İsraf Adam 6M Aboneye Ulaşmış

İleri derecede psikopat bu adam :)

Bu arada o kedi değil.Kedi olsa yerinde duramazdı.

Hep merak etmişimdir o evleri kim temizliyor o kırılan duvarları kim düzeltiyor diye :D
Düzenli takip ettiğim kanallardandır :D

video başlıkları ile video uyuşmuyor ama adama birşey olmuyor biz yazsak anında flag yeriz başlık video uyumsuzluğu diye :D

iyide adamın yaptığı yanıltmak değil sadece ironi gibi bir şey yani.

Mesela en komik fail dersin sen bir şeye ama kendi çektiğin normal bi videodur aslında çok salakça bir şeydir ona bir şey demez kimse en fazla eksi atar.

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

açıkcası videolar benim hoşuma gitti. Sadece yemekli bölümler mide bulandırıcı. Son attığı iphone telefon kilidi nasıl açılır videosu iyiydi zaten kat ve kat fazlasını çıkartacaktır şuanda şimdiden telefon parasını çıkarttı zaten.

Ben yapar mıyım böyle bir şey yaparım aslında yemekli bölümler hariç. Hele o balığa yaptığı şeyler rezalet. Ama yemeksiz bölümler iyi bana göre değişik bi video.

atıyorum x adam müslüman veya başka bir dinden dininde ise nimete vurmak ,çarpmak,ezmek günah ve x adamın içinde Allah korkusu varsa sence yapar mı bu tür şeyler? mantığın alıyor mu hocam

Yapar hocam parayı gördümü basbaya yapar. Ruh hastası sapıklığın önüne geçemiyor din. Zira çok fazla çocuk tacizcisi, tecavüzcüsü çıktı bu topraklardan. Hatta daha bu ağustosta çocuk tacizcisi imam tutuklandı daha.

Cehennemden yerini hazırladık.Gidince ora mi bura mi tartismasi olmayacak miss :')))

yt ye ilk başladığımda israf adam diye kanal açıp videoları kopyalamıstım :)

Bunu söylediğine göre sen para için herşeyi yaparsın demekki.

bunun çeyreği yakın kanalım war . gerek duymuyorum ;)

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

yani sende olsa yapmazdın :D
bizim yapacağımıza eminsin
bizde sende olsa senin yapacağından eminiz tek farkın 6m abone yerine 10 abone yapmadan anında f...g yerdin bizim milletten :)

tamam.

iphone kilit açama video'su çok güzel olmuş ilk izlememde direk video odaklandığım için anlamadım ama açıklamayı okuyanlar sonucu başında anlamışlardır

Para için yapıyo diyenlerin kafası mı güzel? Adam her videosunda en az 500TL para harcıyor çoğunda tezgah kırıyor bunlar az para değil milyarlar harcamıştır bu kanal için adam. Para için yapsa bu kadar harcar mı? Büyük ihtimal zengin ve hobi olarak yapıyodu bu işi. Zaten özgünü para için yapıyorsan başarılı olamazsın asla :)

Bu adamın hikayesini bilmeden atıp tutan çok yok günah cehennem vs [emoji1][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamda buna uyan isimler varda durduk yere ban yemeyeyim bu şeref*** için.

Ülkede köpeği köprüden aşağı atıyorlar, aynı ülkenin insanları bir tane şizofrenin videolarını çok ciddiye alıyor. İroni ironi ironi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri