işleniyor

• Kullanıcı Quasar^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
görüntü geçiyoruz mutlu sanıyorlar :D
ses lazım :D

son 1-2 gündür banada çok yavaş işleniyormuş gibi geliyor . Düzelir yakında

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] o çizgifilmi atan senmisin abi yoksa :D

İşleniyorda kalma sorunu videonun ne kadar sıkıştırılıp yüklenmesi ile alakalı. Video sıkıştırılıp yüklenirse geç işlenir.
Video sıkıştırılmadan yüklenirse(Boyutu 10-12 kat fazla oluyor.) işlenmesi o kadar kısa sürüyor hocam.

sunucudan videoyu yüklüyorum %40 yükleniyor yazıyor , videolar kısmında %94 işleniyor diyor yok böyle bir saçmalık 2 saatten beri bir videoyu bekliyorum :mad::mad::mad::mad:

Genel sorun arkadaşlar.. Bir süre sonra düzelir. Olmuyorsa fazla zorlamayın, dün aynı videoyu tek videoyu 2 şer saat bekledim, bugünde biraz geç gibi oldu ama attıklarımın hepsi işlendi.

İşleniyorda inanılmaz bir yavaşlık var. Hala devam ediyor mu ? Acaba

1-2 gündür aynı sorun devam ediyor..

Geç işlenme sorunu hadi neyse dedik işlenme bitti bu defada yayınladıgım videolarda küçük resimler çıkmıyor. Oynatıcıdan başka resim alıp atıyorum yine olmuyor. Youtube sapıtıyor iyice.

anlaşılan geceleri sistemlerini elden geçiriyorlar. sistemi tamamen kapatamayacalarına göre işlemci gücünün çok az bir miktarını kullanıma açıp parsel parsel bakım yapıyorlar benim tezim bu. uykumuz geldi bari yatalım. sabaha karşı düzelir ancak bu.

anlaşılan geceleri sistemlerini elden geçiriyorlar. sistemi tamamen kapatamayacalarına göre işlemci gücünün çok az bir miktarını kullanıma açıp parsel parsel bakım yapıyorlar benim tezim bu. uykumuz geldi bari yatalım. sabaha karşı düzelir ancak bu.

Pek hayra alamet değil sanki, spamcılara karşı alınan önlem ve yeni algoritma denemesini yapıyolar bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri