Edit: Web_Scripti hocam yardımcı olmuştur. Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. İyi forumlar, bol kazançlar.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu bir ton mail attım, aradım, bizzat gittim kimse yardımcı olmaz mı? Türkiye'de illa bir işimizi halletmek için tanıdığımız mı olması gerekiyor! Vallahi bende tanıdık yok, sizde varsa bir destek çıkın. İk, muhsabe de çalışan tanıdığınız vardır belki?
Hocam bazı sorularınız çok detay gerektiren sorular. Bunu yönetimden veya yönetime yakın biri olmadıkça cevaplayabileceğini / cevaplamak isteceğini sanmıyorum.
Bu departmanlarda çalışan çoğu kişinin işi başından aşkın bu tarz sorularla uğraşacağını sanmıyorum.
Boş vakti olanlarda bununla mı uğraşacağım diye önem vermez, insanlarımız bu gibi durumlarda vurdum duymaz davranıyor.
Bence yapmanız gereken giyiminize dikkat edin çalışan sayısının fazla olduğu olduğu yerleri ziyaret edin. İlgili kişi ile görüştüğünüzde öğle arasında veya boş bir vaktinizde 5-10 dakikalık zamanınızı bana ayırabilir misiniz, öğrenciyim meslek grupları hakkında bilgi toplamam gerekiyor gibisinden yapıcı bir konuşma şekliyse insanlarla dialog kurun.
hocam ücretli yaptır anca. bende 2 haftadır matbaa sahibi arıyorum kimse yardım etmedi, ücretli deyince 3 4 kişi yazdı şuan aralarından birini seçtim yapıyor. Bedava kimse bişey yapmıyor bu ülkede malesef
Edit: Ücretli yapmak isteyen olursa da ulaşsın lütfen. Makul fiyat verirseniz anlaşırız.
Merhabalar. Pandemiden dolayı yaz stajı uygulamasını soru cevap şekline dönüştürmek zorunda kaldılar.
Şirket hakkında ufak bir bilgi ve 8 sorum bulunmaktadır.
Şirkette çalışan sayısının en az 50 olması isteniyor ama civarı olsa da sorun olmaz.
Soruları cevaplandırması gereken kişinin insan kaynakları yöneticisi, yoksa muhasebeci veya finans yöneticisi olması isteniyor.
Sizden isteyeceğim bilgiler:
- Ad soyad, iletişim numarası
- Kısaca şirket bilgileri
- Faaliyet gösterilen sektör
- Çalışan sayısı
- Sermayesi ve genel bilgileri
Harici sekiz soru detayları:
A) İş gücü planlamanızı neye göre ve nasıl yapıyorsunuz. İş analizi hakkında bilginiz var mıdır? İş analizi uygulamalarından yararlanıyor musunuz?
B) Personelin seçme ve yerleştirme süreci ile ilgili bilgi veriniz.
C) Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi veriniz. Hangi yöntemler kullanılmaktadır.
D) Performans değerlendirme ve ödüllendirme sistemleri hakkında bilgi veriniz. Hangi yöntemler kullanılmaktadır.
E) İş görenlerin kariyer yönetimine ilişkin uygulamalarınız var mıdır? Var ise süreç ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
F) Ücret yönetimi ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Ücretlendirme yönteminiz nedir?
G) Endüstri ilişkileri fonksiyonu hakkında bilgi verebilir misiniz? Anlaşmazlıklar ne şekilde çözüme kavuşturulmaktadır?
H) İş güvenliği ve sağlığı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Şartlara uygun işletme sahibiyle iletime geçebilirsem çok sevinirim.
Sorduğun sorular cevaplanacak cinsten değil, çok kasiyorsun. bunları kimse cevaplamaz ve cevaplamamalarıda gayet doğal. Uzun cvp gerektiren sorular soruyosun, işi gücü kalmadı sana biton cvp yazıcak. ve soru kalıpların emri vaki ve itici , "bilgi veriniz" , "İş analizi hakkında bilginiz var mıdır?" vs.. Yanlış anlama sorularına ben bile irite oldum. Bizzat staj yaptığın yere sorsan hadi neyse dicem, bir tanışıklık ve hizmet vermen nedeniyle soruların münasip görülebilir idi. oda yok. Anket yaparsan eğer cevaplayanlar olur. ve yaptığın anket, karşı tarafın 5 dk den fazla zamanını almamalı.
47 personelli bir fabrikam var. World belgesi olarak Mail at yarın gün içerisinde cevaplarım. Videoyap at gmail
Ücret istemiyorum, www.videoyap.com a üye ol, 1 ağustosa kadar herşey ücretsiz. Bulabilirsen özelliklerden biri içerisine şunu yapabilirmisin öneri verirsen sevinirim. Benimde öneriye ihtiyacım var ��
sen yeterki iste ben şimdi sana tek tek yazıyorum destekten![]()
World belgesi olarak Mail at yarın gün içerisinde cevaplarım. Videoyap at gmail
Ücret istemiyorum, www.videoyap.com a üye ol, 1 ağustosa kadar herşey ücretsiz. Bulabilirsen özelliklerden biri içerisine şunu yapabilirmisin öneri verirsen sevinirim. Benimde öneriye ihtiyacım var ��
Merhaba abi. Mail attım söylediğiniz adrese. Uzun zamandır yt çalışmıyorum ama üye olup bende inceleyeceğim. Başka yt ile alakalı botlara da bakıp en azından onlarda bu var sizde şu yok derim. Elimden geldiğince öneride bulunurum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.