İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamas içi boş bir örgüt hocam. Filistin de ki bir çok sorunun temel kaynağı bu örgüt.

hocam burada gerçekci olmak gerekirse hamas dediğimiz grup güçlü yada zengin bir grup değil bu bir gerçek ama öteki tarafa baktığımızda da israil zengin ve silahlı bir ülke hamas denilen grup istediği kadar saldırı yapsın israile . birşey fayda etmez onları kışkırtmak yerine çözüm yollarına gitmeleri gerek . burada olan sivil halka oluyor.

ayrıca birşey demedende geçemeyeceğim

burada din ayrımı yapmaktan vazgeçin artık ne olursa olsun ırkçılık yapmayın bir insanı yahudi hristiyan yada müslüman diye ayırmayın. insanları insan olarak görün. savaş en kötü şeydir. olan yine sivil halka çocuklara oluyor

Aynen hocam ya nerden buluyorlar bu cesareti anlamıyorum hadi kendinizi düşünmüyosunuz bari oradaki halkı düşünün yıllardır HAMAS ne zaman hamle yapsa İsrail kat kat fazlasını Filistin'e yapıyo dünya kamuoyunada ilk HAMAS saldırdı kendimizi savunuyoruz savunması yapıyolar.Oradaki Filistinlilerin hangisi evladının bomba saldırısında ölmesini ister ya bırak bi halk karar versin İsrail HAMAS'ı bahane edip binlerce Filistinlinin canını aldı ama HAMAS hala aynı tas aynı hamam.

Son düzenleme:
Yaşın daha çok genç şu an verdiğin fikirler ve savunmaya kalktığın şeyler sadece sağdan soldan duyduklarından ibaret.

Boş vakitlerinde burda youtube ile uğraşmayıp kitap okumanı arıştırma yapmanı tavsiye ederim. Dünya toz pembe değil olmayacaktırda.

İşid sahte islam örgütü diyorsun ama örgüt hakkında en yfak bir bilgiye sahip değilsin. Işid sen daha 3 yaşındayken kurulmuş bir örgüthaklarında ne bilgin var ki sahte diyorsun. Ben bile bu yaşımda daha ne olduklarını çözememişken bu kadar emin konuşmamanı tavsiye ederim.

Hocam birçoğumuz işid hakkında bilgi sahibi değiliz. Ama bizim dinimiz güzellik ve kolaylık dinidir. Bizim dinimizde zorlama yoktur. Ama işid denen örgüt müslümanım diyen adamın dahi kafasını kesiyor.

Yaşın daha çok genç şu an verdiğin fikirler ve savunmaya kalktığın şeyler sadece sağdan soldan duyduklarından ibaret.

Boş vakitlerinde burda youtube ile uğraşmayıp kitap okumanı arıştırma yapmanı tavsiye ederim. Dünya toz pembe değil olmayacaktırda.

İşid sahte islam örgütü diyorsun ama örgüt hakkında en yfak bir bilgiye sahip değilsin. Işid sen daha 3 yaşındayken kurulmuş bir örgüthaklarında ne bilgin var ki sahte diyorsun. Ben bile bu yaşımda daha ne olduklarını çözememişken bu kadar emin konuşmamanı tavsiye ederim.

1.Fikirlerim tamamen bana ait
2.Allaha çok şükür tek işim youtube değil makale yazarlığı,web tasarım,seo gibi ek işlerim de var kitapta okurum.
3.Eğer islam adına masum insanları öldürüyorsa birde bunlar müslüman türk kardeşlerimiz ise o örgütü kimse islam örgütü diye yutturamaz bana

Aynen hocam ya nerden buluyorlar bu cesareti anlamıyorum hadi kendinizi düşünmüyosunuz bari oradaki halkı düşünün yıllardır HAMAS ne zaman hamle yapsa İsrail kat kat fazlasını Filistin'e yapıyo dünya kamuoyunada ilk HAMAS saldırdı kendimizi savunuyoruz savunması yapıyolar.Oradaki Filistinlilerin hangisi evladının bomba saldırısında ölmesini ister ya bırak bi halk karar versin İsrail HAMAS'ı bahane edip binlerce Filistinlinin canını aldı ama HAMAS hala aynı tas aynı hamam.

Hocam ya hamas içinde çok güçlü ajanlık faaliyetleri var. Ya da hamas kendi vatandaşlarını düşünmüyor.

Hamasın içinde israil ajanları vardır belki.Hangi hamas saldırısında yüzlerce israilli öldü.Hep yaralı bunlar hep oraya saldırmak için kendine sebep yaratıyorlar.Bu benim görüşüm.

☪ Güzel Türkiyemiz Dünyanın En Güçlü Orduları Arasında 8 İnci Sıralamayı Almış Her Geçen Gün Gelişiyor Savunma bütçesi: 18,118 milyar dolar Aktif Askeri personel: 410 bin 500 kişi Toplam tank sayısı: 3657 Toplam hava aracı: 989 Toplam deniz aracı: 115 Sanırım İsraile 25 Bin Kişi Bile Fazla Gelir Kimse Türkiyeyi Küçümsemesin. ☪

Hocam ama bütün silahlar onlardan geliyor bu kadar birim olsa bile tek bir nükleer bombaya bakar

Bu Arap ülkelerindeki Müslümanım diye geçinenler ve milyar dolar zengini şahsiyetler niye Müslümanlıklarını göstermiyorlar acaba.3 milyon nüfusa sahip israili yerle bir etme güçleri yok mu yoksa dolar hesaplarının yok olacağı korkusu mu sarıyor onları?

tankı,uçağı, bombayı vs. nereden aldığımızı bunları okudğun yerde yazıyomuydu ? Kusura bakma ama Türkiye israil karşısında üstünlük kurabilecek bir ülke değil.

Sen Osmanlının Torunlarını hafife almışsın bence. Bu devlet 7 cihana tank uçak bomba tüfekle hakim olmadı.

Onların tankı varsa bizimde damarlarımızda ecdadlarımızın kanı bizlere emanet ettiği bu vatanın savunulma gücü var. Tüm dünya osmanlının bir arada yaşayabilmesine sahip çıkmasına hayranlıkla bakmışlardır.

Allah yardımcıları olsun.. Yine kimse dur demeyecek kansızlara. Olan yine masum halka olacak.

Hocam birçoğumuz işid hakkında bilgi sahibi değiliz. Ama bizim dinimiz güzellik ve kolaylık dinidir. Bizim dinimizde zorlama yoktur. Ama işid denen örgüt müslümanım diyen adamın dahi kafasını kesiyor.

Bana sorarsan ben onları zaten Müslüman görmüyorum.

Bu dönemde nedense hiç bir devlet müdahale edemiyor herkes onlarca masum insanların ölümünü izliyor

Hocam ortada dönen oyunları burda anlatmak haykırmak isterdim. Ama siyaset yasak forumda. Bazı arkadaşlar Filistine asker indirmeliyiz diyorlar. Ama unutmasınlar biz aynı zamanda NATO üyesiyiz ve Başbakanımızda BOP Eşbaşkanı. İslam Birliği kurulmadan dünyada saadet olmaz, bu akıtılan kanlar durmaz. Biz hala AB girmeye çalışıyoruz.

Türkiye istese kangal köpeğinin kurdu boğup kenara fırlattığı gibi mahveder ama gel gelelim bu konuda yalnızız.Eminim en ufak bişeyde dünya devletleri karşı çıkar ambargo vs vs
bakınız = Kıbrıs barış harekatı

Hocam ortada dönen oyunları burda anlatmak haykırmak isterdim. Ama siyaset yasak forumda. Bazı arkadaşlar Filistine asker indirmeliyiz diyorlar. Ama unutmasınlar biz aynı zamanda NATO üyesiyiz ve Başbakanımızda BOP Eşbaşkanı. İslam Birliği kurulmadan dünyada saadet olmaz, bu akıtılan kanlar durmaz. Biz hala AB girmeye çalışıyoruz.

Herkes Nato nun müdahale etmesini bekliyor ancak ortada bir şey yok ne zaman anlıyacaklar acaba

Sahte "Siyah Sancaklıklar" hocam bunlar Müslümanlığı bırakın İnsanlıkla hiç bir alakası yok. Dediğiniz gibi bizim dinimizde hiç bir zorlama yotur.

Kardeşim Natonun, İsraile müdahale etmesi nasıl bir mantık acaba ? :)) Adamlar Büyük İsraili kurmak için çabalıyorlar.

Ona bir şey diyemem o kadar çok bilgim yok siyaset ile ama orda o kadar masum insan ölücek ve ölüyorda en azından insanlık adına yardım edilmesi lazım

Nato üyesi olmak kötü bir şey değil ki ne var bunda ?? Nato üyesi olup dünyada söz hakkına sahip tek Müslüman devlet biziz. Bu kötü bir şey mi ?

Sorun bu ki fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İslam birliği gibi bir şey kuramazsın keşke kursak dünyaya biz hakim olsak. Ama bu laf şovmenlikten başka bir şey değil. Dünyada İslam Birliğine Üye yapacağın bana Türkiyeden başka 1 tane devlet söylesene. 1 tane istiyorum 2 yada 3 değil sadece 1 tane söyle haklısın deyip susacağım.

Sen Osmanlının Torunlarını hafife almışsın bence. Bu devlet 7 cihana tank uçak bomba tüfekle hakim olmadı.

Onların tankı varsa bizimde damarlarımızda ecdadlarımızın kanı bizlere emanet ettiği bu vatanın savunulma gücü var. Tüm dünya osmanlının bir arada yaşayabilmesine sahip çıkmasına hayranlıkla bakmışlardır.

ozamanın insanları ile günümüzdeki insanları karıştırıyorsun bu bir. savaşlar artık öyle yürümüyor. bir Türk subayının konuşmasında, uçaklarımız israile varmadan düşürülür, füzelerimiz ize menzil dışında kalır, kara harekatı yapmamıza ise hiçbir ülke izin vermez diyordu buda iki. israil için ise durum tam tersi, istanbulu dahi kendi ülkelerinden vuracak füze rampalarına sahipler ayrıca onlardan ve dostlarından aldığımız radarlarımıza yakalanmayacak uçakları var. artık rüyalar aleminden uyanıp gerçekliğe dönelim. not: israilde 400'den fazla nükleer başlık olduğunuda herkes biliyor, çocukların attığı taşa bombayla karşılık veren bir ülke bu tarz silahlarıda olası bir savaşta kullanmaktan çekinmez..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri