İsraf Adam 6M Aboneye Ulaşmış

youtube bunun gibi ruh hastasi bir herifin kanalina hicbir yaptirim yapmiyor, ama gel gör ki bizim 3-5 kanalimiza hic acimiyor...

Birtek ben mi bu herifin videolarını izlerken eğleniyorum. Tamam wc olayları falan hoş değil ama justin malına yaptığı video ile beni kazanmıştı

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok boş yorumlar yazılmış bu adamın kanalını destekliyorum harika işler emekler veriyor boş boş israfdan bahsetmeyin önce akşam yemeğinizi düzgün dibine kadar bitirin artık bırakmayın

çok boş yorumlar yazılmış bu adamın kanalını destekliyorum harika işler emekler veriyor boş boş israfdan bahsetmeyin önce akşam yemeğinizi düzgün dibine kadar bitirin artık bırakmayın

emeğine lafım yok adamın ama o kadar şeyi israf ediyor daha gelmiş boş yorum yapıyorsunuz diyorsun yazık sana

Benim anlamadığım bu kadar aboneyi nasıl kastı ,bu izleyiciler sorunlu mu ? :D

Bu Kanal SİZDE OLSAYDI EMİNİMKİ BU ADAMDAN DAHA ÇOK KÖTÜ Şeyler yapardınız.

yani sende olsa yapmazdın :D
bizim yapacağımıza eminsin
bizde sende olsa senin yapacağından eminiz tek farkın 6m abone yerine 10 abone yapmadan anında f...g yerdin bizim milletten :)

Günahı ona sizene. O zaman sizde spam yaparak başkasının emeğini çalıyorsunuz cehenneme mi gideceksiniz. Yaa bunu bile dine katan var gerçekten kafalarınız çok boş yemin ederim bu kadar da olmaz ya.

emeğine lafım yok adamın ama o kadar şeyi israf ediyor daha gelmiş boş yorum yapıyorsunuz diyorsun yazık sana

yiyeceği klozete atmanın emeği mi olur.
nasıl bir mezhebe sahipsiniz.

hacı abiler :D sizin yorumları değilde iki üç kıl yorum gördüm onlara çıldırdım çok az böyle ters yorum yazarım bu konuya denk geldi saygı duymamız lazım neler var neleer

---------- Spam Engelliyici 04:09 ---------- Önceki Mesaj 04:08 ----------

Günahı ona sizene. O zaman sizde spam yaparak başkasının emeğini çalıyorsunuz cehenneme mi gideceksiniz. Yaa bunu bile dine katan var gerçekten kafalarınız çok boş yemin ederim bu kadar da olmaz ya.

yerinde bir yorum daha

Bu adamın yaptıklarını hiç ama hiç izlemek istemese de insan zorla izliyor. Ama kesinlikle izlemek istediğim bir video çizgisi yok.

acaba işsizin biri bu adamın videolarında toplam kaç tane yumurta kırdıgını saymışmıdır? :D

Adamın yaptığının günah olup olmaması, kimseyi ilgilendirmiyor, işin günah boyutunda değiliz

örnek vermek gerekirse bir adam içki içerse ayıplarmısınız, ayıplamazsınız o kendi ile yaratıcısı arasında olan bişey
ama yine aynı adam atıyorum birtane bebeğe işkence edip öldürdü
siz bu durumda onu Allaha havale etseniz, Allah adamı şöyle yapsın yada böyle yapsın deseniz sizce bu durumun günah ile bir ilgisi var mı

bu konuda aynen böyle, konu tamamen vicdani mesele
Afrika ve Ortadoğuda gelişmemiş ülkelerde insanlar açlıktan ölüyosa
ve bu adamda para kazanmak için nimetleri tuvalete döküyosa ve bu adamın yaptıklarını eleştiren yadırgayan arkadaşlar var diye konuyu günah sevap konusuna çekip adamı bir nevi haklı göstermek bence yanlış, tabi yinede takdir sizin

Son düzenleme:
Adamın yaptığının günah olup olmaması, kimseyi ilgilendirmiyor, işin günah boyutunda değiliz

örnek vermek gerekirse bir adam içki içerse ayıplarmısınız, ayıplamazsınız o kendi ile yaratıcısı arasında olan bişey
ama yine aynı adam atıyorum birtane bebeğe işkence edip öldürdü
siz bu durumda onu Allaha havale etseniz, Allah adamı şöyle yapsın yada böyle yapsın deseniz sizce bu durumun günah ile bir ilgisi var mı

bu konuda aynen böyle, konu tamamen vicdani mesele
Afrika ve Ortadoğuda gelişmemiş ülkelerde insanlar açlıktan ölüyosa
ve bu adamda para kazanmak için nimetleri tuvalete döküyosa ve bu adamın yaptıklarını eleştiren yadırgayan arkadaşlar var diye konuyu günah sevap konusuna çekip adamı bir nevi haklı göstermek bence yanlış, tabi yinede takdir sizin

Adamın elde ettiği gelirleri bir kısmını afrika ülkerine bağışladığını bilmiyor musun. Hatta geçenlerde ödül aldı. Bunları bilmiyorsun dimi. Çünkü şimdi ben uydurdum.
Şaka bir tarafa hayırlısı hocam, nasıl derseniz kimseye karışamam kim ne düşünürse düşünsün hayırlısı

Bu herif para için her şeyi yapıyor. Kediyi tv ye fırlatıyor. ''Canı yanan sabretsin, canı yakanda yanacağı günü beklesin.'' HZ.MUHAMMED (S.A.V)

https://www.youtube.com/watch?v=RC0Wrd12sno

Gerçekten kediyi attığına inandım demeyin hocam :) Adamı anında paketlerler, Türkiye mi orası kaldı ki Türkiye'de bile Eskişehirli sapık öğrenciye sağlam bir yaptırım uygulandı hayvana işkenceden.

---------- Spam Engelliyici 06:04 ---------- Önceki Mesaj 06:02 ----------

bu adamın %90 akli dengesi bozuk veya bir din'e mensup değil yani(ateist) de olabilir.

Nimete saygısızlık yapması için ateist mi olması gerekiyor nasıl bir zihniyetin ürünüdür bu düşüncen? Adam ruh hastasının teki, türlü türlü hareketler yapıyor sağlam parada kazanıyor, yiyecek içecek nimet gibi tabuları yok ve sonuç olarak karşımıza bu çıkıyor.

---------- Spam Engelliyici 06:07 ---------- Önceki Mesaj 06:04 ----------

Edit: Bazı iğrençliklerini tasvip etmesemde gayet eğlendiğim zamanlar oldu bu adamın videolarını izlerken, özellikle ilk tanıştığımda bu kanalla çok güldüm çünkü başık piyano nasıl çalınırdı bende oturdum izliyorum her şeyden habersiz, hatta dedim çok saçma video daha notaları bilmiyor bu derken çekiç girdi kadraja ve piyanoya vurmaya başladı işte o zaman sağlam bir kahkaha atmıştım.

Videolarini izledim hepsi cok igrenc nimetleri tuvalete atiyor ekmegi alip yerden yere vuruyor bunu zewkle izleyen aklindan suphe etsin

Konuyu görünce kanalı tekrar hatırladım.Insanlar bu videoların neyini izlemeyi seviyor anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri