para kazamayı açtım yarım saattir işlem devam ediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri