Gerçekten kediyi attığına inandım demeyin hocam

Adamı anında paketlerler, Türkiye mi orası kaldı ki Türkiye'de bile Eskişehirli sapık öğrenciye sağlam bir yaptırım uygulandı hayvana işkenceden.
---------- Spam Engelliyici 06:04 ---------- Önceki Mesaj 06:02 ----------
Nimete saygısızlık yapması için ateist mi olması gerekiyor nasıl bir zihniyetin ürünüdür bu düşüncen? Adam ruh hastasının teki, türlü türlü hareketler yapıyor sağlam parada kazanıyor, yiyecek içecek nimet gibi tabuları yok ve sonuç olarak karşımıza bu çıkıyor.
---------- Spam Engelliyici 06:07 ---------- Önceki Mesaj 06:04 ----------
Edit: Bazı iğrençliklerini tasvip etmesemde gayet eğlendiğim zamanlar oldu bu adamın videolarını izlerken, özellikle ilk tanıştığımda bu kanalla çok güldüm çünkü başık piyano nasıl çalınırdı bende oturdum izliyorum her şeyden habersiz, hatta dedim çok saçma video daha notaları bilmiyor bu derken çekiç girdi kadraja ve piyanoya vurmaya başladı işte o zaman sağlam bir kahkaha atmıştım.