İşler çok kötü.

Moonlife

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 8 ay önce evlendim. Rabbim herkese nasip etsin
Ben Adanada yaşıyorum babamin bakkali var orada beraber çalışıyoruz ama pandeminde dolayindan işler cok kötü hazir parayida yedik şuan borca almaya başladık ürünleri. Gelir gideri karşılamıyor. youtubeden de kazanamiyorum ne iş yapanilirim bakkalimizn vergi levhasida mevcut basit usulda. Güzel fikirlerinizi bekliyorim.
İşler cok bozuk birde evlenince borc isine girdik batakliga doğru gidiyorum malasef. Rabbim haram lokma yedirmesin alin teriyle kazanmaya çalışınca baya bir sıkıntıdayim .

Hocam ALLAH yardımcınız olsun. İlk başta e-devletten kira yardımına baş vurun. Daha sonra gene gelir kaybına başvurun. Birader ile beraber işlettimiz marketimiz var bizim de. Gerçekten çok sancılı bir dönem.

Benim babamın da bakkalı var. Bizde şükür çok bi düşüş olmadı.

Bakkalınızda organik ürünler varsa oları satabilirsin internetten peynir olur zeytin olur yağ olur

Hocam ALLAH yardımcınız olsun. İlk başta e-devletten kira yardımına baş vurun. Daha sonra gene gelir kaybına başvurun. Birader ile beraber işlettimiz marketimiz var bizim de. Gerçekten çok sancılı bir dönem.

Cok sagolun hocam benim bakkalin cevresinde 3 tane kahvehane var ve 3 de sigrasini vs benden alir nerdeyse 1 senedir kapali kahveler. Dolmuşlarin son duraginda onlarda benden alisveris yapardi yariya düşürdüler Dolmuşlar müşteri olmayinca restoranlarda oturmak yok yani hersey etkiledi bizim bakkali malum maf olduk vergiler faturalar filan işin icinde çıkamıyoruz.
CIRO;
Eskiden : 4000 tlnin altina düşmezdi
Şimdi : 1.500 tl filan

---------- Spam Engelliyici 00:41 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

Benim babamın da bakkalı var. Bizde şükür çok bi düşüş olmadı.

Bakkalınızda organik ürünler varsa oları satabilirsin internetten peynir olur zeytin olur yağ olur

internetten nasil satış yapacağız hocam

her yazana aynısını söylüyorum ama boş bi konu olmadığı için burada da söyleyeyim. icerik.net e kaydolun hesabı onaylatın ufak bi ücreti vardı sanırım, eşinizle beraber oturun her gün 20-30 makale yükleyin siteye farklı farklı kategorilerde. siteyi inceleyin insanlar hangi kategorilerde çalışıyor vs. ardından dilediğiniz kategorilerde özgün yazılar oluşturup satışa koyabilirsiniz. özgün makaleyi nasıl üreticem diye dert etmeyin üretmek istediğiniz içerik ne ise benzer içerikleri araştırın cümle yapılarını kendi cümlelerinizle baştan oluşturun özgünleşmiş olur. olduğu gibi yazmayın kendi cümlelerinizle özgün bi makale ortaya çıkarın. ben kriptolarla alakalı yazarken 2-3 makale ile 50-60 lira almıştım sanırım iş yapıyor mu diye denemiştim başarılıydı.

Cok sagolun hocam benim bakkalin cevresinde 3 tane kahvehane var ve 3 de sigrasini vs benden alir nerdeyse 1 senedir kapali kahveler. Dolmuşlarin son duraginda onlarda benden alisveris yapardi yariya düşürdüler Dolmuşlar müşteri olmayinca restoranlarda oturmak yok yani hersey etkiledi bizim bakkali malum maf olduk vergiler faturalar filan işin icinde çıkamıyoruz.
CIRO;
Eskiden : 4000 tlnin altina düşmezdi
Şimdi : 1.500 tl filan

---------- Spam Engelliyici 00:41 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

internetten nasil satış yapacağız hocam

Ciro günlük 1500 Tl mi? eskiden 4000 şimdi 1500 bi bakkala göre rakam çok iyi bence sen şükretmelisin, bi tanıdığımın cafe si var avm de aylık 7500 $ dolar aylık kirası var ve cafe 3 aydır kapalı sinek avlıyor ve bu adamın kontratı var kirasını ödemek zorunda.

Gerçekten hocam 1500 bakkal için giderleri karşılamıyor mu?

Ciro günlük 1500 Tl mi? eskiden 4000 şimdi 1500 bi bakkala göre rakam çok iyi bence sen şükretmelisin, bi tanıdığımın cafe si var avm de aylık 7500 $ dolar aylık kirası var ve cafe 3 aydır kapalı sinek avlıyor ve bu adamın kontratı var kirasını ödemek zorunda.

Onlara da yazık ediyolar ya 80bin vaka varken açık olan cafeler 10bin vaka varken neden kapalı olur anlamıyorum.

her yazana aynısını söylüyorum ama boş bi konu olmadığı için burada da söyleyeyim. icerik.net e kaydolun hesabı onaylatın ufak bi ücreti vardı sanırım, eşinizle beraber oturun her gün 20-30 makale yükleyin siteye farklı farklı kategorilerde. siteyi inceleyin insanlar hangi kategorilerde çalışıyor vs. ardından dilediğiniz kategorilerde özgün yazılar oluşturup satışa koyabilirsiniz. özgün makaleyi nasıl üreticem diye dert etmeyin üretmek istediğiniz içerik ne ise benzer içerikleri araştırın cümle yapılarını kendi cümlelerinizle baştan oluşturun özgünleşmiş olur. olduğu gibi yazmayın kendi cümlelerinizle özgün bi makale ortaya çıkarın. ben kriptolarla alakalı yazarken 2-3 makale ile 50-60 lira almıştım sanırım iş yapıyor mu diye denemiştim başarılıydı.

Teşekkürler hocam arastiracam cok sagolasin

---------- Spam Engelliyici 10:23 ---------- Önceki Mesaj 10:22 ----------

Hocam cironun %90 nu sigara olunca pek kar kalmiyor mesala bir sigaradan 30 ile 40 kuruş kar kalıyor

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Gerçekten hocam 1500 bakkal için giderleri karşılamıyor mu?

Onlara da yazık ediyolar ya 80bin vaka varken açık olan cafeler 10bin vaka varken neden kapalı olur anlamıyorum.

Hocam agurlik sigara olunca malasef karşılamıyor sigaranın kari %3 yani sigara başı 30 kuruş filan kaliyir

Bakkalda ekmek satabiliyor musunuz ? Ekmek başı 25-50 kuruş kar elde edebilirsiniz.

Teşekkürler hocam arastiracam cok sagolasin

---------- Spam Engelliyici 10:23 ---------- Önceki Mesaj 10:22 ----------

Hocam cironun %90 nu sigara olunca pek kar kalmiyor mesala bir sigaradan 30 ile 40 kuruş kar kalıyor

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Hocam agurlik sigara olunca malasef karşılamıyor sigaranın kari %3 yani sigara başı 30 kuruş filan kaliyir

Hepsiburada trendyol n11 e mağaza açabilirsin zaten şirketin var evrakları gönderirsin onaylarlar.

Ayrıca bizim bakkalın cirosu şuan günlük 700 800 TL civarı çok şükür idare ediyor.

1500 iyi rakam. Sigara olarak yarı yarıya olması lazım yüzde 90 sigara çok fazlaa. Çevrede hiç mi ekmek satmıyorsunuz hocam. Ekmek kriz mriz ne olursa olsun her türlü sabit satılan bir şey kar marjı da çok iyi.

---------- Spam Engelliyici 11:49 ---------- Önceki Mesaj 11:48 ----------

Bakkalda ekmek satabiliyor musunuz ? Ekmek başı 25-50 kuruş kar elde edebilirsiniz.

Ekmeğin kazancı 40 kuruş ekmek başı. 100 tane ekmek satsa günlük 1200 lira yapar aylık sadece ekmek.

Arkadaşlar seç market bayiliği alma hakkında düşüncelerinizi de paylaşabilir misiniz?

Hocam pandemiden önce 70 ile 80 arasi ekmek satiyordum şu 1 aydir filab 40 ile 50 arasi satıyorum.
Millet artik belediye ekmeginden aliyor daha uygun olduğu için resmen bir birini eziyorlar belediye kuyrugunda. insanlarda artik para kalmadi mecbur belediyeden aliyorlar

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:39 ----------

Hepsiburada trendyol n11 e mağaza açabilirsin zaten şirketin var evrakları gönderirsin onaylarlar.

Ayrıca bizim bakkalın cirosu şuan günlük 700 800 TL civarı çok şükür idare ediyor.

1500 iyi rakam. Sigara olarak yarı yarıya olması lazım yüzde 90 sigara çok fazlaa. Çevrede hiç mi ekmek satmıyorsunuz hocam. Ekmek kriz mriz ne olursa olsun her türlü sabit satılan bir şey kar marjı da çok iyi.

---------- Spam Engelliyici 11:49 ---------- Önceki Mesaj 11:48 ----------

Ekmeğin kazancı 40 kuruş ekmek başı. 100 tane ekmek satsa günlük 1200 lira yapar aylık sadece ekmek.

Hocam çok sigara satiyoruz biz yaa siz malboro ürünü satiyormusunuz pmkatif kullaniyormusunuz

Hocam pandemiden önce 70 ile 80 arasi ekmek satiyordum şu 1 aydir filab 40 ile 50 arasi satıyorum.
Millet artik belediye ekmeginden aliyor daha uygun olduğu için resmen bir birini eziyorlar belediye kuyrugunda. insanlarda artik para kalmadi mecbur belediyeden aliyorlar

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:39 ----------

Hocam çok sigara satiyoruz biz yaa siz malboro ürünü satiyormusunuz pmkatif kullaniyormusunuz

satıyoruz evet. Sigara da kar yok aynen ama yüzde 90 sigara olması kötü ürün çeşitliliğiniz nasıl hocam bu da önemli ya fiyatlar ya da ürünler hitap etmiyor müşteriye yoksa pandemi de olsa millet her şeyden keser boğazından kesmez.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210107-124429.jpg
    Screenshot_20210107-124429.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 38
Hocam Allah yardım etsin,Benim bakkalda yok hiçbirsey de yok kronik böbrek yetmezliği hastalğım var ve 20 marttan beri işsizim devlet 1300tl veriyor evde 2 çocuk var biri 6 aylık ev kira borclar girtlağı aştı herneyse diyeceğim şudur ki Asla pes etmedim.mahvoldum.ben demedim hep çabaladım video düzenlemeyi ögrendim e ticareti ögrendim amazonda insanlara hesap açtım gün geldi izmir meyve sebze halinde hammallık yaptım her gün bir yolunu bulup eve ekmeği götürdüm ve asla pes etmedim sizde etmeyin çünkü sadece parasızlık bence pek önemli değil halinize şükredin.

Bir marketin ne gibi giderleri var hocam daha az ciro ile batmadan market işletilebiliyor. Marketin gideri elektrik faturası ve vergiler olur. Çünkü markete her gelen ürüne kar koyarak satıyoruz. Satılmazsa eğer sadece paranız rafta duruyor, zarara girmiyorsunuz yani. Bence sizin sorununuz market harici kişisel ve aile giderleriniz yüksek olduğundan sorun oluyor olabilir. Benim düşünceme göre. Ama [MENTION=21524]siberkaptan[/MENTION] arkadaşımızın yazdığı gibi inanın bu dünyada sizden çok daha zor durumlarda yaşayan insanlar aileler vardır. Buna emin olabilirsiniz. İnsan başkasının dertlerini, durumunu görmeyince en kötü kendisi zannediyor. Hem para sıkıntısı olup hem sağlık sorunları olan binlerce insan var bu ülkede. En azından içinizi rahat tutun kötüyü düşündükce işleriniz açılmaz sadece başınız ağrır stres yaparsınız. Beni yanlış anlamayın lütfen. Şuan yapabileceğiniz içinizi ferah tutarak yeni şeyler deneyebilirsiniz bilgisayar üzerinden. Umarım sorunlarınızı aşarsınız kusura bakmayın biraz uzun oldu. İçimden gelenleri direk aktarmak istedim

Bir marketin ne gibi giderleri var hocam daha az ciro ile batmadan market işletilebiliyor. Marketin gideri elektrik faturası ve vergiler olur. Çünkü markete her gelen ürüne kar koyarak satıyoruz. Satılmazsa eğer sadece paranız rafta duruyor, zarara girmiyorsunuz yani. Bence sizin sorununuz market harici kişisel ve aile giderleriniz yüksek olduğundan sorun oluyor olabilir. Benim düşünceme göre. Ama @siberkaptan arkadaşımızın yazdığı gibi inanın bu dünyada sizden çok daha zor durumlarda yaşayan insanlar aileler vardır. Buna emin olabilirsiniz. İnsan başkasının dertlerini, durumunu görmeyince en kötü kendisi zannediyor. Hem para sıkıntısı olup hem sağlık sorunları olan binlerce insan var bu ülkede. En azından içinizi rahat tutun kötüyü düşündükce işleriniz açılmaz sadece başınız ağrır stres yaparsınız. Beni yanlış anlamayın lütfen. Şuan yapabileceğiniz içinizi ferah tutarak yeni şeyler deneyebilirsiniz bilgisayar üzerinden. Umarım sorunlarınızı aşarsınız kusura bakmayın biraz uzun oldu. İçimden gelenleri direk aktarmak istedim

Cidden çok fazla saçmalamışsın. Nerde yaşıyorsunuz temel giderlerle bile artık geçinmek zor esnaf adamın ne lüksü olacak, öyle senin anlattığın gibi basitte dönmüyor dükkanda işler. Herkes hastaları düşünsün o zaman birşey yapmaya mücadele etmeye borçları faturaları ödemeye gerek yok.

Bir marketin ne gibi giderleri var hocam daha az ciro ile batmadan market işletilebiliyor. Marketin gideri elektrik faturası ve vergiler olur. Çünkü markete her gelen ürüne kar koyarak satıyoruz. Satılmazsa eğer sadece paranız rafta duruyor, zarara girmiyorsunuz yani. Bence sizin sorununuz market harici kişisel ve aile giderleriniz yüksek olduğundan sorun oluyor olabilir. Benim düşünceme göre. Ama [MENTION=21524]siberkaptan[/MENTION] arkadaşımızın yazdığı gibi inanın bu dünyada sizden çok daha zor durumlarda yaşayan insanlar aileler vardır. Buna emin olabilirsiniz. İnsan başkasının dertlerini, durumunu görmeyince en kötü kendisi zannediyor. Hem para sıkıntısı olup hem sağlık sorunları olan binlerce insan var bu ülkede. En azından içinizi rahat tutun kötüyü düşündükce işleriniz açılmaz sadece başınız ağrır stres yaparsınız. Beni yanlış anlamayın lütfen. Şuan yapabileceğiniz içinizi ferah tutarak yeni şeyler deneyebilirsiniz bilgisayar üzerinden. Umarım sorunlarınızı aşarsınız kusura bakmayın biraz uzun oldu. İçimden gelenleri direk aktarmak istedim

Hocam mesala 2.5 litre pepsi bakkalda 7.5 tlyr satiyorum büyük marketler 6.5 tlye satiyor millet onlara yöneliyor çünkü market cok fazla alıyor daha uyguna aliyor

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 21:39 ----------

Cidden çok fazla saçmalamışsın. Nerde yaşıyorsunuz temel giderlerle bile artık geçinmek zor esnaf adamın ne lüksü olacak, öyle senin anlattığın gibi basitte dönmüyor dükkanda işler. Herkes hastaları düşünsün o zaman birşey yapmaya mücadele etmeye borçları faturaları ödemeye gerek yok.

İnanırsın gece hayatımız sosyal hayatimiz filan hic birsey yok açık hava hapisane gibi düğünün cenazen filan hic birseyin keske devlet biraz vergileri filan azaltsa rahatlicagiz

Kendim market işletiyorum. Bilgim var bir marketin nasıl döndüğünden. Ben hastaları düşünelim yaşamayalım mı demişim? Daha kötü durumda olanlar var en azından o kadar kötü durumda değiliz demek istedim ama siz herşeyi yanlış anlamışsınız. Neyse herkes anlamak istediğini anlar. Şu konuda bari tartışmaya yaratmayalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri